Hamile olunca buraya yazacak demiştim belirtileri kızlar

zaman0686

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
82
23
288
Ankara
merhaba kızlar bende sizler gibi hamilemiyim acaba bu ay kalacam mı diye baya düşündüm üzüldüğüm zamanlarda oldu hikayemden başlayayım aslında sizi merak ettirmekte istemiyorum ben ilk bebeğimi kalp atışı durması sonucu kaybettim 8 haftada sonra 6 ay bekledik bebek düşünmedik sonra düşünmeye başladık neyse ağustosda düşündük ben yine ilk gebelik gibi hemen hamile kalacağımı düşündüm ve tüm belirtileri yaşadım ve hatta düzenli olan adetim bile 35 günde geldi o derece hala inanmıyordum sonra neyse diğer ay dedik o ayda olmadı geldim bu aya aslında O kadar yoğun belirtiler yaşamadım gögüsümde hafif gıdıklanma oldu çok nadir ama bir iş yaparken bulaşık yıkarken feci bir bel ağrısı yaşadım onun haricinde göğsümde şişme olmadı miğdem yandı bir ara gastrit ten dedim geçtim oda 2 defa oldu bu kadar kızlar sakın kafaya takmayın bugün eşimle hep özelde kan verirdik heyecanlanıp hemen çıksın diye bugün işten eve dönünce devlet acille geçtik kan vermeye eve geldik sonra eşime dedim internetten baksana eşim baktı değer 182 inanamadık çok mutlu olduk allah isteyen herkese nasip etsin allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin dualarımın sizlerle kızlar isteyen herkese nasip etsin ❤️

merhaba kızlar bende sizler gibi hamilemiyim acaba bu ay kalacam mı diye baya düşündüm üzüldüğüm zamanlarda oldu hikayemden başlayayım aslında sizi merak ettirmekte istemiyorum ben ilk bebeğimi kalp atışı durması sonucu kaybettim 8 haftada sonra 6 ay bekledik bebek düşünmedik sonra düşünmeye başladık neyse ağustosda düşündük ben yine ilk gebelik gibi hemen hamile kalacağımı düşündüm ve tüm belirtileri yaşadım ve hatta düzenli olan adetim bile 35 günde geldi o derece hala inanmıyordum sonra neyse diğer ay dedik o ayda olmadı geldim bu aya aslında O kadar yoğun belirtiler yaşamadım gögüsümde hafif gıdıklanma oldu çok nadir ama bir iş yaparken bulaşık yıkarken feci bir bel ağrısı yaşadım onun haricinde göğsümde şişme olmadı miğdem yandı bir ara gastrit ten dedim geçtim oda 2 defa oldu bu kadar kızlar sakın kafaya takmayın bugün eşimle hep özelde kan verirdik heyecanlanıp hemen çıksın diye bugün işten eve dönünce devlet acille geçtik kan vermeye eve geldik sonra eşime dedim internetten baksana eşim baktı değer 182 inanamadık çok mutlu olduk allah isteyen herkese nasip etsin allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin dualarımın sizlerle kızlar isteyen herkese nasip etsin ❤️
Oncelikle gözün aydin olsun cnm, Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah:dua: dedigin gibi oyle yogun belirtile olmuyor herkeste. Bende boyle belirtisiz ogrendim. Hele ilk kizimi adet duzensizligim var bnm 19 haftalikken ogrendim düşün :halay: iki gun sonrada cinsiyetini. Güzel olmus konu başlığın da, bekleyenlere bir umut olur yazdiklarin:super:

Oncelikle gözün aydin olsun cnm, Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah:dua: dedigin gibi oyle yogun belirtile olmuyor herkeste. Bende boyle belirtisiz ogrendim. Hele ilk kizimi adet duzensizligim var bnm 19 haftalikken ogrendim düşün iki gun sonrada cinsiyetini. Güzel olmus konu başlığın da, bekleyenlere bir umut olur yazdiklarin:super:
Aminnn çok teşekkür ederim . Allah bağışlasın seninki daha bir sürpriz olmuş ne güzel hemen cinsiyetini öğrenmek , insan çok merak ediyor belirtileri bende sürekli buraya bakardım hamilelik belirtileri diye aratırdım hiç anlamıyor insan nasıl olduğunu inanamıyor
Gözünüz aydın Allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
aminnn sağollun

Bende hamıle kaldıgım ay resmen buz tutmustum ya mıdemın ısınden sogukluk gelıyodu meger bebıskosummus. Cok sevındım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :anneadayı:

Back
X