hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Iyi akşamlar kizlar adetime 1 hafta var ama her ay oldugu gibi dayanamayip test yaptım fakat testde ilk çizgi yatay ikinci çizgi dikey ne anlama geliyo anlamadım sürekli siddetli kasıklarıma kramp iğne batmaları giriyo arasira da bulantı gibi durumum oluyo ve siddetli gazım var göbek ve cevresi ağrımda var vede kokumuz akıntım var

Bazı gebelik testlerinde C kısmı diket T Kısmı yatay oluyor, yani test pozitif çıkacaksa + işareti oluşuyor. ğer + işaretini gördünse test pozitif demektir..

kızlar önümüzdeki çarşamba regl olacağım. Sizce çalışmalara devam etmenin bir faydası olur mu..?:53::53::53::53::53::53::53:

Tabii ki etmelisin..

yaa bende çok istiyorum adet günüme daha 8 gün var ama ben dayanamadım dün akşam acilde bi kan verdim doktora günüm geçti dedim yoksa kan almayacktı üzgünüm :(ama dayanamadım adet günüme 8 gün var ve bhcg 4,8 sizce varmıdır kızlarrr yaaaaaaa çatlıcammmmm :18::52:

Bunu söylemek için çok erken canım ya..Adetiniz geçmeden niye test yapıyorsunuz ki.. Kendinize de yazık bu kadar strese ne gerek var.. :18:

Tatlım ovulasyon testi yaparken dikkat etmen gereken birkaç püf noktası var. Belki sen biliyorsundur ama ben yine de söylemek isterim. Testi sabah idrarınla yapmamalısın.. Her gün aynı saatteki idrarınla yapmalısın..Test yapacağın idrarın en az 2-3 saatlik idrarın olmalı ve bu sürede su, çay, meyvesuyu vs. gibi sulu besinler tüketmemelisin..Çift çizgi ve T nin C den koyu olduğu zaman test pozitiftir. 12-36 saat arasında çatlama olacağını gösterir.. Ama yumurta çatlamayadabilir.. Ovulasyon testi yaptım çalıştım olmadı gibi bir durum olursa çatlamamış olma ihtimalini de unutmayalım..

Evet çok tşk ederim canım.. Çalıştığım için akşam yapabiliyorum ama tam uygulayamadım malesef :50: 8. günümde bu dedikleriniz gibi gibi yaptım hep aynı saatte hep t çizgisi silikti bir kaçgün devam ettim bu sefer o silik çizgide yoktu sadece c çizgisi vardı. Benimde moralim bozuldu acaba sorunmu var diye..

Bazı gebelik testlerinde C kısmı diket T Kısmı yatay oluyor, yani test pozitif çıkacaksa + işareti oluşuyor. ğer + işaretini gördünse test pozitif demektir..

Tabii ki etmelisin..

Bunu söylemek için çok erken canım ya..Adetiniz geçmeden niye test yapıyorsunuz ki.. Kendinize de yazık bu kadar strese ne gerek var.. :18:

AMA CANIM YUMURTLAMA DÖNEMİNDE ÇATLAMAYAN YUMURTA NASIL adetime 4 gün kala çatlayabilir...İnsanlaronun için şu yumurtlama döneminin takip etmiyor mu..ben de şaşırdım..HALİLELİLK İÇİN ZMANN 1 ayda sadece 24 saat DİYE DUYDUM:43::43::43::43::43:

3 aralıkta adet oldum 9 aralıkta ta adetim sona erdi ve şu anda göğüslerim hiç olmadığı kadar şiş ve ağırlık hissediyorum. Kasıklarımda da hafif bir batma ve acı var. Sizce bu kadar erken hamilelilk belli olur mu? yoksa ben gene hayallerde miyim :17:

AMA CANIM YUMURTLAMA DÖNEMİNDE ÇATLAMAYAN YUMURTA NASIL adetime 4 gün kala çatlayabilir...İnsanlaronun için şu yumurtlama döneminin takip etmiyor mu..ben de şaşırdım..HALİLELİLK İÇİN ZMANN 1 ayda sadece 24 saat DİYE DUYDUM:43::43::43::43::43:

28 günde bir adet olan sağlıklı bir kadın için geçerlidir dediklerimiz. Belki adet döngün daha uzundur, daha kısadır. Geç yumurtlamış olabilirsin.. Yoksa dediğin gibi adete 4 gün kala birşey olmaz.

canımm napıosun..sana msj atmayı denedim ama posta kutun dolmuştu :) 2 gündür evdeyim bende havalar soğudu iyice..sen nasılsın..

sağ kasığımda batmalar var değerlendirmeye çalışıorum yumurtlama günüm geçse de..ama karnım şişmeye de başladı genelde adet olacağım zaman şişiyor..bakalım hayırlısı :ssz:

slm canım bat 9 ocak :9: yani bu aydan geçti benimde 5. ay çalışmaları başlıcak artık :)) ben bebeğimin yaza doğmasını isterken o ısrarla kışa gidiyor :)

Yaz kış farketmez gelsınler yeterki pamuklara sarar annelerı onları :) canım bende kürtajdan sonra adet olmadım 38 gun oldu yahu takılmıyorum pek ama adetım gelmeyınce huzursuz oluyorum test yapasımda yok bakalım hayırlısı

bende 3aydır korunmuorum hala olmadı bu ay incir kürüne basladım.evt yaz kış fark etmez yetr ki saglıkla almayı nasip etsin rabbim kucagımıza.

bende 3aydır korunmuorum hala olmadı bu ay incir kürüne basladım.evt yaz kış fark etmez yetr ki saglıkla almayı nasip etsin rabbim kucagımıza.

Allah nasip etsın bıran once sana ve isteyen herkese ben korunmayı bırakınca ıkıncı ay hamile kalmıstım ama bos gebelik yasadım su an beklemedeym daha

Kızlar bişi sorıcam hamile kalanlar ve ugrasanlar.ilişkiden sonra ayakların havada uzanmanın çok faydası varmış.bana mantıksız geldi bu yolla hamile kalan varmı???

Slm arkadaslar ben yaklasik 1 yildir hamile kalabilmek icin cabaliyorum, olmuyor :( gecen ay yani 17 kasim ilk adet oldum ve halen adetim gelmedi??? Simdi gunum gecmis oluyormu nasil hesaplaniyor? Lutfen yardimci olursaniz sevinirim tskler

Kızlar adetime 8 gün varken test yaptım hayalet gibi çok zor görünen silik cizgi çıktı. Belirtilerinden var.. sizce hamilemiyim?:emir_bebek:

Mrb arkadaslar ben 10 aydir deniyorum ocakta asilama olcam.. Suan 3 gun gecikti adetim bugun test yaptim negatifti cok moralim bozuldu :( gogsumde ince bi sizi var igne batiyomus gibi, karnimdada bi sanci var ama adet sancisi degil.. Ama umitlenmek istemiyorum cunku kac defa umitlendim hep husranla sonuclandi.. Dua edin bu kez tutmus olsun :(

Back
X