- 15 Haziran 2010
- 526
- 52
- 123
- Konu Sahibi lion mother
- #2.321
Demin aldım kan tahlili sonucunu ..2014,78 çıktı değer :)
ooo tebrik ederim o zaman bebiş yola çıkmış :) maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demin aldım kan tahlili sonucunu ..2014,78 çıktı değer :)
bencede bekle en azından boşuna kan vermemiş olursun.ben ayın 8 ine kadar olmazsam ilk idrar da bakıcam
ooo tebrik ederim o zaman bebiş yola çıkmış :) maşallah![]()
Hayırlısıyla inşallah,darısı başına :)
Yarın dr'a gitmeyi düşünüyorum..Umarım bir sorun çıkmaz..
İnş.. Canım hiç bir sorun yoktur benim regl olmama 9 gün var ama belim kasıklarım inanılmaz agrıyor kaç gündür. üşüttüğümede inanmıyorum çünkü çok iyi bakıyorum kendime inşş bebiştendir yaa
İnşallah canım,ne zamandır istiyosun bebiş :)
Benim süpriz oldu valla,hiiiç beklemiyodum..Hatta adetimin ilk günü kasıklarım ağrıyodu (her adetimde çok ağrır) ilaç bile alım.Aman dikkat et,hamile olabilirsin :)
İnş cnm ya 14 aylık evliyim 10 aydır istiyoruz ama ben ÇOK zayıftım boyum 170 kilom 39 a düşmüştü evlilik telaşından doktorlar zaten karşı çıktı bu halde hamile kalamazsın diye 50 kiloya çıkmadan kendini toparlamadan olmaz diye şimdi 48 kiloya çıktım artık anne olmayı çok istiyorum ovulasyon testi aldım ona göre çalışmalar denedik ama çokta güven olmuyor testlere rabbim inş bu ay nasip etmiştir bana meryem suresi okudum sogan kürü yaptım bakalım netice ne olacak
Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin..Çok çok kafaya takıp,ümitlenip sonra hayal kırıklığına uğrayınca ümitsizliğe düşüyor insan..
Ben 4 yıllık evliyim yaklaşık 3 yıldır istiyoduk..Bende hormonal dengesizlik,eşimde de çift taraflı varikosel vardı..Ameliyattan sonra ki her ay acaba dedim?!Ama her seferinde fos...Geçen ay o kadar çok belirtim vardı ki adet gördüğüm halde,kan testi yaptırdım aile hekimine olmadı tabi..Durumumu belirtince aşılama yapman lazım fln dedi..Ben artık bu ay dedim haklı kadın,muayene,tahlil olup,eşim de sipermiyogram testi yaptırıp,aşılamaya kanalize olmuştuk..Hiçbirini yaptırmadan oldu..Ama nasip kısmet işte..Zamanı yeni gelmiş...Allah'ım daha fazla aratmasın sana da canım..
arkadaşlar adetime 10 gün kaldı şimidide adet belirtisimi yoksa hamilelik belirtisimi diye düşünmenin zamanı:)göğüslerim her adet öncesi dönemdeki gibi büyüdü sizce hamilelik belirtisi olabilirmi yoksa çokmu erken bunu söylemek için adetimin 16.günündeyim.
merhaba kızlar18 eylulde adet oldum 12 ekımde adet oldum goruldugu gıbı adetlerım hep erken olur benım 7 kasım gosterıyo adet tarıhı mı ama ben adetım gecıktı hamıle olabılırmıyım acaba demem ıcın 12 kasımı mı beklemem gerek yoksa erken oluyorum nasıl olsa ben dıye 7 kasım gectıgı gıbı hamıleyım
mı demelıyım??
Yumurtlama donemindesin hemen belirti olmazki canim.adetine bikac gun kala belirti olur,onlar da adet belirtileriyle cok benzedigi icin adetin gecene kadar sabret,gecikirsen test yaparsin
tşk ederim canım neyaparsın işteee 10 kasımı umutla ve heycanla bekliyorum:))
Benim de her ay 5gun geri gelirdi,18eylulde oldum 18 ekimde adet olmadim ve icime de dogdu o yuzden 18 ekimde test yaptim ve cift cizgiydi :) ama gec dollenme olursa cikmayabilir
Hayırlısıyla inşallah,darısı başına :)
Yarın dr'a gitmeyi düşünüyorum..Umarım bir sorun çıkmaz..
Canim gec dollenme olabiliyor,evdeki testte o yuzden cikmamis olabilir,kan testi yaptirirsan kesin sonucu ogrenirsin,buyuk ihtimalle hamilesin :)
cvp verdiğin için teşekkür ederrim :) evlenmeden önce danışmak için gitmiştim hemde ultrasonda bir problem var mı die baktılar normaldi.. Ama bugün tekrar aynı kahverengi akıntı gelince endişelendim açıkçası en yakın zamanda doktora gitcem
ah bu kan testı sonucum 0.01 cıktı bende ustune görme felan olur dedım ama ustune görme lekelenme tarzında oluyomu ? benım pıhtılı ve yoğundu ve tam surdu bıtınce ucgun sonrada testım 0.01