hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Hahaha canim varya bende esimde oyle bi durumdayiz ki hamile kalsam doktor 9ay yapmayin dese asla yapmayiz o durumdayiz yani :D

Anlıyorum canım zaten bende ilişki olsada bırsey anlamıyorum korku ve tedırgınlıkten hemen bakıyorum bırsey varmı dıye soyle ıkı uc aylık olsun su an daha hamılelıgım cok yenı ondan tedırgınım

Hemşeri sayılırız :)) yas kac canım ?
Evet canim yasimmm 23 buçççukkk :D senin ?
Bende sızden cok ters bıryerde bartınd yım :) sızınle sohbet etmek buyuk zevktı kızlar cok sıcaksınız ayrıca ilişki hakkında kafama takılanları ılk sıze sordum

Evet bide rumuz olmasi insani daha cok serbestlestiriyor....

:( aksam hassas testden yaptim bu sefer hiç bir şey cikmadi. Ogluma hamile kaldigimda böyle olmamisti. Simdide karnim agriyor..bu ay da olmayacak sanirim..allah imdan hayırlısı inşallah

hiçbir şey çıkmadı derken hiç mi çzigi çıkmadı ? hassas test dediğiniz normal gebelik testinden farklı bir şey değilse eğer hiçbir şey çıkmadıysa test geçersiz diye biliyorum yani yeniden yapsanız ?? yani pozitifte olsa negatifte olsa çizgi çıkmalı eğer çıkmıyorsa test hatalı olabilir..

Anlıyorum canım zaten bende ilişki olsada bırsey anlamıyorum korku ve tedırgınlıkten hemen bakıyorum bırsey varmı dıye soyle ıkı uc aylık olsun su an daha hamılelıgım cok yenı ondan tedırgınım

Evet canim bencede dikkatli davran zaten allahin izniyle biomur berabersiniz bebisin iyice yerlessin buyusun ondan sonra olur zaten. Kolay olusmuy bi bebis.:16:

Evet canim bencede dikkatli davran zaten allahin izniyle biomur berabersiniz bebisin iyice yerlessin buyusun ondan sonra olur zaten. Kolay olusmuy bi bebis.:16:

Aynen oyle canım yeterkı o ıyı olsun esımde cok anlayıslı zaten her konuda cunku oda cok ustume tıtrıyor bebegı de ılk o ıstedı zaten

Evet kizlar sohbet sahaneee ama artik uykum galip cikiyor... Arkadaslik istegimi kabul edin kaybetmeyelim birbirimizi guzel haberlerinizi bekliyorum gorusuruz tekrar iyi geceler...

Hade ya :-) orda bir balıkçı var adı aklıma gelmiyor suan sahilde yediğim en lezzeti balikti cok güzel bir yer amasraya küçük ama insanı cezbediyor

Canım burda heryer balıgı guzel yapar canlı balık cesmi cıhan bır suru yer var ben bıle cok guzel yaparım bır gun yolun duserse yıne beklerım ben yaparım sana balık bırde o meshur salatadan :)

Canım burda heryer balıgı guzel yapar canlı balık cesmi cıhan bır suru yer var ben bıle cok guzel yaparım bır gun yolun duserse yıne beklerım ben yaparım sana balık bırde o meshur salatadan :)

Canlı balık :-) inşallah canım çok isterim tekrar oralara gelmek ama gelirsem senden yerim balığı :)) salatamı da isterim :))

Back
X