hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

inşallah olmazsın reng cnm ama benim şuan çok canım sıkkın çünki az önce lavaboya gittim ve toz pembe bir şey gördüm çok açık bir pembeydi yoksa adetmi olıcam ben ama daha 5 gün var benimkine bu neyin nesii kendi kendimi yiyorum burada ama göğüsleirm aynı hala fenalar acıyor kasıklarımdada sancılar var bazen tek taraf bazen çift taraf gitsemmi acaba doktora yaaa sence neler oluyor acaba hani çocuk rahime falanmı yerleşiyorr bi fikir verin delircemmmm:18::18::18::18:

İnşallah yerleşme kanamasidir canim adetine 5gun varsa bu kadar sancin olmasi tuhaf bence hic bekleme git doktora

İnşallah yerleşme kanamasidir canim adetine 5gun varsa bu kadar sancin olmasi tuhaf bence hic bekleme git doktora

Canim goguslerim iyice abartti olayi artik dokunmadan bile sanciyor kasik sancisini adt sancisina benzetsemde gunume daha varbyerlesme kanamasi nasil olur hic yasayan yokmuu hiseler yazsalarr ben cok inanmistimm yaa insallah yerlesmedir dk gitmeyede korkuyorumm nelerboluyor yaaa :((( biseler soyleyin

Canim goguslerim iyice abartti olayi artik dokunmadan bile sanciyor kasik sancisini adt sancisina benzetsemde gunume daha varbyerlesme kanamasi nasil olur hic yasayan yokmuu hiseler yazsalarr ben cok inanmistimm yaa insallah yerlesmedir dk gitmeyede korkuyorumm nelerboluyor yaaa :((( biseler soyleyin

Canim şuan sana doktordan baska kimse yardımcı olamaz sakin ol oncr herseyin hayırlısı olsun bence sen hamilesin hadi simdi doktora git ve bize guzel haberlerle gel

Aynen regl günüm arada bi sanci girip çıkıyor inşallah adet agrisi degildir ikimizde yarin hamileyiz deriz ;)

akıntım var bi de gidip gelip wc ye kontrol ediyorum kesin geldi diye.Başım da başladı hafiften sanki ağırlık var kafamda ağrı başlicak gibi, migrenim tutar regl günümde normalde.Görücez bakalım akşama kalmaz belli eder kendini iyice.acayip bir yorgunluk var üstümde gözümü açamıyorum resmen hayır olsunn Yarabbiimmm....
İnş en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize, olsun da, bu ağrılar olsun, regl gelmesin artııkk :49:

akıntım var bi de gidip gelip wc ye kontrol ediyorum kesin geldi diye.Başım da başladı hafiften sanki ağırlık var kafamda ağrı başlicak gibi, migrenim tutar regl günümde normalde.Görücez bakalım akşama kalmaz belli eder kendini iyice.acayip bir yorgunluk var üstümde gözümü açamıyorum resmen hayır olsunn Yarabbiimmm....
İnş en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize, olsun da, bu ağrılar olsun, regl gelmesin artııkk :49:

Beyaz akinti bende de var iki gündür normalde benim suan kivranmam lazim agridan cok sukur rahatim bn sendeki durumlarda hayra gelsin cnm gelisme olursa yaz hemen

canim şuan sana doktordan baska kimse yardımcı olamaz sakin ol oncr herseyin hayırlısı olsun bence sen hamilesin hadi simdi doktora git ve bize guzel haberlerle gel

inşallahh cnmm bu akşam gidicem şuan işyerindeyim hamileysem eğer bu kanama neyi nesii geç döllenme dedikleri sey olabilirmi allah ım yaaa ne zormuş beklemek allah ım sen bunaltma yarabbimm kimseyii eer hamileysem adet görebilirmiyimkiii olurmu böyle bişeyy hiç olan varmı böyleee:37:

slm biz dışarı boşalarak korunduk 1 ay kadar şimdi bebiş istiyorz 2 aydr olmuyo sizce dışarı boşalarak korunmadanmı kaynaklanyo olabilirmi bilgisi olan varmı:5:

Son düzenleme:
slmlar benim de bugün adet günüm ama daha gelmedi sabah ilk idrarla test yaptım tabiki negatif çıktı :50: şimdi ise hafif hafif karın ağrısı başladı sanırım gelcek benimkiler :50:

slmlar benim de bugün adet günüm ama daha gelmedi sabah ilk idrarla test yaptım tabiki negatif çıktı :50: şimdi ise hafif hafif karın ağrısı başladı sanırım gelcek benimkiler :50:

Desene canım aynı durumdayız:2: ama gelenekselde gelsin streste geciktiriyor, çok daha sıkılıyorum böyle.

slm biz dışarı boşalarak korunduk 1 ay kadar şimdi bebiş istiyorz 2 aydr olmuyo sizce dışarı boşalarak korunmadanmı kaynaklanyo olabilirmi bilgisi olan varmı:5:

Yok canım bunun hiçbir zararı olmaz hadi sen korunsan yumurta etkilendi diyeceğimde sende korunmamışsın, eşinizde sperm üretimi değişmez. merak etme bu sebepten değildir yani. Hem daha iki ay olmuş, çok erken 1 sene olmazsa bir sorun var demektir.

Kızlar Preseed adında kayganlaştırıcı ve hamileliği kolaylaştırıcı bir jajinal jel var duydunuz mu bilmiyorum.. Forumda bunu kullanıp da hamiş kaldığını söyleyen çok kişiyi okudum. Spermlerin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıp, vajinadaki asit dengesini düenlediği için spermlerin ölmesini engelliyormuş. Amerika'da çok yaygın kullanılan bir ürünmüş. Zaten jel Amerikan malı.

Bende de bu aralar vajinal kuruluk çok var.İlişkiye girmeden önce yanında ürünle beraber satılan şırıngasıyla vajinaya sıkılıyormuş ya da penisin ucuna da sürseniz olur diyenler var.. Gittigidiyordan ben de aldım bakalım, yumurtlama günümde kullanıcam.. Hem kuruluk derdime derman olur, hem de gebeliği kolaylaştırır umarım..

Sitede bu ürünü kullananların açtığı forum linkini de vereyim, ilgilenirseniz bakarsınız kızlar;

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar-2.html

Son düzenleme:
İdrar testi negatif kan testi negatif adetim de gelmedi hala benden artik pes Biyolojik yapimi Allaha havale ediyorum :p

Canım doktora git mutlaka adet söktürücü versin. Çalışmalara devam Yılma daha çok erken bak aynı tarihlerimiz evlilik içinde;)

Son düzenleme:
idrar testi negatif kan testi negatif adetim de gelmedi hala benden artik pes biyolojik yapimi allaha havale ediyorum :p

canım her ne olursa olsun sakın üzülme rabbimden ümit kesilmez bak bana 4,8 den 1,6 ya düşmüş değer dün kanamamda başladı ama korkunç sancılar çekiyorum inanın kızlarr hala varmı yokmu diye şüphe ediyorum nasıl bir duygudur allah ım isteyen herkese versin inşallahh sende üzülme sabırla bekle hrşeyin hayırlısı sadece çok kafaya takmamaya çalışalım ben dünden beri düşünmemeye çalışıyorum çalışmalara devammmm :52::52::52::52::52:

Back
X