hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Merhaba Arkadaşlar 7 aydır deniyoruz eşimde sperm azlığı vardı bu ay 3 tane vitamın kullandı forumdan bir arkadasın onerisiyle bugun adetim 3 gun gecikti 31.gunum daha once en fazla 2 gun gecıkmıslıgı olurdu ...şüphelenmelıyımıyım...26.gun dayanamadım test yaptım negatifti çok heyecanlıym hala olmadım acaba adet kapıdamı:(

Son düzenleme:
5 aydan hepimizi bebek istegi sarmis :44: insan gecikince nasil umitleniyor ya ama sonrasi hayal kirikligi :(( Allah sabir ve razi olmayi nasip etsin hepimize..
Bende pco olunca ya olmazsa geç olursa güç olursa düşüncesiyle erken başladık bebek işine. Herkese nasip olsun inşallah.

Bugün doktora gittim. Serophene diye bir ilaç verdi. Adetin 5. günü içmeye başlayıp 5 gün içip tekrar doktora gitcem. Bakalım hayırlısı...

ama ben vajınısmusum ve vajınama dokundurmak istemyruym kmseyi zor yani :)

Canim hic korkma bende 2,5 sene vsjinismustum .. allaha cok sukur yendim 3 xillik ewliyim. Bebek istiyoruz simdi ben bile gittim yani :) 3 kez gittim ilk biraz zor oldu benim kafamdaki dusunceler yani korku yuzunden :) ama simdi gule oynaya gidiom vallaa :) caninn hiic yanmicakk yeterki ole dusun hepsi bizim kafamizda bitmiomu zatennn !!!

hamile olan kızlar bişey sorcam yaa ne kadar surede hamile kaldınız? kaç ay olmaması normal bilen var mı????
1 sene.

adetime 7 gün var kan testi yaptırayım diye sağlık ocağına gittim
yok önce doktor yazcakmışşta , yarın sabah gidip kan vercekmişim sonuçta öbür gün öğleden sonra çıkarmış
sinirlendim yau:19:
özel hastanede yaptırıcam cuma günü ,2 saatte veriyorlarmış sonucu:21:

Adet gecikmeden gebelik testi yapmak hem kendine hem kesene eziyet..

prolaktin neki? doktora gittiğnde mi ögrendin nasıl?

Süt hormonu canım. Eğer normal değerlerin üstündeyse gebeliği engeller. Sabah aç karna baktırmak daha sağlıklı sonuç verir. Hatta benden size tavsiye gebelik isteyen tüm kadınlar kanda troid ve ploraktin değerlerine baktırmalılar.

belirtiler hamilelik mi?
kizlar selam kasim ayinin sonunda esimle beraber olduk sonra aralik 17sinda tekrar beraber olduk bu sefer korunmadim yalniz adet görüyorum şuanda ve kan gelmeden 1 gün boyunca kahverengi sivi geldi ve şuan iki gündür şiddetli kanamam var kot gidiyorum düğmeyi kapatamiyorum rahimim çok agriyor otururkende sislik olusuyor tam oturamiyorum ayrıca midem bulaniyor sürekli ve çok yiyorum test yaptircam pazartesi aslında bebekte istiyoruz ama bilemedim annemde hamileyken bunları yasamis varsa yasayan ya da bilgisi olan yazabilir mi?

cnm ne yptn nsl gyo
Iyiyim canim sen nasilsin hala bebek icin bekliyorum obur aya kaldi artik zaten

Bende pco olunca ya olmazsa geç olursa güç olursa düşüncesiyle erken başladık bebek işine. Herkese nasip olsun inşallah.

Bugün doktora gittim. Serophene diye bir ilaç verdi. Adetin 5. günü içmeye başlayıp 5 gün içip tekrar doktora gitcem. Bakalım hayırlısı...

