hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Merhaba arkadaslar. Ayın 12sinde adet olmam gerekirken 10una oldum ve en son ilişkimiz 10gün öncesiydi. Adetim sadece yarım gün sürdü ve diğer 1gün kahverengi akinti seklinde geldi. Suan karnimin altinda ve belimde sancı, göguslerimde ağrı, midemde hassasiyet var. 2gün once test yaptım negatif çıktı. Sizce neden böyle oluyor 😩 tuhaflık hissediyorum kendimde 😩

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar. Ayın 12sinde adet olmam gerekirken 10una oldum ve en son ilişkimiz 10gün öncesiydi. Adetim sadece yarım gün sürdü ve diğer 1gün kahverengi akinti seklinde geldi. Suan karnimin altinda ve belimde sancı, göguslerimde ağrı, midemde hassasiyet var. 2gün once test yaptım negatif çıktı. Sizce neden böyle oluyor 😩 tuhaflık hissediyorum kendimde 😩

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biri cevap versin lütfen 😩

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
valla canim bende de bu aralar boyle seyler oluyor. Ama yaptigimovulasyon testleri hep silik cikiyor. Ama daha once yasamafigim kadar farkli belirti yasiyorum. Bazi seyleri ne kadar cok beklersek o kadar psikolojik olarak etkileniyoruz. Tek yapabilecegimiz dua etmek :) hayirlisi

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
valla canim bende de bu aralar boyle seyler oluyor. Ama yaptigimovulasyon testleri hep silik cikiyor. Ama daha once yasamafigim kadar farkli belirti yasiyorum. Bazi seyleri ne kadar cok beklersek o kadar psikolojik olarak etkileniyoruz. Tek yapabilecegimiz dua etmek :) hayirlisi

Hamile olabilirsin yerlesmekanamasidir cunku am denk geliyor o yuzden bekle test icinde erken henuz bir hafta daha bekle hayirli olsun canim bu arada

Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)

Benim de adet günüm bu ay 21 bakalım umut yok ama sizlerden ogrendigim tarçınlı ballı karışımi yapacağım adetin ikinci günü başlayacağım sizlerle paylaşırim.

S.a arkadaslar yeni katildm araniza 11aydir anne olmak istiyorum bende sorun cikmadicok sukur herseyi yaptirdm 4ay esimi sperm testi icin ikna etmek icin cabaladi bu ay gitik onda enfeksiyon cikti antbytk kullaniyo1haftalik surec.kür filan ne denemem lazim sizce hamis olmak icin onerilerinizi bekliyorum

canım inşallah bebeğini kucağına almak nasip olur hayırlısı ile. Eşin için keci boynuzu pekmezi yedir düzenli ben öyle yapıyorum bakalım yeni başladık

devlette yumurta takibi yapıyorlarmış isteyince canım. şimdi araştırdım öğrendim. senin evliliğin daha çok yeniymiş. biz de 5 aydır deniyoruz. tabi bunca ay olmayınca insan tedirgin oluyor, haklısın da. öyleyse ya zamana bırakıcaksın ya da yumurtlama belirtilerini iyi takip ediceksin. mesela akıntına bakarak, ateşini ölçerek anlayabilirsin. ben bu ay onuda yaptım. tam gününü göstermiyor tabi ama belirtiler başladığında bir gün arayla ilişki yaşarsanız denk gelme oranı çook yüksek oluyor.

Canım bu yumurtlama günü için akıntı nasıl oluyor ki nasıl anlayacagiz peki.

Hamile olabilirsin yerlesmekanamasidir cunku am denk geliyor o yuzden bekle test icinde erken henuz bir hafta daha bekle hayirli olsun canim bu arada

Canım insallah okadar cok istiyorumki bebegim olmasini 😩 Allahim isteyen herkesin dileklerini kabul etsin insallah. Bugunde mide bulantim var ama kusacak kadar degil 😩 daha 1hafta beklersen heyecandan ölücem 😩

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 yıllık evliyim ve bebek istiyorum. siteden sizi sürekli takip ediyorum benim de 8 günüm geçti inşallah hamileyimdir

yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntı oluyor canım. bu akıntıyı gördüğünde 2-3 gün sonra yumurtlama olucak demektir.

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Ya benim herzaman yumurtlama zamanında beyaz yapışkan akintim oluyordu. Bu ay hiç olmadı ve 1 haftadır sol kasigim sürekli agriyor bole bazende tık tık vuruyor. Adetimde bu ayın sonunda.bi anormallik yoktur inş yardım edin bana ; (

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Ya benim herzaman yumurtlama zamanında beyaz yapışkan akintim oluyordu. Bu ay hiç olmadı ve 1 haftadır sol kasigim sürekli agriyor bole bazende tık tık vuruyor. Adetimde bu ayın sonunda.bi anormallik yoktur inş yardım edin bana ; (

Muhtemelen enfeksiyon olmuşsundur canım. Benim de gecen ay sağ kasığımda ağrı ve batma vardı. Doktora gittim enfeksiyon dedi, antibiyotik kullandım 1 hafta gecti. Sen de bir an önce git muayene ol smear testi yaptır. Benim smearde çıktı enfeksiyon olduğu, normal sürüntü testinde çıkmadı çünkü rahim içinde imiş enfeksiyon ve smear içten örnek aldığından ancak öyle belli oluyor. İnşallah iyileşirsin hemen hoşçakal

Canim stresten geç kalmış olmasın adetin. Gögüs ağrın falan yokmu ? Yada kasık agrın?

göğüs ağrısı yok da kasıklarım ağrıyor sızlıyor akşamları şişiyorum karnım ağrıyor. ağrıdan uyuyamıyorum ayrıca bir hafta önce 3 gün de belim ağrıdı. bulantı falan hiçbirşey yok

19 martta yani yarın regl olmam lazım. 3 gün önce iççamaşırımda azıcık pembe lekelenme oldu. Meraktan bekleyemedim dün erken gebelik testi yaptım biri normal biri silik iki çizgi çıktı. Ama sabah kalktığımda karın ağrısı ile kahverengi akıntı levent başladı ödeme damla damla da değil baya cok. Sizde hamilelik olabilir mi yoksa ihtimal yok mudur.

göğüs ağrısı yok da kasıklarım ağrıyor sızlıyor akşamları şişiyorum karnım ağrıyor. ağrıdan uyuyamıyorum ayrıca bir hafta önce 3 gün de belim ağrıdı. bulantı falan hiçbirşey yok

Canim bence bi doktora git. İdrar testi icin cok erken ama yinede dene derim. Bende de ayni adet belirtisi gibi belirti var ama 5gun once 1gun kahverengi akintim oldu ve hala adet belirtisi yasiyorum. İdrar testinde bisey cikmiyor. Biraz bekle yada doktora basvur canim. İnsallah bebis vardir ☺

19 martta yani yarın regl olmam lazım. 3 gün önce iççamaşırımda azıcık pembe lekelenme oldu. Meraktan bekleyemedim dün erken gebelik testi yaptım biri normal biri silik iki çizgi çıktı. Ama sabah kalktığımda karın ağrısı ile kahverengi akıntı levent başladı ödeme damla damla da değil baya cok. Sizde hamilelik olabilir mi yoksa ihtimal yok mudur.

Canim 2 cizgiyi görmüssun ama silik olsada farketmiyor ☺ bence bebis var hayirli olsun canim ☺

Back
X