hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Ben de 10 gün kadar önce kürtaj oldum... Bebeğim gelişmedi kalbi atmadı aldılar.. İnşallah Rabbim tewkrar sağlıklı bir şekilde nasip eder... Her isteyene versin Rabbim..

Merhaba arkadaslar.bu bekleyişlerimiz tez zamanda karşılığını bulur insallah.bende 7 aydır bebiş istiyorum fakat henüz olmadı.17sinde adet günüm, meraktan çat diye catlayacagim yaa:-D

Arkadaşlar birde ben bu siteye yeni üye oldun.arkadaşların yazdıklarına yorum yapmak için nereyi tikliyorum.bir türlü kesfedemedim.:-)

yazıların altında alıntı ile cevaplaya bas gelen ekrandaki yazılan mesajı silmeden altına yaz ne istiorsan işte bu kadar ;)

Kendi doktoruma sordum ben,sinir olsam da aldığım cevap şuydu;
Çok odaklanmışsındır. Psikolojik gebelik yaşıyoruz galiba :/ bende aynı gebelik belirtileri var ama 8. Gün kanda baktırmıştık negatifti. Bu gün 11. Gün bekliyorum testi tekrarlayacağım ama Dr a göre bir hafta sonra söktürücü başlayalım dedi

Teşekkür ederim Pınar, ama ben belirtiler başlayınca araştırmaya başlamıstım.Hani, kesin vardır gebelik diye bakmadım belirtilere de neyse öyle diyorlarsa vardır bi bildikleri diyelim.inş yanılırlar :17::26: 4 günüm kaldı bugün gidip kan verecektim vazgeçtim.18'ini bekleyeceğim bakalım.Yıldönümümüz inş. güzel sonuçlar çıkar.Çıkmazsa da artık başka bi aya napalımm.

yahuu takıldım kaldım şimdi Pınarcım.Bu deli gibi kasığıma giren sancılar nasıl psikolojik olabiliyor anlayamıyorum.Regl belirtisi değil 2 gün önceden başlardı bu 3 hafta olcak nerdeyse.Kist desen gögüslerin uçlarıyla ne alakası var,DKH'ı yeni bitti hemen kist oluşmaz zaten onun tesdavisi için kullanılıyor.Gerçi benim ablamın da aynı belirtileri olmuş,o söylüyor şimdi yaptır git bi test yaptır diye ben sakinleştiriyorum.Eşim evde ayrı noluo neyin var niye karnını tutuyosun '' halbuki farkında değilim'' ağrım var az diyorum geçiştiriyorum,yansıtmadan kimseye.Off yaa galiba millete birşey çaktırmicam diye bana yansıyo o da belirtiler verio boş :17:

Medi61 sen daha önce adetim 14 gün stresten gecikti mi yazmıştın?gebelik oldu mu ? Benim 12 gün geçti hcg negatif :/

yok canım benim hiç öyle bir gecikmem olmadı sağolsun gününde ve hatta saatinde gelio 2 aydır 28. gün dedimi :) sendede herhangi bi kist durumu falan yoksaki umarım yoktur söktürücü içmen gerekecek zaten doktorunda söyler çünkü 12 gün uzun bi süre..

16 aylık evliyim bebek düşünüyoruz yeni yeni öncelikle doktora gitmek gereklimi? Yada olmazsa mı gidilir yardımcı olursanız sevinirim :34:

Herkese merhaba,2009 yılında bir gebelik geçirdim.kasık bel ağrısı, gögüs uclarında acayip bir acıma ve regl tarihini geçince uçlarda koyulaşma vardı,aldırmak zorunda kaldım ne yazıkki.Şimdi reglden 2 gün sonra ilişkiyle başlayan,kasık batması''bacaga vuruyor'',bel ve yan ağrısı,gögüs uçlarında acıma (su değse bile),mide'de yanma gibi şikayetlerim var.
2 sene d.k.hapı kullandım gecen ay bıraktım,regl 4 gün sürdü,28 gün döngüm.ovülasyon testi 13.günde silik cıktı,14.gün pozitif,o günden sonra da hep silik ve şikayetlerim devam ediyor regl'me 8 gün kaldı.
Çok ümitliyim ama başka neden olabilir bu kadar ağrı.:26: korunmayı bıraktım diye olsa daha önce de ara vermiştim hiç böyle olmadı.:44:
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

ilacı bıraktığın aymı reglin 4 gün sürdü yoksa bıraktıktan sonraki aymı birde normlde kaç gün sürerdiki ?