Cok gecmis olsun bende hashimoto var o gebelige engel onu dusurdum bu ay ama yine olmadi bilmiyorum kismet dedigin gibi hayirlisi...
slimlerden aldım bugün çok dayanamazsam diye.
bi tane içtim ama ne içtim anlamadım.
belki doktora gittikten sonra psikolojik olarak da soğurum. şimdi hamilelik ile ilgil ibi şey anladığım yok çünkü. hamilemiyim normal zamanlarım mı anlamıyorum:54:

Huhuuuu :3: doktora gittin mi ne soyledi nasilmis bebek ay ne heyecanli isler :54: birak sigarayi minicik bebekte iciyo oyle dusun Allah in izniyle birakirsin ben inaniyorumm:34:

Iyiyim canim sen nasilsin hala bebek icin bekliyorum obur aya kaldi artik zaten

Cok gecmis olsun bende hashimoto var o gebelige engel onu dusurdum bu ay ama yine olmadi bilmiyorum kismet dedigin gibi hayirlisi...

Huhuuuu :3: doktora gittin mi ne soyledi nasilmis bebek ay ne heyecanli isler :54: birak sigarayi minicik bebekte iciyo oyle dusun Allah in izniyle birakirsin ben inaniyorumm:34:

Canim beta hcg 888 cikti. Ultrasonda tam bi sey goremedi. Gosterdi iste bu diyerek ama ben goremedim bi sey. Alttan da bakmak da istemedi doktor, bos yere gerek yok dedi. Sali gunu randevumuz var. O zamana kadar yukselir degerin rahat goruruz dedi. Ben yine anlamadim bi sey😌
Folik asite basladik ama benim istahim gitti hic bi sey yiyemiyorum nerdeyse😞😒

Canim beta hcg 888 cikti. Ultrasonda tam bi sey goremedi. Gosterdi iste bu diyerek ama ben goremedim bi sey. Alttan da bakmak da istemedi doktor, bos yere gerek yok dedi. Sali gunu randevumuz var. O zamana kadar yukselir degerin rahat goruruz dedi. Ben yine anlamadim bi sey😌
http://tahlil.com/beta-hcg-testigebelik-tanisinda-yorumlanmasi burda ayrintili var canim seninki galiba 5 haftalik bende gebelik istedgm icin yarim folikasit iciyorum bebegin gelisimine dusuk riskine yararliymis.. hayirlisiyla kucaginada alirsin insallah canimm :16:

Benimde iştahım yok hiç zorla yiyorum. Benim doktorum alttan baktı da gördü üstten baksaydı muhtemelen o da göremezdi. 2,5 ay bitene kadar alttan bakacakmış öle dedi.

Hımmm şimdi şöylekiii biz bu ay bilfiil çalıştık yumurtlama günlerini bilhassa kaçırmadik geçen ay 22sinde gelmsti adetim düzenlidir genellikle 21-22-23ünde gelir 24ü dediğini hatirlamiyorm ama olabilirde tabi kasiklarim bacaklarim karnim ağrıyo gerisi rabbime kaldı artık bilemiyorum Gelmezse pzt bi kan tahlili yaptırırım nolur dua edin benim için sizleri seviyorum

Hımmm şimdi şöylekiii biz bu ay bilfiil çalıştık yumurtlama günlerini bilhassa kaçırmadik geçen ay 22sinde gelmsti adetim düzenlidir genellikle 21-22-23ünde gelir 24ü dediğini hatirlamiyorm ama olabilirde tabi kasiklarim bacaklarim karnim ağrıyo gerisi rabbime kaldı artık bilemiyorum Gelmezse pzt bi kan tahlili yaptırırım nolur dua edin benim için sizleri seviyorum

Iyi geceler tatlim,insallah sonuclar olumlu cikar hayirlisiyla isteyen herkesin bebegi olur..Birbirimize dua etmeyi ihmal etmeyelimm guzel haberlerini bekliyoruz :)

Iyi geceler tatlim,insallah sonuclar olumlu cikar hayirlisiyla isteyen herkesin bebegi olur..Birbirimize dua etmeyi ihmal etmeyelimm guzel haberlerini bekliyoruz :)
Ayyy çok şükür biri görüpte cvp yazdı çoooook saol kuzummm sabah oldu hala bi tik yok tek korkum psikolojik olarak geciktiriyo olmak rabbimm hepimizin yüzünü güldürsün cumamiz mübarek dualarimiz kabul olsun inşallahhh amiiiiiiiiiin :)

canımmm inş bu ay hamile kalırsın.:nazar:

Back
X