hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Birde arkadaslar yilbasi aksami yemek yerken aniden midem bulandi ve pesinden basim donmeye basladi bütün gece de sürdü

troidle alakalı birşey olduğu için troid ilaçlarıyla düşer diye tahmin ediyorum. Sana bahsettiğim arkadaşım da tahlile gidecek tedaviye başlamak için. Solgarı falan boşver. Onlar tamamen ticari şeyler ben de inanmıyorum.. Solgar da dahil ona benzer ünlü markaların bitkisel destek haplarını anemin hastalığında o kadar çok kullandık ki hiçbir halta yaramadı , harcadığımız paralarla kaldık..
Senin yapacağın en güzel şey bir hastanenin endokrinoloji bölümüne gidip derdini anlatman hayatım.. Onlar gerekli yönlendirmeyi yaparlar. çok geçmiş olsun..

amazoncum bnm adetme 6 gün var bügn test yaptm negatif çıktı sence erkenmi gittim dktora

Canım benımkı boş gebeliktı hiç bebek olusmadı sadece kese vardı kürtaj oldum işte kasım 7 de aralık 16 da ilk adetımı gordum ondan sonra korunmayı bıraktım bu ilk ay işte doktorum 3 ay bekle dedı ama ben korunmadım hakkımda hayırlısı patalojı sonucumda iyi geldı sıkıntı yok cok sukur bende kansızlık var işte ama folik asit va zinco kullanıyorum doktorum korunmadıgımı bılmıyor adet olunca gel dedı bırkac tahlil yapcam dedi korktum ne tahlili acaba

Tatlım adetliyken yapılan tahlilde yumurtlayıp yumurtlamadığına bakılıyor, birkaç şeye daha bakılıyor, kesinlikle yaptır.

Sanirim kimse umutlanmami istemiyor

Hayatım adet olmuşsun işte ne umudu istiyorsun tatlım..

amazoncum bnm adetme 6 gün var bügn test yaptm negatif çıktı sence erkenmi gittim dktora

Erken canım. Adet gününde ya das 1-2 gün geçince yap.

Son düzenleme:
Sanirim adet geldi kizlar test de negatif cikti üzüldüm

Okuduğum bazi yazilarda bayanlar hamileliltw de adet gorduklerini yazmislar acaba idrar testi yanilabilir mi

Okuduğum bazi yazilarda bayanlar hamileliltw de adet gorduklerini yazmislar acaba idrar testi yanilabilir mi

Hamileliğin üstüne görülen adet, daha farklı oluyor, lekelenme gibi diyelim, kısa sürüyor. Umutlandırma kendini hayatım, adet olmuşsun işte.. Testin de negatif, adetin de gelmiş.. Üzme kendini. Ne yapalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay, denemeye devam..

Tatlım adetliyken yapılan tahlilde yumurtlayıp yumurtlamadığına bakılıyor, birkaç şeye daha bakılıyor, kesinlikle yaptır.

Hayatım adet olmuşsun işte ne umudu istiyorsun tatlım..

Erken canım. Adet gününde ya das 1-2 gün geçince yap.

cok saol canım bnm ama kan testi yaptırdım simdilik erken dyosn yani

Teşekkürler amazoncugum denemeye devam:)

Hamileliğin üstüne görülen adet, daha farklı oluyor, lekelenme gibi diyelim, kısa sürüyor. Umutlandırma kendini hayatım, adet olmuşsun işte.. Testin de negatif, adetin de gelmiş.. Üzme kendini. Ne yapalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay, denemeye devam..

amazncm bna kan testi yaptrdysan ckmamşsa hamile dglsn kmsde adet gnü gectkten snra blli olu dyolar anlycagn bklemktn baska caremz yok sen bi cocuk annesi oldun içn sanda gvnym bklm artk

Kızlar 1 haftadır süren sol bacak ağrım bugün sol kasık ağrısıyla beraber hepten şiddetlendi ve gün boyu sürdü. Gün boyu da çok çook hafif midem bulandı. Göğüslerime de arada sancı giriyor çok hafif ama bu bacak ve kasık ağrısı beni öldürecek. Kızıma hamişen de böyleydim, artık eşime ovdurmuştum ayağımı o derece. Bat 6 Ocak. Dua edin de hamiş olayım kızlar yaa:)))

Arkadaşlar size bişey sorcam bn 20 Ekim'de sevgilimle beraber oldum ama ilişkiden sonra 2 Kasım 29 Kasım ve 26 Aralık tarihlerinde adet oldum.Genede Kasım ayında eczaneden test alıp yaptım tek çizgi çıktı.Sizce genede hamile olabilir miyim?

Arkadaşlar size bişey sorcam bn 20 Ekim'de sevgilimle beraber oldum ama ilişkiden sonra 2 Kasım 29 Kasım ve 26 Aralık tarihlerinde adet oldum.Genede Kasım ayında eczaneden test alıp yaptım tek çizgi çıktı.Sizce genede hamile olabilir miyim?

Her zamanki gibiydi adetlerim hergün bi ped mutlaka doldu ve pıhtılıydı koyu kırmızıydı.sence idrar testini tekrarlamalı mıyım hamile olsam çıkar mı

Dalga mı geçiyosun kızım sen ? 3 defa adet olmuşsun daha neyi soruşturuyorsun? Müneccim miyiz biz, git kan tahlili ver öğrenirsin, sinir oluyorum böyle sorulara ya.

Back
X