Hamile olup adet gren var m?

aylin86

eymenim
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
465
1
96
38
Manisa
slm kızlar daha öncede yazmıştım acaba hamilemiyim diye belirtilerim çok benziyordu ama adet gördüm fakat belirtilerim hala devam adiyor kasıklarımda batma göğüslerimde hassasiyet geceleri ve bazen gündüzleri bulantım oluyor bugün adetimin 4.günü büyüklerden üstüne görme diye bişey duydum bu nasıl oluyor anlamadım sizce test yapmalımıyım kafam çok karıştı:sm_confused::sm_confused:fisfisfis

bendede aynı durum var canm benim kanamamın rengide kahverengi gibi bende beklıyorum bakalım, böyle bir durum varmış yani üstüne olma. hayırlısı bakalım ancak test yapınca sonuçlanır. bitince bi test yap bakalım inşallah hamilesindir:))

canım bir çok kişide üste görmeyi duydum
ama sen kendini şartlandırma pek umutlanma
regli olma belirtileri kişiden kişiye değişmekle beraber
hamilelik belirtilerine çok benzer.
mesela benim dün adertim geçeli 4 .günü oluyordu
ve bende olmayan belirtiler ortaya çıktı bi an hamile sandım kendimi
zaten reglimde gecikmezdi .ama dün akşam üzeri regli oldum..
onun için kendini umutlandırma pek..
bu arada iki defa hamile kaldım...

sanki hic bir farklilik yokmus gibi adet oluyorum ama yaptirdigim tesle 2 haftalik hamile gorunuyorum. cok ilginc bir durum. Her dk acaba dusuk oluyor mu olacak mi diye deli oluyorum:(

slm kızlar daha öncede yazmıştım acaba hamilemiyim diye belirtilerim çok benziyordu ama adet gördüm fakat belirtilerim hala devam adiyor kasıklarımda batma göğüslerimde hassasiyet geceleri ve bazen gündüzleri bulantım oluyor bugün adetimin 4.günü büyüklerden üstüne görme diye bişey duydum bu nasıl oluyor anlamadım sizce test yapmalımıyım kafam çok karıştı:sm_confused::sm_confused:fisfisfis
Hamilemiymissiniz

bendede aynı durum var canm benim kanamamın rengide kahverengi gibi bende beklıyorum bakalım, böyle bir durum varmış yani üstüne olma. hayırlısı bakalım ancak test yapınca sonuçlanır. bitince bi test yap bakalım inşallah hamilesindir:))
Hamilemiymissiniz

Back
X