Arkadaslar bugun hamile oldugumu ogrendim.ancak hamileligimin ilk haftasina denk gelen gun kizimin akciger filmini cektirmek icin odaya girdim.iki film cekildi.cok uzgunum.bebege zarar vermis midir cok korkuyorum.henuz hamileligi bugun ogrendim.doktora gitmedim..bilginiz var mi
Arkadaslar bugun hamile oldugumu ogrendim.ancak hamileligimin ilk haftasina denk gelen gun kizimin akciger filmini cektirmek icin odaya girdim.iki film cekildi.cok uzgunum.bebege zarar vermis midir cok korkuyorum.henuz hamileligi bugun ogrendim.doktora gitmedim..bilginiz var mi
Canim panik yapma.ben 4. haftada bilmeden akciger filmi cektirdim.netten okudum cok korktum. Neyse. Tum drlar sorun olmayacagini akciger filminden 100 tane cektirirsen ancak cocuga zarar gelecegini soylediler. Cok sukur suana kadar bebegimde bir sikinti cikmadi.gayet saglikli.
Bu yorumu bi yerde yazmayi istiyordum.insallh okuyanlar korkmaz artik.
Canım hiç korkma benim bi akrabamda aynı şekilde birden fazla röntgen odasında bulundu ve bişe olcak korkusuyla doktora gitti doktor hiç korkma 8 haftadan önce hiçbişey olmaz bebeği etkilemez dedi seninde için rahat olsun yani..
Planliydi aslinda.iliski gunumu bildigim icin ilk hafta old.biliyorum..ancak uc yasindaki kizim burnuna seker sokmustu.cikaramayinca acile goturdum.orda akciger filmi istendi cigerine kacmis olabilecegi icin.ben o panikle hic aklima gelmedi hamilelik
3. Hafta bile olsa daha gebelik yerleşmeye başlamamış gebelik yerleşmeden sadece bir röntgen ışınından etkileneceğini düşünmüyorum ki arkadaşlarda zaten söylemişler röntgen Işını çok düşük radyasyon 1 kereden birşey olmaz içini ferah tut
3. Hafta bile olsa daha gebelik yerleşmeye başlamamış gebelik yerleşmeden sadece bir röntgen ışınından etkileneceğini düşünmüyorum ki arkadaşlarda zaten söylemişler röntgen Işını çok düşük radyasyon 1 kereden birşey olmaz içini ferah tut
Tesekkur ederim.insallah bisey olmamistir.haftaya doktora gidecem.insallah olumlu seyler soyler.allah herkese bana da saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.