hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Hamile kalabilme ihtimalinin yuksek oldugunu dusundum ben suban hamismisin bilemiyorum ama maden oyle guzel bi yumurtan olusmus bos gecme calismalara devam cnm insallah guzel haber verirsin bize buralardan ;)) kafaya cok takma ben taka taka olmadi bu ay hic dusunmedim olmus :))
Tesekkur ederim inssallah bebis olur seninde bebisin hayirli ve saglikli olsun inssallah rabbim isteyen herkese versin

Anladim canim ben kurtaj oldum kasimin 7 de o zaman doktorum verdi bunlari 3 ay korun dedi ben ilk adetten sonra korunmadim canim allahima dua ettim hayirlisiyla nasip et diye bekleyemedim sen tecrubelisin benim hic bir tecrubem yok daha o yuzden cok soru soruyorum galiba k.bakma ;)

Hiccc bozma kalbini kuzummmmm Rabbim ol demis biseyler olmussa hayir vardir cnm benim onemli degil cnm benimm rahat oll Allah in izniyleee olacak insallahhhh ;))

Kızlar hamilemiyim acaba.Ben 7 aydır hapla korunuyordum.1 ay oldu hapı bırakalı.Adetimden bir hafta sonra şiddetli karın ağrım başladı.Eşimle acile gittik bişey yok üşütmüşün dedi doktor.Aradan üç gün geçti toplamda bir haftadır halen şiddetli bir şekilde karnım ağrıyor yetmezmiş gibi göğüs uçlarımda çok acıyor.Kimisi hamilesin dedi.Ama hamile olsam idrar testinde çıkmazmıydı.

:(( kafam cok karisik dusunmemeye calisiyorm ama pek mumkun olmuyor. Hayirlisi artik[/

öncelikle düşünmeden olmuyor çok istekli olunca insan sanırsızlanıyor ama şöle söylim amelyat oldum 29 ekımde spreail taktı ve 1 hafta sonra cıkardı bı engel yoktu artık pco dan başka ogunden berı adet olmadım 12 ocakta oldum ama 1-3 tane farlutal kullanmıştım ama adetım 3 gun sürdü ve aşırı açıkma uyku hali test yaptım ama negatıf cıktı sanırım erken yaptım mide bulantıları kokulardan rahatsızlık duymalar sizce durum nedır

Merhaba arkadaslar Adetime on gün var. Dün ki kan testim de hcg 0,807 çıktı. Değerim artarmı. Kasık ve göğüslerimde ağrı var. Ayrıca sabahları midemde aşırı yanma oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaslar Adetime on gün var. Dün ki kan testim de hcg 0,807 çıktı. Değerim artarmı. Kasık ve göğüslerimde ağrı var. Ayrıca sabahları midemde aşırı yanma oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
canım en iyisi adet gününü beklemen.. hayırlı haberler alırsın inşallahh :16:

mrb kızlar ben kasımda hamistim 2. düsügümü yaptım aralık basında bu ay yine kalmak istiyordum adetime 10 gün var daha hiç bir belirtim yok ne adet için ne de gebelik icin sadece gecen hafta kasıklarımda agrı vardı ve yogun losyon gibi beyaz akıntım vardı bugünde belim agrıyor bu belirtileri yasayıp hamile olan varmı??
:18::18:

bende subat ayinda klomen kullandim normalde 23 veya 24 u gibi hastalanmam gerekirdi
hastalanmadim bugun arkadaslarin israriyla eczaneden test alip yaptim sonuc negatif cikti
:19:
ama adetim de gelmedi :14: bakalim bu isin sonucu ne cikacakkkk

Selam kızlar kan testi yaptırdım 0.556 çıktı ve doktor gebelik var görünüyor ilaç kullanma en yakın zamanda kadın doğum doktoruna git dedi hayır sonuç 1 bile değil neden öyle dedi ki sevinemedim bile anlam veremediğim için var mı başına böyle birşey gelen?

Selam kızlar kan testi yaptırdım 0.556 çıktı ve doktor gebelik var görünüyor ilaç kullanma en yakın zamanda kadın doğum doktoruna git dedi hayır sonuç 1 bile değil neden öyle dedi ki sevinemedim bile anlam veremediğim için var mı başına böyle birşey gelen?

Bende anlayamadim benim bikere 4.6 cikmisti bana yok demisti dedigin gibi hir bile degil ama anlamadim gittinmi peki merak ettim ben simdi ne dediler ne oldu ben yaziyi yeni gordum oyuzden yazayim dedim merak ettim cnm

Selam arkadaşlar benim adet dongum 25 gün de bir bugün tam 3.gün geceli yani 28. Gundeyim hala olmadım sol kasık ve yumurtalık da ağrım var ve sanki sol yumurtalık da sağ dakine göre bi şişlik var. 8.ayimiz bu denemede bundan önce adet günü olmayinca hemen test.yapardım bu ay cesaret edemiyorum.
Ayrıca bu.ay bende hiç onemsemedim 10kilo kadar fazlam var rejime başladım ufaktan.ve mayıs sonuna.ertelemistim bebek planlarimi doktora gidip artık ciddi bi tedaviye baslayacaktik.
Gün geçtikçe stresım artıyor doktorunda yok henüz daha ne kadar beklesem ne yapsam korkuyorum :-/

ne zamndr istyrsunz bebek cnm? sen hamile olmadıgn için mi gttin anlamaqdım? ben vajınsmusu yendm sukur ama yinede cok alışamadım sadece...

Vajiyi yendim hamdolsun zaten 3 yillik evliyimm 2,5 yilim vajili gectigi icin son 5 aydir hersey yolunda oldugundan ötürü korunmaya gerek duymadim o yüzden bebek calismalarinada hemen basladimm anlican ... Doktorada hemen ilk yaptigim günün ertesi günü gittim cnkü bi yerden baslamam lazimdi ... Alttan muayene icin hersey yolundami degilmi die .. Etrafimda bilen yoktu ben esim birde Rabbim .. 5 ayim bitti son 1 ay türkiyede oldugumdan tembel gecti :) kafnda bitir canimmm

Back
X