hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Arkadaslar SATim 1 şubat adet dongum 34 gunde bir. BAT IM 6 MART Subatin 15 inden beri goguslerim aciyor 17 subattan bu yanada kasik agrim var siddetlenerek artti. 3 gundurde bel agrim var. Sabahlarida hafif migde bulanrltim var. Sik sik idrarada cikmaya basladim. Idrarimda rengi koyu sari. Yani bircok belirtiyi yasiyorum. Dun esimin israriyla kaset test yaptim negatif cikti. Sizce erken miydi?

Arkadaslar SATim 1 şubat adet dongum 34 gunde bir. BAT IM 6 MART Subatin 15 inden beri goguslerim aciyor 17 subattan bu yanada kasik agrim var siddetlenerek artti. 3 gundurde bel agrim var. Sabahlarida hafif migde bulanrltim var. Sik sik idrarada cikmaya basladim. Idrarimda rengi koyu sari. Yani bircok belirtiyi yasiyorum. Dun esimin israriyla kaset test yaptim negatif cikti. Sizce erken miydi?
kan testi yaptırırsan kesin çıkar canım ama idrar testi genelde adet geçtikten sonra sonuç veriyor. ya 4 gün daha bekliceksin ya da kan testi yaptırcaksın.

15 gundur belirti yasadigim icin cikar zannettim. Cikmayinca acaba psikolojik belirtiler mi diye endiselendim. Karar verdim adetim gecene kadar bekliycem. Hayalkirikligi cok zor...

Mrb arkadaşlar 9 subatta adet olmam gerekirken 26 şubatta adet oldum tabi bunun öncesinde tahliller vs yaptım en son ultrasyona girdim çok ufak bişey göründüğünü gebelik olup olmadığını anlamak için dr kan testi yaptır dedi kandada bişey çıkmayınca dr tarlusal hap verdi ve 26 sında adet oldum.Sorum şu ben yumurtlama tarihini hep netten hesaplatıyordum adetim düzenliydi 28 ve 30 günde bi adet oluyodum ama bu ay netten hesaplatamıyorum çünkü 35 in üzerinde olduğu için hesaplamıyor bu ay yumurtlama günümü nasıl öğrenebilirim ovülasyon testi dışında yardımcı olursanız sevinirim...

Mrb arkadaşlar 9 subatta adet olmam gerekirken 26 şubatta adet oldum tabi bunun öncesinde tahliller vs yaptım en son ultrasyona girdim çok ufak bişey göründüğünü gebelik olup olmadığını anlamak için dr kan testi yaptır dedi kandada bişey çıkmayınca dr tarlusal hap verdi ve 26 sında adet oldum.Sorum şu ben yumurtlama tarihini hep netten hesaplatıyordum adetim düzenliydi 28 ve 30 günde bi adet oluyodum ama bu ay netten hesaplatamıyorum çünkü 35 in üzerinde olduğu için hesaplamıyor bu ay yumurtlama günümü nasıl öğrenebilirim ovülasyon testi dışında yardımcı olursanız sevinirim...[/QUOTE

Eweeet yaaa bunu bende cok merak ediyorum.. benim evlendiğimden bu yana hep düzensiz:((

Mrb arkadaşlar 9 subatta adet olmam gerekirken 26 şubatta adet oldum tabi bunun öncesinde tahliller vs yaptım en son ultrasyona girdim çok ufak bişey göründüğünü gebelik olup olmadığını anlamak için dr kan testi yaptır dedi kandada bişey çıkmayınca dr tarlusal hap verdi ve 26 sında adet oldum.Sorum şu ben yumurtlama tarihini hep netten hesaplatıyordum adetim düzenliydi 28 ve 30 günde bi adet oluyodum ama bu ay netten hesaplatamıyorum çünkü 35 in üzerinde olduğu için hesaplamıyor bu ay yumurtlama günümü nasıl öğrenebilirim ovülasyon testi dışında yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba canım. doktora giderek yumurta takibi yaptırabilirsin. en garantisi bu. çünkü ben de adet süreme göre yaptığım hesaplamada hep 12. gün yumurtluyorum sanıyordum. hatta ovulasyonda kullandım o da 12. gün çift çizgi göstermişti ama 18. gününümde doktor muayenemde yeni çatlamış yumurtam olduğu görüldü. doktora gitmemiş olsam bilemicektim bunu ve o akşamı değerlendirmemiş olucaktık. şimdi adetime 2 gün kaldı ve hamile olduğuma dair pek çok belirtim var.
sen de doktora gidip takip ettir bence. hesaplamaya ve ovulasyona güven olmuyor.

Son düzenleme:
Merhaba canım. doktora giderek yumurta takibi yaptırabilirsin. en garantisi bu. çünkü ben de adet süreme göre yaptığım hesaplamada hep 12. gün yumurtluyorum sanıyordum. hatta ovulasyonda kullandım o da 12. gün çift çizgi göstermişti ama 15. gününümde doktor muayenemde yeni çatlamış yumurtam olduğu görüldü. doktora gitmemiş olsam bilemicektim bunu ve o akşamı değerlendirmemiş olucaktık. şimdi adetime 2 gün kaldı ve hamile olduğuma dair pek çok belirtim var.
sen de doktora gidip takip ettir bence. hesaplamaya ve ovulasyona güven olmuyor.

