Hamile olup belirti yaşamayan var mı?

mehtaperkan

Hoşgeldin Elif Nil'im
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
673
16
118
47
Düzce
Merhaba ben tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardanım. Bugün 5. haftamızı doldurduk yarın 5+1 olacağız İnşallah. İnşallah sağlıkla kucağımıza da alırız. Birşey soracağım sizlere sizde belirti var mı hiç? Ben de hiçbirşey yok önceki hafta biraz kasık ve bel ağrım olmuştu ama şuan ne mide bulanması ne göğüs hassasiyeti ne koku duyarlılığı.... Herkeste olacak diye birşey yok biliyorum ama en azından göğüsler büyümeye başlamazmıydı? Sizlerde belirtiler ne zaman başladı??? Bazen belirti olmaması çok korkutuyor beni 19 martta gideceğiz doktoro henüz keseyi de görmedik doktorumuz direk kalp atışlarını görmek için çağırdı.

hiçbi belirtisi olmayan o kadar kişi gördüm ki. kadından kadına göre değişiyor bu. illa ki şu olacak diye düşünmemelisin. hiç kusmadan gebeliği tamamlayan bile var düşünün yani. olumsuz düşünüp bebişi strese sokma olur mu? hayırlı olsun bu arada.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Kimse yok sanırım

kimse olmaz olurmu..ben 11 haftalik hamileyim.Cok bekledim mide bulantilarim benimde olur diye ama nerdeee:)benim yorgunluk var daha cok..Bide uzun sure kasik agrilarim oldu ama yeni yeni gecti.Bende endise ediyorum bazen ama herkezde olacak diye birsey yok iste..rahat ol ve pozitif dusun..Hersey cok guzel olacak ins..

kimse olmaz olurmu..ben 11 haftalik hamileyim.Cok bekledim mide bulantilarim benimde olur diye ama nerdeee:)benim yorgunluk var daha cok..Bide uzun sure kasik agrilarim oldu ama yeni yeni gecti.Bende endise ediyorum bazen ama herkezde olacak diye birsey yok iste..rahat ol ve pozitif dusun..Hersey cok guzel olacak ins..

Mide bulantısı olmadığına seviniyorum ama yorgunluk yada göğüs hassasiyeti de yok bende . İnşallah haftaya kalp atışlarını görürüz de tüm bu gereksiz beklentilerim biter.

Bende 5+6 hamileyim ama öyle bir miğde bulantısı,kusma gibi bir belirtim yok insan ister istemez endişeleniyor inşallah bişeyi yoktur.

Back
X