16 aylık evliyim bebek düşünüyoruz yeni yeni öncelikle doktora gitmek gereklimi? Yada olmazsa mı gidilir yardımcı olursanız sevinirim :34:

imkanınız varsa ve hemen olsun istiyorsanız gidin derim :) en azından hormon testleri yapılır ve kist veya benzeri sorunlar varsa erkenden tedavisi yapılır..

imkanınız varsa ve hemen olsun istiyorsanız gidin derim :) en azından hormon testleri yapılır ve kist veya benzeri sorunlar varsa erkenden tedavisi yapılır..

Anladım çalışıyorum da ben kaç gün sürüyor ki bu test sonuçları

Anladım çalışıyorum da ben kaç gün sürüyor ki bu test sonuçları

hormonlara adetin 3. günü sabah kan veriosun öyle bakılıyor fakat devlet hast. yapmayabilir onlara göre korunmasız bir yıl geçmesi gerekiyor incelemeler için, ben özelde yaptırmıştım 2 saate falan çıktı sonuç.. normal muayenen içinde adetinden sonraki 12 veya 13 gün gitmeni öneririm hem yumurtayada bakar oluşuyormu diye ;)

hormonlara adetin 3. günü sabah kan veriosun öyle bakılıyor fakat devlet hast. yapmayabilir onlara göre korunmasız bir yıl geçmesi gerekiyor incelemeler için, ben özelde yaptırmıştım 2 saate falan çıktı sonuç.. normal muayenen içinde adetinden sonraki 12 veya 13 gün gitmeni öneririm hem yumurtayada bakar oluşuyormu diye ;)

Geç kaldım sanırım hormon testi içinde ovülasyon testi aldım onu yapıcam ne kadar sonuç alırım tabi bilmiyorum :34:

Geç kaldım sanırım hormon testi içinde ovülasyon testi aldım onu yapıcam ne kadar sonuç alırım tabi bilmiyorum :34:

adetinin kaçıncı günü bugün ? testlerden sonuç alan çok var forumda olmadı 12 gün git baktır ultrasonla.. birde az önce bir yazı gördüm onu kopyalıyorum ben uygulıcam bu sefer çünkü benim 5. denemem olacak bu ay :)

''kızlar oncelikle hepinize selamlar ins listeniz ugurlu olur ve hamis haberlerinizi alırız.
ben 18 ay denedim ve yumurta takibi yaptırdıgım ay kalabildim. sizlere nacizane onerilerim olacak. bence yumurta takibi gercekten cok ama cok onemli ama bunun yanında yumurta kaliteside cok onemli. kaliteli yumurta icin muhakkak beslenmenize dikkat edin klomen kullanmıyorsanız dogal kurler var onları deneyin ama herseyden onemlisi bu is sadece yumurtayla olmuyor. onu delecek guclu sperm lazım. her nekadar esinizde problem olmasada nekadarki bizlerin kaliteli yumise ihtiyacı varsa onlarında guclu sperme ihtiyacı var. kızlar kocisleri besleyin ne olursa olsun besleyin. onlara belli etmeden strese sokmadan aksamları fındık fıstık ceviz muz cok onemli.
heraksam 1 muz yese yine spermler guclenir. sutlu tatlı yapın tarcın dokun tarcın cok etkili sutte oyle. ayrıca caylarına demlerken 3-4 karanfil atın.
beslenme tarzınızı degistirin gerekirse. haftada 1 domates corbası -mercimek corbası-bulgur pilavı -lahana salatası. yani beslenmenin cok ama cok onemi var her iki taraf icin. umarım beni yanlıs anlamazsınız ben cok cabaladım ve bu degisimleri uyguladıktan sonra geldi melegim.

birde yumurta catladıktan sonra 3gun pespese iliski. zaten catladıgı gunu yakalarsanız devamındaki 2gunude degerlendirmeyi ihmal etmeyin. ben cok cektim kimsenin cekmesini istemiyorum ins tez zamanda gelir melekleriniz.''

Back
X