hamile kalmak istiyorum arkadaşlar bir sorum olacak klomen ve çatlama iğnesi yaptırdım aralık ayının 10nunda adet olmuştum adet takvimime göre 5 ocakta adet olmam gerekiyordu 4 gündür adet olmadım evde test iki defa yaptım ikinci çizgi silik çıktı aradan 2gun geçti birdaha yaptım tek cizgi çıktı iki gün önce yine yaptım 2 çizgi çıktı kan testi bugün yaptım 0,100 çıktı gebelik yok dedi yumurtalar ıyi gelişmiş dedi ama ben hala adet olmadım bu durumla karşılaşan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz piskolojim bozuldu resmen
5 aydır bekliyorumAh canım benim seni anlıyorum bende bu ay aynı şeyleri yaşadım malesef tam 10 gün gecikerek geldi
kan testim benim de 0.100 çıktı 9.günde vermiştim
Kaç aydır bekliyorsun hamile kalamyı
5 aydır bekliyorum
Klomen kullananlarda adet gecikmesi olurmu
Kan testinde cikmadiysa hamile değilsindir. Kafaya takiyorsan ondan da gecikir adetin.sana tavsiyem sıcak bir banyo yap.vucudun rahatlasın adet görürsün peşine.hamile kalmak istiyorum arkadaşlar bir sorum olacak klomen ve çatlama iğnesi yaptırdım aralık ayının 10nunda adet olmuştum adet takvimime göre 5 ocakta adet olmam gerekiyordu 4 gündür adet olmadım evde test iki defa yaptım ikinci çizgi silik çıktı aradan 2gun geçti birdaha yaptım tek cizgi çıktı iki gün önce yine yaptım 2 çizgi çıktı kan testi bugün yaptım 0,100 çıktı gebelik yok dedi yumurtalar ıyi gelişmiş dedi ama ben hala adet olmadım bu durumla karşılaşan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz piskolojim bozuldu resmen
O zaman bilemiycem ki ben şimdiye kadar 4 kez çatlama iğnesi vuruldum 4 unde de 14-15 günde oldum.Evet geçti
Amin inşallahKan testinde cikmadiysa hamile değilsindir. Kafaya takiyorsan ondan da gecikir adetin.sana tavsiyem sıcak bir banyo yap.vucudun rahatlasın adet görürsün peşine.
Sakinlikle ve sabirla inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun.
Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayi bende çok istiyorum
Aynen bugun doktor gebelik yok dedikten sonra resmen ağladım
Ama neden evdeki teste var gözüküyor anlamış değilim doktorum 4 yumurta birden oluşmuş ıyi gelişmiş ve çatladı dedi ama yine sonuç hüsranO zaman bilemiycem ki ben şimdiye kadar 4 kez çatlama iğnesi vuruldum 4 unde de 14-15 günde oldum.
Amin allah isteyen herkeze hayırlı evlat nasip etsinÜzülme canım daha 5 ay olmuş yani gayet normal şu zamanda Allah en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat masip etsin❣
Idrar testi çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor. Kuruma çizgisini benim de çok hamilelik sanıp sevindiğim oldu ya da çok açık pembeyi ..kan garanti ama..Ama neden evdeki teste var gözüküyor anlamış değilim doktorum 4 yumurta birden oluşmuş ıyi gelişmiş ve çatladı dedi ama yine sonuç hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?