hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

bu duyguları yaşayan bir ben değilmişim..... Allah'ım büyüksün

Kızlar bende aynıyım ve vajınısmusum ayrıca. ıkısını bırden kazanmak ıstıyorum hayırlısıyla..
bebeğim ne zaman gelıcek acaba. soranlara ıyı nıyette olsa üzülmeye basladım. bir yöntem bir dua billen varmı? Rabbim sen büyüksün hayırlısıyla bızlere sağlıklı evlatlar nasip eyle amin.
son 3 aydır regl düzenımde bozuldu 6-7 gün gecikmeyle regl olmaya basladım. ıyı mı oldu kötümü bılmıyorum. yıne regl günüm geldı hala olmadım agrı belırtı desen regl olucakmısım gıbı yıne..

Kızlar benimde adetime 5,6 gün var ama hiç bir belirti yok sanırım yine bebek yok.....

Canim moralini bozma bekle bakalım. Belkide vardır ☺ karamsarliga girme hemen daha 5-6 günün varmış. Bak benimde adet gunum gecti ama adet gogus bel ve karin agrisindan duramiyorum ama idrar testi negatif cikiyor 🍀 sabret canim benim sakin ol.

Canim moralini bozma bekle bakalım. Belkide vardır ☺ karamsarliga girme hemen daha 5-6 günün varmış. Bak benimde adet gunum gecti ama adet gogus bel ve karin agrisindan duramiyorum ama idrar testi negatif cikiyor 🍀 sabret canim benim sakin ol.

Haklısın da insan kendine laf dinletemiyor işte oysa ne çok istiyormuşum anne olmayı hiç böyle olacağımı düşünmezdim

2 tane yumurtam vardı çatlatma iğnesi oldum bugün 13. günü çıkar diye yaptım adetimi bekleyemedm anlayacagın ve çok akıntım var

Birazcik daha bekle bence canim. En azindan adet gunune kadar bekleyip oyle kan testi yaptir. Olumsuz dusunme hemen 💕

Haklısın da insan kendine laf dinletemiyor işte oysa ne çok istiyormuşum anne olmayı hiç böyle olacağımı düşünmezdim

Aynen canim sozde bende istemiyordum ve kocamin zoruyla basladik bu denemelere. Ama suan ben ondan daha fazla istiyor ve olmayinca uzuluyorum. Allahim dualarimizi kabul edicek biliyorum 🍀

Canim ben incir kuru yapiyorum bu 2. Ayim. Ender saracoglu tvde onermisti. Yumurtalari catlatmak icinmis. Biyandanda folik asit yutuyorum. Bu ay belirtiler var ama bilmiyorum nolcak sonu.

folik asiti bende kullanıyorum canım. bu incir kürünü nasıl yapıyorsun ve kuru ıncırdenmı? soğanı bidenemeyı düşünüyorum. sarımsaklı limon var bırde ıyı gelırmı bılmıyorum

folik asiti bende kullanıyorum canım. bu incir kürünü nasıl yapıyorsun ve kuru ıncırdenmı? soğanı bidenemeyı düşünüyorum. sarımsaklı limon var bırde ıyı gelırmı bılmıyorum

Canim sogan kurunu genelde kist icin yapiyolar. Sarimsqkli limonu hic duymadim. İncir kurunde 15adet kuru inciri yarim litre kaynamis temiz suya ortadan bolup atiyorsun kaynayinca altini kisip 20dakika pisiriyorsun tencerenin agzi kapali olacak. Sonra soguyana kadar bekletip soguyunca yemeklerden 10dk once iciyorsun. 3e böl yani çikan suyu. 2ay yapacaksin ama. Adetin bitince baslayip 21gun yapip 7gun ara veriyorsun.

Canim sogan kurunu genelde kist icin yapiyolar. Sarimsqkli limonu hic duymadim. İncir kurunde 15adet kuru inciri yarim litre kaynamis temiz suya ortadan bolup atiyorsun kaynayinca altini kisip 20dakika pisiriyorsun tencerenin agzi kapali olacak. Sonra soguyana kadar bekletip soguyunca yemeklerden 10dk once iciyorsun. 3e böl yani çikan suyu. 2ay yapacaksin ama. Adetin bitince baslayip 21gun yapip 7gun ara veriyorsun.

tsekkürler bunu öğrendıgım ıyı oldu. Sarımsaklı limonda 10 gün günessız ortamda bekletılıp ıcılıyormus.hayırlısı herkes ıcın

Okadar kötü bir duygu ki anlatamiyorum. Hamile arkadaslarim var ve her defasinda sormalari beni daha cok geriyor 😩 biliyorum kotu amacli sormuyorlar ama zaten ince bir cizgide duran psikolojimiz hemen olumsuz etkileniyor. Bigun olacak biliyorum Allahim buyuk ama her adet zamani bunlari yasamak beni cok yipratiyor 😩 inanin kalbim aciyor her negatif sonucta 😩 suan yine beklemedeyim ve yine negatif cikiyor testler 😩 acaba erkenmi test yapiyorum diyorum cunku canim yanmaya devam ediyor. Hamile degilsem gecsin bu agrilar 😩

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bugün çok güzel bir haber aldım benim yaşımda bir arkadaşımn var ve tabi o evleneli çok oldu 9 sene kadar yaklaşık 8 senedir de çocuk için uğraşıyorlardı. Denemedikleri yöntem kalmadı eşiyle. Bugün doktora gitmiş adeti sürekli gecikiyordu şuanda tedaviye biraz ara vermişler. tesadüfen doktora gitmiş ve 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş. öğle bir ağlamış ki duyuca. inan ben de ağladım :43: sevinçten

canım bugün çok güzel bir haber aldım benim yaşımda bir arkadaşımn var ve tabi o evleneli çok oldu 9 sene kadar yaklaşık 8 senedir de çocuk için uğraşıyorlardı. Denemedikleri yöntem kalmadı eşiyle. Bugün doktora gitmiş adeti sürekli gecikiyordu şuanda tedaviye biraz ara vermişler. tesadüfen doktora gitmiş ve 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş. öğle bir ağlamış ki duyuca. inan ben de ağladım :43: sevinçten

Ayy cok sevindim :) allahim saglikli kucagina almak nasip etsin. Cok ugrasmislar allahim dualarini kabul etmis masallah yaaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar yeni katılldim araniza martin 5 de 2 gün adet gün oldum dündr lekelenmem oldu kasıklarim batiyor acaba neden

Canim ayni durum bende de var ve ben hamilemiyim acaba diye dusunuyorum. Belkide sende hamilesindir :) cunku batma genelde hamilelik yada yumurtlama olarak gorunuyor

Back
X