- 2 Kasım 2022
- 20
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi peripellaas
-
Direk kan testi verin bence idrar testi çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşım 1.5 aylık hamileymiş idrar testinde çıkmadı. İnşallah hamilesinizdir.Bende de şeffaf akıntı var kasık bel ağrısı var. Reglin ikinci gün gecikmesindeyim 4-5 aydır gecikme yaşamıyordum ama geciken bir insanım o yüzden test yapmıyorum gecikmiş olabilir diye
Bende aynıyım fakat kasık ağrım batma şeklinde devam ediyor normalde hiç olmazBende dediklerinizin hepsini yaşıyorum bu defa kesin hamileyim dedim fakat bugün adet oldum
Çok verdim zamanında kan testi artık ona da gidesim gelmiyorDirek kan testi verin bence idrar testi çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşım 1.5 aylık hamileymiş idrar testinde çıkmadı. İnşallah hamilesinizdir.
Haklısınız ama şüpheniz varsa ilaç kullanımına dikkat edinÇok verdim zamanında kan testi artık ona da gidesim gelmiyor
Yok yok ilaç kullanmıyorum zaten en fazla parol içiyorumdurHaklısınız ama şüpheniz varsa ilaç kullanımına dikkat edin
Merhaba son durum nedirYok yok ilaç kullanmıyorum zaten en fazla parol içiyorumdur
Bu sabah idrar testi yaptım silik çıktı 4 saat sonra kanamam başladı muhtemelen kimyasal olduMerhaba son durum nedir
Testi atabılırmısınız rica etsemBu sabah idrar testi yaptım silik çıktı 4 saat sonra kanamam başladı muhtemelen kimyasal oldu
Kan tahlili yaptırın bence belkide gebesınızdir kanamamınızın miktarı önemliTesti atabılırmısınız rica etsem
Testi atabılırmısınız rica etsem
Ağrılı bir şekilde bildiğim her ay yaşadığım adeti yaşıyorum gecikmemin 10.günüydü zaten. Geç döllenme test yapmama vs derken değer düşüp kanama başladı benim tahminimce. İlk testimdi bu ay kiKan tahlili yaptırın bence belkide gebesınızdir kanamamınızın miktarı önemli
Bu ka c dk ıcınde cıktı pekı
Aslında bir saat sonra fark ettim kuruma çizgisi olabilir diye su tuttum gitmedi kuruma çizgisi değil yaniBu ka c dk ıcınde cıktı pekı
Siz bence bir kan verin korkutmak istemem ama nolur nolmaz dış gebelik felan olmasınAslında bir saat sonra fark ettim kuruma çizgisi olabilir diye su tuttum gitmedi kuruma çizgisi değil yani
Yok pıhtılı sancılı adetim ağrılı aynı zamanda dış gebelik olduğunu sanmıyorum öyle bir şey olsa kanama da olmazdı diye düşünüyorumSiz bence bir kan verin korkutmak istemem ama nolur nolmaz dış gebelik felan olmasın
Fotograftaki test bır saat sonra cıktıysa yanlıs ta olabılır kuzum cunku cok yenı bır gebelıkte o kadar silik olurYok pıhtılı sancılı adetim ağrılı aynı zamanda dış gebelik olduğunu sanmıyorum öyle bir şey olsa kanama da olmazdı diye düşünüyorum
Yada 10 gündür düşen bir hcg varsa silik olur çünkü gecikmemin 10.günü yaptım testiFotograftaki test bır saat sonra cıktıysa yanlıs ta olabılır kuzum cunku cok yenı bır gebelıkte o kadar silik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?