Hamile olmamaliyim :'(

Arkadaşlar ben 5 gün boyunca adet gördüm, meğerse hamileymisim adet görürken ve dolu doluydu adetim. Oğluşum var şükür. Yani hiç belli olmaz o işler

Cok komiksiniz geecekten
o sizin komikliğiniz canım,madem bu kadar korkuyorsun önlemini alsaydın.
Cüzdanda para yok,masayı donat misali.
Git test yap varsada doğur,çöpe atarsın sonra çok var senden ülkede.
Gece gece pet muhabbeti yok kaç gram kanaması olmuş.
Milletle eğleniyorsun resmen

Almadigimi nerd3n biliyrosun ? Ben sivilce ilaci kullaniyorum ve hamile kalmak kesinlikle yasak cunku cocuk sakat oluyor ve coxugy aliyirlar

Almadigimi nerd3n biliyrosun ? Ben sivilce ilaci kullaniyorum ve hamile kalmak kesinlikle yasak cunku cocuk sakat oluyor ve coxugy aliyirlar
doğum kontrol hapı kullanan kişiler hamile kalmaz ve kalırsada oldu içmeyi unuttun vs çokta sorun değil almazlar.
En fazla kıllı olur bebişin

Her çocuğun doğmaya yaşamaya hakkı var, çünkü onu bir yaratan var, kıymayın çocuklara , hamileyseniz de o ilacı bırakın ve evlenin o yavrucakların ne suçu var

Her çocuğun doğmaya yaşamaya hakkı var, çünkü onu bir yaratan var, kıymayın çocuklara , hamileyseniz de o ilacı bırakın ve evlenin o yavrucakların ne suçu var
Iyide oyle bi ilac degilki ever hamileysem 1 bucuk aydir cocuk o kotu kanla besleniyor yani doktorlar aliyor ki bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum

Ayip boyle soylemem bilemezsin ne oldugunu. Kinama basina gelir gunahtir. kiz kucuk soruyo tesbihte hata olmaz. Yorum yaparken dilinizin kemigi olsun

yerleşme kanaması öyle olmaz canım
çok stres yapmışsın
test yapıp öğrenmen gerek ya da bir dr a gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…