- 13 Kasım 2015
- 247
- 112
- 103
- Konu Sahibi Hopeandwhite
-
Hımm teşekkür ederimHamile degilim ama kalsiyum eksikligi olabilir, tanidigim hamilelerin oyleydi cunku..
Sorucam bakalımKonu hakkında bi bilgim yok canım ama doktoruna sormalısın. Çünkü ağırlık arttıkça oraya da yük biniyor daha kötü olmadan en azından bi önlemini alırsın .
Röntgen falan yasak tabi . Ama yine de doktoruna mutlaka sor canım geçmiş olsun
OkSen yine de bi doktoruna danış
İnşallah benimde geçer canım baya kötü ya yarın bi ararım doktoru.Doktor rontgensiz de soyleyebilir sorunu. Bir de hamilelik hormonlari yuzunden vucudun farkli yerlerinde kulunc, kemik agrisi vs olabiliyor. Mesela gecen aya kadar sag bacagimin kalca kemigimle birlesen yerinde muthis bir agri vardi. Bildiginiz topallayarak yuruyordum. Doktor hamilelikten olur gecer zaten dedi ve 1 aydir gecti cok sukur.
Ama siz yine de doktora gorunun bence.
Valla canım herkes bilmez onu.Eşin olsa her akşam rahatlamazmısın ki.. Benim eşimin Kulunç çok oluyo ben masaj yapıp açtırıyordum
Yardımcı olmak isterdim ama inan bu konuda bilgim yok.Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun
Sen kaç aylıksın şu an Can'ım? Fazla ağrıyor biraz sanırım o yüzden sordumSırt ve omuz ağrılarınız başlamış, gayet normal.
Bende de 1 ay önce çok şiddetli şekilde başlamıştı, şuan yok sayılır.
Doktoruma sorduğumda olağan bir şey olduğunu söyleyip, sık dinlenmemi ve destekli yastıkla yamamı önermişti.
Son ayda yeniden ortaya çıkacakmış, duyumların bu yönde.
Allah ın izniyle olur hayırlısını dile. Vardır Zaman'ı. Kolay değil tabi ama hamile olman için rahat olman lazım rahatlat kendini iyi şeyler düşün olur inşallah.sağlık olsun cnmm valla kıme ne sorucagımı sasırdım herkez faklı seylşer soyluyorrr nasıl rahatlıyacam hıc bılmıyorum
cnm benimde sağ ayağım sanki felcli gibi oluyordu doktorada gitmiştimyapacak bişey yok doğumdan sonra devam ederse gel film cekelim demişti zaten doğumdan sonrada gecmişti hamilelikten cnm kötü birşey yoktur yaniArkadaşlar hamilelikte 6.ayımdayım ve kulunç deniyor sanırım o kısmımda inanılmaz sesle kütürdeme omuz boyun kısmında Ağrı'm var kolumu oynattıkça kütürdeme oluyor ayaktaykeb Ağrı'm yok bir tek. E mağlum doktora gitsem röntgen vs. Yasak bi de boyun düzleşmem vardı. Neden bu belirtiler hiç bilmiyorum napsam bilemedim yardımcı olacak var mı?
İnşallah öledir sağol canımcnm benimde sağ ayağım sanki felcli gibi oluyordu doktorada gitmiştimyapacak bişey yok doğumdan sonra devam ederse gel film cekelim demişti zaten doğumdan sonrada gecmişti hamilelikten cnm kötü birşey yoktur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?