Hamile olmam mümkün müdür? :(

pnrboran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
359
87
98
31
Kızlar benim 49 günlük bebeğim var adet görmeye başlamadım henüz kızım anne sütü ile besleniyor eşimle bir hafta kadar önce korumasız ilişki yaşadık geri çekilemedi ve böyle bugün boğazımda bir gıcıklık hissettim ve midem bulanmaya başladı hamile değilimdir dimi

Yahu niye dikkat etmediniz eğer yumurtladıysan olabilir de ama bu kadar erken belirti vermez cnm sen iki hafta sonra bi kan testi yaptır istersen

Yahu niye dikkat etmediniz eğer yumurtladıysan olabilir de ama bu kadar erken belirti vermez cnm sen iki hafta sonra bi kan testi yaptır istersen
Eşimin hatası ah ah psikolojik diyeceğim ama öyle olsa aklımda öyle bir şey yoktu ki hani ne hamile kalmak istiyorum ne de aklımdan acaba mı diye geçirmedim hiç bugün midem bulanınca şüphelendim sadece

Okdar erken belurti olmaz üsutmüş olabilursin havalar cok serin.moralini bozmak gibi olmasin ama dogum yapan kadinin rahmi acik olur ve cok cabuk hamile kalir ertesi gun hapi ic diycemde emziriyosundur zaten bayada olmus gireli bazi anneyi süt koruyo sen dua et bol bol inş yoktur bisey ama miyde bulanmasini ona yorma canim..

Inşallah öyledir bu kadar erken belirti olması garip olur zaten haklısın içimi rahatlattın canım

Teyzemin 10 aylik bebegi 10 aydır adet göremiyor malesef hemen hamilelik de getirme aklina bir doktora görün doğumdan sonra emzirme döneminden dolayı doğum bir süre fizyolojik olarak kendiliğinden gecikiyor diye biliyorum bu süre 2 ay olur 6 ay olur belli olmuyor genelde 2 ay sonra adetini görenler var.Anestezi teknisyeniyim doktor değilim ama burada bildiklerim konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum çalışırken duyuyordum bu tür konular :)

Adet görmese de hamile kalanlar oluyormuş telaş yaptım ben de işte

Yani bu olayın (adet görememe ) tamamen bir emzirmeyle alakası var ..Ek gıda filan veriyor musub

Adet görmese de hamile kalanlar oluyormuş telaş yaptım ben de işte
Mesela bebeğe ek gıda veriyorlar dir hamile kalma şansları olur.Bunu duymuştum..Tam 2 ay dolunca adet olmazsan bi bir doktora ama aklında soru işareti varsa geciktirme

Gebelik durumu aklina gelmesin diye tek olarak bunu söyleyebilirim düzenli olarak emziriyorsan hamilelik çok az bir şans hatta yok gibi (ek gıdalar olana kadar o da 6 ay itibariyle başlıyor ) yani su an adet görememen çok normal doğum sonrası adet düzeni biraz değişiyor vücut kendini toparlamaya çalışıyor diyelim :)

O zaman sorun yok iyice rahatladım sağol canım düzenli bir şekilde emiyor benim kızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…