Canım dr bi yılı doldurmadan gelmemem gerektiğini söyledi bi yılı doldurmadan pek yardımcı olmuyorlar maalesef :(

Canım dr bi yılı doldurmadan gelmemem gerektiğini söyledi bi yılı doldurmadan pek yardımcı olmuyorlar maalesef :(
aaa olur mu öyle şey yaa. devlet hastanesinde mi dediler bunu? eğer öyleyse özele git. hem bu yumurta takibi, tedavi değil ki. benim bildiğim tüp bebek, klomen gibi tedaviler için 1 yıl bekletiyorlar ama sen sadece yumurtlama gününü öğreniceksin. :44:

aaa olur mu öyle şey yaa. devlet hastanesinde mi dediler bunu? eğer öyleyse özele git. hem bu yumurta takibi, tedavi değil ki. benim bildiğim tüp bebek, klomen gibi tedaviler için 1 yıl bekletiyorlar ama sen sadece yumurtlama gününü öğreniceksin. :44:

Devlette değil canım özelde söylediler bana öyle sık sıkta dr gitme imkanım yok maalesef :(

Devlette değil canım özelde söylediler bana öyle sık sıkta dr gitme imkanım yok maalesef :(
devlette yumurta takibi yapıyorlarmış isteyince canım. şimdi araştırdım öğrendim. senin evliliğin daha çok yeniymiş. biz de 5 aydır deniyoruz. tabi bunca ay olmayınca insan tedirgin oluyor, haklısın da. öyleyse ya zamana bırakıcaksın ya da yumurtlama belirtilerini iyi takip ediceksin. mesela akıntına bakarak, ateşini ölçerek anlayabilirsin. ben bu ay onuda yaptım. tam gününü göstermiyor tabi ama belirtiler başladığında bir gün arayla ilişki yaşarsanız denk gelme oranı çook yüksek oluyor.

devlette yumurta takibi yapıyorlarmış isteyince canım. şimdi araştırdım öğrendim. senin evliliğin daha çok yeniymiş. biz de 5 aydır deniyoruz. tabi bunca ay olmayınca insan tedirgin oluyor, haklısın da. öyleyse ya zamana bırakıcaksın ya da yumurtlama belirtilerini iyi takip ediceksin. mesela akıntına bakarak, ateşini ölçerek anlayabilirsin. ben bu ay onuda yaptım. tam gününü göstermiyor tabi ama belirtiler başladığında bir gün arayla ilişki yaşarsanız denk gelme oranı çook yüksek oluyor.

Aslında biz tam anlamıyla 3 aydır deniyoruz çünkü ilk 3 ay hiç ilişkiye giremedik dr gittikten sonra girebildik ama 3 aydır hep yumurtlama günlerini netten hesaplatarak ayarlıyodum ama bu ay baya gecikince bu ay yumurtlamayı takip edemicem

Aslında biz tam anlamıyla 3 aydır deniyoruz çünkü ilk 3 ay hiç ilişkiye giremedik dr gittikten sonra girebildik ama 3 aydır hep yumurtlama günlerini netten hesaplatarak ayarlıyodum ama bu ay baya gecikince bu ay yumurtlamayı takip edemicem
öyleyse bu ay akışına bırakmayı dene. hem ayarlamaya çalışıpta strese girenlerin sonucu hep hüsran oluyor. çünkü stres yumurtlamayı engelliyor diye yazıyor pekçok yerde. sen bu ay kafana takmadan spontan bir şekilde birliktelik yaşa. belki de böyle yaptığında tutucak:34:

öyleyse bu ay akışına bırakmayı dene. hem ayarlamaya çalışıpta strese girenlerin sonucu hep hüsran oluyor. çünkü stres yumurtlamayı engelliyor diye yazıyor pekçok yerde. sen bu ay kafana takmadan spontan bir şekilde birliktelik yaşa. belki de böyle yaptığında tutucak:34:

Aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum bakalım artık :1:

Kizlar ben bu ay 3gun gecikmeli adet oldum fakat az geldi 2gun 2ped dolmucak sekilde oldu belim agriyo bugun 4.gunu adetin ama bisey yok bel agrim var sabah mide bulantim oluyor adetimden 3gun once testte cikmadi acaba hamilemiyim dun gecede kas gevseltici igne vurundum omzum agriyordu cok

Yapti testi malsef tek cizgi kizim ve esim keske hakli cikip deselerdiki biz sana dedik ama olmadi gene bastan hersye yorulmaktan pes etmekten korkuyorum adet tam olamadigim icin goguslerim adet sonrasi cok aciyor sisiyo herkesin adet basinda olurbenim sonrasinda oluyo

S.a arkadaslar yeni katildm araniza 11aydir anne olmak istiyorum bende sorun cikmadicok sukur herseyi yaptirdm 4ay esimi sperm testi icin ikna etmek icin cabaladi bu ay gitik onda enfeksiyon cikti antbytk kullaniyo1haftalik surec.kür filan ne denemem lazim sizce hamis olmak icin onerilerinizi bekliyorum

yapti testi malsef tek cizgi kizim ve esim keske hakli cikip deselerdiki biz sana dedik ama olmadi gene bastan hersye yorulmaktan pes etmekten korkuyorum adet tam olamadigim icin goguslerim adet sonrasi cok aciyor sisiyo herkesin adet basinda olurbenim sonrasinda oluyo

neden pes edecekmişin bakalım hem şükret rabbim ne güzel bir evlat vermiş. Hergün ona bak ve deki rabbimin izni ile tekrar yaşayacağım bu duyguyu ;) çalışmalara tam gaz devam :)

Back
X