hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Ayy cok sevindim :) allahim saglikli kucagina almak nasip etsin. Cok ugrasmislar allahim dualarini kabul etmis masallah yaaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bize de o günleri göstersin inşallah. Biz de bir gün buradan bebek müjdelerimizi paylaşırız umarım :49:

Allah bize de o günleri göstersin inşallah. Biz de bir gün buradan bebek müjdelerimizi paylaşırız umarım :49:

İnsallah canim hamile olursam ilk sana haber verecegim burdan :) bana coj moral verdin tesekkur ederim 💕

Mrb kizlar ben tam bi yildir bebek istiyorum ilk iki ay adetim duzenliydi sonra stresten hep duzensizlesti her ay hamileyim diye kan aldirmaktan biktim ekimde doktora gittik ve esimde sorun cikti spermlerin 30%u yerine 3%u saglikliymis ama yinede bendede piskolojik oldu.. Yani iki taraflida sorunluyuz 😔 gecen ay asilama oldum ama bi hafta sonra adet belirtilerim basladi ve kan aldirmaya 2 gun kala adet oldum.. Ve tekrar basladik asilamaya ve yine iki gun kaldi kan aldirmama ama bu kez hiiiicc adet belirtim yok sadece kasıklarima ara ara sancilar giriyo ve gogus uclarima dokununca sizliyo gibi bilmiyorum tam tarifide yok.. Acaba bu kez olmusmudurki? Arkadasimin tavsiyesi uzerine bu ay hep pozitif dusundum hep oldu gozuyle baktim hic stres yapmadim ve isi oluruna biraktim.. Sizce bu bekirtiler neyin isareti?😘

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

Mrb kizlar ben tam bi yildir bebek istiyorum ilk iki ay adetim duzenliydi sonra stresten hep duzensizlesti her ay hamileyim diye kan aldirmaktan biktim ekimde doktora gittik ve esimde sorun cikti spermlerin 30%u yerine 3%u saglikliymis ama yinede bendede piskolojik oldu.. Yani iki taraflida sorunluyuz 😔 gecen ay asilama oldum ama bi hafta sonra adet belirtilerim basladi ve kan aldirmaya 2 gun kala adet oldum.. Ve tekrar basladik asilamaya ve yine iki gun kaldi kan aldirmama ama bu kez hiiiicc adet belirtim yok sadece kasıklarima ara ara sancilar giriyo ve gogus uclarima dokununca sizliyo gibi bilmiyorum tam tarifide yok.. Acaba bu kez olmusmudurki? Arkadasimin tavsiyesi uzerine bu ay hep pozitif dusundum hep oldu gozuyle baktim hic stres yapmadim ve isi oluruna biraktim.. Sizce bu bekirtiler neyin isareti?😘

Seninle aynı durumdayım canım:16:
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah:16:

Benimde 7ay oldu ama sorun kimde bilmiyorum. Suan seninle ayni belirtileri yasiyorum ama test negatif 😩

Kızlar herkese selam bizde bebek düşünmeye başlayalı 1 hafta oluyor :) 1.5 senedir evliyiz . inşallah en kısa zamanda Rabbim bize de bu mutluluğu tattırır. evlenmeden önce adet günüm düzenliydi evliliğimizin 1. yılından sonra her ay yaklaşık 1 hafta gecikir oldu.. neden böyle olduğu konusunda bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorumm..

Biz de ilk denemeyi bu ay yaptık. Hesaplarıma göre ovulasyonun 16 sında olması gerekiyordu ama 14-17 si arası ovulasyon testlerim negatifti. Demekki daha önce ovulasyon oldu diye düşünüyorum. Ama biz önceside de çalışmıştık :) o yüzden umudum var. Adetime 8 gün var ama gögüslerim 2-3 gündür çok agrıyor, çok yorgunum bacaklarım agrıyor, gazım var 1 haftadır. Hafif hafif de sağ kasıgımda sancı oluyor. Olmuştur dimi kızlar? :)) çok istiyorum inşallah olmuştur

mrblar ben bebeğim olsun çok istiyorum.şubat 14 bu yana korunmuyorum karın altımda hassaslık var ve devamlı cnm ekşi istiyor bugun adet gunum adet belirtiim yok dun test yaptım negatif çıktı.:(çok heveslenmiştim ama olmadı sonucu pozitif görebılmem için en yapmam gerekıyıor 4 seneduır evlıyım ilk başalrda korundum şimdi korunmuyrm.cvp bekliyorm sizden int.araştırdım ben böle hamılellık belırtılerı olupta hamıle olmayanlar yalancı hamılelık dıyorlar böyle bir şey duydunuz mu haber bekliyorum sızden rabbım hayırlısını versın

mrblar ben bebeğim olsun çok istiyorum.şubat 14 bu yana korunmuyorum karın altımda hassaslık var ve devamlı cnm ekşi istiyor bugun adet gunum adet belirtiim yok dun test yaptım negatif çıktı.:(çok heveslenmiştim ama olmadı sonucu pozitif görebılmem için en yapmam gerekıyıor 4 seneduır evlıyım ilk başalrda korundum şimdi korunmuyrm.cvp bekliyorm sizden int.araştırdım ben böle hamılellık belırtılerı olupta hamıle olmayanlar yalancı hamılelık dıyorlar böyle bir şey duydunuz mu haber bekliyorum sızden rabbım hayırlısını versın

yaa malesef psikolojik olabiliyorr.. çok istediğimiz için vücut kendini ona adapte edebiliyor :( Rabbim en kısa zamanda bir bebek verir inşallah.

Seninle aynı durumdayım canım:16:
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah:16:

İnsallah hepimiz guzel haber aliriz canim buradaki herkese dua ediyorum rabbim bizede bu duyguyu tattirsin insallah 😘

Benimde 7ay oldu ama sorun kimde bilmiyorum. Suan seninle ayni belirtileri yasiyorum ama test negatif 😩

Umudumuzu kaybetmemeliyiz insallah bizlerde en kisa zamanda gizel haberler vericez.. Pes etme canim moralini yuksek tut ve en zoru ama en onemlisi dusunmemeliyiz :(

meraba kızlarr bnm bugn adet olmm gerekıodu olmadm dün test yaptım daynamdm ikinci çzgi açk pembe ama belli szce hamişmyım :49:

Umudumuzu kaybetmemeliyiz insallah bizlerde en kisa zamanda gizel haberler vericez.. Pes etme canim moralini yuksek tut ve en zoru ama en onemlisi dusunmemeliyiz :(

İnsallah canimmm 💕 destek icin tesekkurler canimmm ☺

umarım ya düşünmemek elde degıl ınanırmısınız yanı agır bıle kaldırmıyorum aman acaba olurda bir şey olmasın dıe değişik bir psikolojı ama yınede rabbım hakkımızda hayırlı olanı versın bir gelişme olursa yazarım sıze :)

yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntı oluyor canım. bu akıntıyı gördüğünde 2-3 gün sonra yumurtlama olucak demektir.

Ben görüyorum böyle bi akıntım oldu evet saydam uzayan bi yapısı vardı. Bunu görünce ilişki mi olması gerekir Yoksa öncesinde mi ilişki olmalıydı.

umarım ya düşünmemek elde degıl ınanırmısınız yanı agır bıle kaldırmıyorum aman acaba olurda bir şey olmasın dıe değişik bir psikolojı ama yınede rabbım hakkımızda hayırlı olanı versın bir gelişme olursa yazarım sıze :)

Aynen canimmm. İyi haberlerini bekliyoruz ☺💕

Back
X