hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Kızlar merhabaa :) Bugün harika bir haber aldım zaman kaybetmeden yazmak istiyorumm kırmızılar 5 gün geçmişti kasık ve göğüs ağrısı dışında hiçbir belirtim yoktu ki bunlar adet dönemimdede hep oluyordu kan tahlili yaptırdım veeeeee hayatımın mutlu başlangıcının haberini aldım evet HAMİLEYİMM :) Bu ikinci gebeliğim fakat ilk bebeğim malesef 4 gün küvezde kaldı ve kaybettik inş hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alabilirim. Allahım isteyen herkese nasip etsinn :49:
Allah hayırlı etsin canım gözün aydın:)

hanımlar 2 gündür ağız kuruluğu ve aşırı su tüketimekten muzdaribim dudaklarım sürekli kuruyo adetime 8 gün var fikri olan varmııı paylaşırsanız sevinirm...

Ya bu belirsiLik ne kadar kötü bişey yaa :(( bîzim burda bir test var regl tarihinden 4 gün öncesine kadr gösteri hamile oluo olmadıgını acaba ondan alıp yapsam mı bugün??:18::18:

Bugun kontrolum vardı gıttım carsamba 5+5 ama bugun baktı doktor aynı gunde duruyor dedı mahvoldum ilerlememiş hiç salıya kadar beklicez dedı salıda gozukmezse sonlandıracakmıs hamıleligimi kızlar cok kotuyum sabahtan berı aglıyorum allahım hakkımda hayırlısı neyse onu yaz dıyorum baska yapacak bırsey yok ama dayanamıyorum ben bebegımın varlıgını hıssettım sımdı almalarına nasıl dayanırım

Ya bu belirsiLik ne kadar kötü bişey yaa :(( bîzim burda bir test var regl tarihinden 4 gün öncesine kadr gösteri hamile oluo olmadıgını acaba ondan alıp yapsam mı bugün??:18::18:

belirsizlik gerçekten zor bi durum adetine kaç gün kaldıki genelde adetin geçtikten sonra yapılan idrar testiyle pozitif değeri yakalyabilmiş burdaki üyeler..

Bugun kontrolum vardı gıttım carsamba 5+5 ama bugun baktı doktor aynı gunde duruyor dedı mahvoldum ilerlememiş hiç salıya kadar beklicez dedı salıda gozukmezse sonlandıracakmıs hamıleligimi kızlar cok kotuyum sabahtan berı aglıyorum allahım hakkımda hayırlısı neyse onu yaz dıyorum baska yapacak bırsey yok ama dayanamıyorum ben bebegımın varlıgını hıssettım sımdı almalarına nasıl dayanırım

canım geçmiş olsun ama moralini bozmak için daha çok erken mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.inşallah senin ve bebeğinin sağlığıyla bi sıkıntı çııkmaz kontrol gününe kadar ve sonrasında dua et...

canım rabbim yardımcın olsun okuyunca çok üzüldüm gerçekten çok zor bişey ..bol bol dua et unutma rabbim neyi kısmet ederse onu yaşarız nasipden öteye geçilmez şöyle düşün en azından döllenme oluyo hamile kalman imkansız değil herseye rağmen şükretmek gerekk hakkında en hayırlısı olsun inşallah..

canım geçmiş olsun ama moralini bozmak için daha çok erken mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.inşallah senin ve bebeğinin sağlığıyla bi sıkıntı çııkmaz kontrol gününe kadar ve sonrasında dua et...

Amin inş dua edıyorum allahtan baska sıgınacak kımımız var ekden bırsey gelmiyor ama doktorum cok umutsuz konustu hatta salı gunune ac susuz cagırdı operasyon yaparız dedı cok dusuk bır ıhtımal dedi ne yapalım rabbım en dogrusunu bılır neyi nasip ettıyse onu yasıcaz

canım rabbim yardımcın olsun okuyunca çok üzüldüm gerçekten çok zor bişey ..bol bol dua et unutma rabbim neyi kısmet ederse onu yaşarız nasipden öteye geçilmez şöyle düşün en azından döllenme oluyo hamile kalman imkansız değil herseye rağmen şükretmek gerekk hakkında en hayırlısı olsun inşallah..

Doktorda ahnı seyı soyledı en azından hamile kalabılıyorsun dedi hamile kalamayan bır cok ınsan var dedi ama o benım içimde onu hıssetmem oldugunu ogreneliden beri heyecanla bekliyorum bıranda kolum kanadım kırıldı allahım hakkımda hayırlı olanı yazsın

Doktorda ahnı seyı soyledı en azından hamile kalabılıyorsun dedi hamile kalamayan bır cok ınsan var dedi ama o benım içimde onu hıssetmem oldugunu ogreneliden beri heyecanla bekliyorum bıranda kolum kanadım kırıldı allahım hakkımda hayırlı olanı yazsın

Canım niye üzülüyosun Rabbım ısteseydı onu zaten ılerletırdı. Belki hayırlı bı evlat olmuyckdı yada sana zarar werecekdı saglıgına. kötü düşünme demekki hayırlısı bu canım benım madem hamıle kalabılıyosun yıne denersınız. belkide bu senın sınavındır. üzülme olurmu:3:

bugun sabahtan beri karnim alt tarafi ve kasiklarm anlamadgm bir agri icinde kasik batmasi falan degl sanki heran adet olacakmisim gibi moralim bozuldu yaa :-(

belirsizlik gerçekten zor bi durum adetine kaç gün kaldıki genelde adetin geçtikten sonra yapılan idrar testiyle pozitif değeri yakalyabilmiş burdaki üyeler..

3 gün var adetime cnm evet normald günün geçmesi lzm ama bir test var üstünde 4 gün öncesine kadar belli ediyor gibi bişeyler yazıo.bu arada benim kırmızılar gelcek galiba kasıklarım agrıo ya:((

reglime son 4-5 gün inşallah gzel haberler alırız,çok az kasık ağrısı batmalar gbi oluo.regli ağrısına benzio.kendimi dinliyorum,bu ay soğan kürü yaptım ilk defa bakalım işe yarayacakmı.Allahım her isteyene versin inşllah.:49:

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım değişiklik var mı topikte?
beni soracak olrsanız hala regl olamadım ... bekliyorum 30 gün oldu çarşambaya kadar gelmezse gideceğim doktora...

bir başka doktora da muayene ol muhakkak.

Back
X