hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Canım ıyı tarafını dusun neden o kadar bekliceksın dıye dusunuysun ama annenın ılk cocugu sen olmussun anladgm kadarıyla

Evet canim cocuklugum doktorlarda gecince bilinc altim oyle kalmis napiuim atamiyorum. Evet ilk cocugu benim sonra bi dusuk sonrada bitane daha ve en son ikiz kardeslerimmmm...

Aynen oyle canım ben ılk ay yaptım onları tuhafıma gıttı ıkıncı ay hıc ıgrasmadım canımız ne zaman ısterse o zaman yaptk gercı yenı evlı oldgmz için pek bos bır gece gecmıyordu :) zevk almaya bakmıstım o ay da oldu zaten

Bu ay son uğraşmam zaten bundan sonra oluruna bırakacağım kısmet artık

Kızlar ya bızde ilişki konusunda cok tedırgınız doktor yasak falan koymadı ama ne bıleyım korkuyoruz esım tam yaklasıyor sonra o bana ben ona bakıyorum bırsey olurmu dıye yada ilişkiye baslarsak yarıda bırakıyoruz korkudan

Hahahaha bu ay bende diktim hemde yarım saat ayaklarım yatak başlığında bekledim o kadar abarttım yani :-) hatta Allah günah yazmasın ama banyo yapmadan uyudum sabah yaptım hep :(
Hedefi umarim 12 den vurmussundur canim :)
Aynen oyle canım ben ılk ay yaptım onları tuhafıma gıttı ıkıncı ay hıc ıgrasmadım canımız ne zaman ısterse o zaman yaptk gercı yenı evlı oldgmz için pek bos bır gece gecmıyordu :) zevk almaya bakmıstım o ay da oldu zaten
Evet bendebo yuzden biraktim yapmiyorum hic bakalim yine olmazsa gelecek ay bi denerim :D
Adetime 4 gun kaldı dişimi sıkıyorum kan testi yapacagım direk adet gunünde :) ben kimyasal gebelik yaşadığımda kimyondan nefret etmiştim ama hamile oldugumu bilmiyordum sonra öğrendik tabi ama kısa sürdü :) şimdi kimyonu severek yiyorum acayip birsey bu hamilelik belirtileri ya mesela bu ay da canım hep şalgam istiyor :-)
Evet hemen gondereyim sana abe bi salgam :D benimde ilk misir istemisti sonrada cigkofteee.. Yemistimde baya ... Bak icime doguyo sen hamilesin insallah..

Kızlar ya bızde ilişki konusunda cok tedırgınız doktor yasak falan koymadı ama ne bıleyım korkuyoruz esım tam yaklasıyor sonra o bana ben ona bakıyorum bırsey olurmu dıye yada ilişkiye baslarsak yarıda bırakıyoruz korkudan

Benim ki şimdiden başladıysa eğer hamileysem yandık 9ay :) ilk bebeğin acemiliği mi acaba bunlar Elif :)) korkudan diken üstünde yasıyoruz hamile olmasak bile ihtimallerden korkuyoruz hamile olsak ne olacak acaba :))

Canim hafta bir yda iki yapin doktor bisey demediyse benim kuzenim dogumdan bi gun once bile iliskiye girmis cok guldum soyleyince ...

Hedefi umarim 12 den vurmussundur canim :)

Evet bendebo yuzden biraktim yapmiyorum hic bakalim yine olmazsa gelecek ay bi denerim :D

Evet hemen gondereyim sana abe bi salgam :D benimde ilk misir istemisti sonrada cigkofteee.. Yemistimde baya ... Bak icime doguyo sen hamilesin insallah..

Ağzından bal damliyor :-) hamilenin duası kabul olur inşallah öyledir :)) ben adanaliyim canim şalgamin tam göbeğinde çiğköfte desen kocam adiyamanli haha :)

Benim ki şimdiden başladıysa eğer hamileysem yandık 9ay :) ilk bebeğin acemiliği mi acaba bunlar Elif :)) korkudan diken üstünde yasıyoruz hamile olmasak bile ihtimallerden korkuyoruz hamile olsak ne olacak acaba :))

Bİblo gibi havada durcazzz :D

Cevreme soruyorum netten arastırıyorum 9 ay boyunca yspanlar var :) tamam cok sık yapma taraftarı degılım ama haftada ıkı kezcık olsa olur fena olmaz yani ben eşimi kendımı de mutlu etmek ıstyrum tabıkı bebısımız daha onemli

Merhaba, ben yeni katildim araniza.dunden beri arastirma yapiyorum.gebelik testinde 2.cizgi beyaz cikti:.. (( fikri olan varmi..

:( aksam hassas testden yaptim bu sefer hiç bir şey cikmadi. Ogluma hamile kaldigimda böyle olmamisti. Simdide karnim agriyor..bu ay da olmayacak sanirim..allah imdan hayırlısı inşallah

Cevreme soruyorum netten arastırıyorum 9 ay boyunca yspanlar var :) tamam cok sık yapma taraftarı degılım ama haftada ıkı kezcık olsa olur fena olmaz yani ben eşimi kendımı de mutlu etmek ıstyrum tabıkı bebısımız daha onemli

Hahaha canim varya bende esimde oyle bi durumdayiz ki hamile kalsam doktor 9ay yapmayin dese asla yapmayiz o durumdayiz yani :D

Bende sızden cok ters bıryerde bartınd yım :) sızınle sohbet etmek buyuk zevktı kızlar cok sıcaksınız ayrıca ilişki hakkında kafama takılanları ılk sıze sordum

Hahhahaha valla doğru diyorsun :-D ama iyidir ya özel bir ilgi oluyor aman sen kaldırma dur hayatım zahmet etme ben alırım sen yüksek yerlere uzanma falan ihtimalde bile tribe giriyorum esim sayesinde :-D

Demekki bizim evdeki haller her evde varmis onu anliyorum sjmdi......:D

:( aksam hassas testden yaptim bu sefer hiç bir şey cikmadi. Ogluma hamile kaldigimda böyle olmamisti. Simdide karnim agriyor..bu ay da olmayacak sanirim..allah imdan hayırlısı inşallah

Malesef canım hiç fikrim yok ben kancıyım :-) ama produktor dü yanlış hatırlamıyorsam doğruluk payı cok yüksek bir testmis

Bende sızden cok ters bıryerde bartınd yım :) sızınle sohbet etmek buyuk zevktı kızlar cok sıcaksınız ayrıca ilişki hakkında kafama takılanları ılk sıze sordum

Ben Zonguldak'ta okudum bartın i da gezdim Amasya'ya bayılıyorum :-) bende cok memnun oldum sizlerle tanıştığıma :))

Back
X