Hamile olup adet olanların belirtileri

peripellaas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
20
2
1
31
Hamilelik planyoruz bu ayda olmadı diye üzüldüm adet oldum. Fakat kasıklarım da o kadar çok batma oluyor ki test yaptım negatif çıktı. Mide bulantisi iştahsızlık bunlarda var. Acaba bu belirtileri yaşayan var mı ? Yardımcı olur musunuz 😓

Bende dediklerinizin hepsini yaşıyorum bu defa kesin hamileyim dedim fakat bugün adet oldum 😞

Bende de şeffaf akıntı var kasık bel ağrısı var. Reglin ikinci gün gecikmesindeyim 4-5 aydır gecikme yaşamıyordum ama geciken bir insanım o yüzden test yapmıyorum gecikmiş olabilir diye

Bende de şeffaf akıntı var kasık bel ağrısı var. Reglin ikinci gün gecikmesindeyim 4-5 aydır gecikme yaşamıyordum ama geciken bir insanım o yüzden test yapmıyorum gecikmiş olabilir diye
Direk kan testi verin bence idrar testi çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşım 1.5 aylık hamileymiş idrar testinde çıkmadı. İnşallah hamilesinizdir.🌼

Direk kan testi verin bence idrar testi çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşım 1.5 aylık hamileymiş idrar testinde çıkmadı. İnşallah hamilesinizdir.🌼
Çok verdim zamanında kan testi artık ona da gidesim gelmiyor

Testi atabılırmısınız rica etsem
image.webp

Kan tahlili yaptırın bence belkide gebesınızdir kanamamınızın miktarı önemli
Ağrılı bir şekilde bildiğim her ay yaşadığım adeti yaşıyorum gecikmemin 10.günüydü zaten. Geç döllenme test yapmama vs derken değer düşüp kanama başladı benim tahminimce. İlk testimdi bu ay ki

Siz bence bir kan verin korkutmak istemem ama nolur nolmaz dış gebelik felan olmasın
Yok pıhtılı sancılı adetim ağrılı aynı zamanda dış gebelik olduğunu sanmıyorum öyle bir şey olsa kanama da olmazdı diye düşünüyorum

Yok pıhtılı sancılı adetim ağrılı aynı zamanda dış gebelik olduğunu sanmıyorum öyle bir şey olsa kanama da olmazdı diye düşünüyorum
Fotograftaki test bır saat sonra cıktıysa yanlıs ta olabılır kuzum cunku cok yenı bır gebelıkte o kadar silik olur

Back
X