Hamile olup esi askere gitcek olan varmi ???

İzin alırsa eşinle yanında olur.Vermezlerse de ailen yanında olur veya ailenin yanında kal o dönemde.
Benim görümcemin eşi de hamile kalınca erteledi askerliği :) Çocuk doğdu görünce gitmek istemedi,birkaç ay sonra yanlışlıkla yine hamile kaldı,aldıramadılar da ..Şimdi hiç gitmek istemiyor,gidemiyor.Asker kaçağı olarak dolanıyor ortalıkta.

Benim eşim gitti 1 aylık hamileydim.
Okulu bitirdi 6 ay yaptı tabi.Ben de kendi annemde kaldım.
Bu süreçte özlem çok oluyo azıcıkta ilgi istiyor insan ama geçiyor.

Benim eşim gitti 1 aylık hamileydim.
Okulu bitirdi 6 ay yaptı tabi.Ben de kendi annemde kaldım.
Bu süreçte özlem çok oluyo azıcıkta ilgi istiyor insan ama geçiyor.
Okulu bitiremedi yapamdi birakti 6 ay olsa bn smdi zorla gonderirdim kendim ama malasef bi sene

Benim eşimde askerde kızım 8 aylık bebegimle daha güzel vakit geçiyor nasıl akşam olduğunu anlamıyorum bile esimlede sürekli görüntülü konuşuyoruz. Özlem tabiki oluyor ama bu zamana kadar zorlanmadık. Inşallah hepte böyle devam eder. Hamileligimi hatirliyorumda çok zor bi hamilelik geçirmiştim eşim hep yanimdaydi o olmasaydı çok zorlanirdim doğum yaptığım zamanda öyle berbat bi lohusalık geçirdim kısacası eşim olmasaydı kafayı yerdim en güzeli çocuk doğduktan birkaç ay sonra gitmesi.

Böyle hesapsız hamile kalanlara şaşıyorum. Biz hayatımız çok düzenli olduğu halde bebek her şey tamken gelsin diye ne çok bekledik. Şimdi ikinciye bile cesaret edemiyoruz.
Artık olan olmuş. Her iki türlü de zor.

Benim eşimde askerde kızım 8 aylık bebegimle daha güzel vakit geçiyor nasıl akşam olduğunu anlamıyorum bile esimlede sürekli görüntülü konuşuyoruz. Özlem tabiki oluyor ama bu zamana kadar zorlanmadık. Inşallah hepte böyle devam eder. Hamileligimi hatirliyorumda çok zor bi hamilelik geçirmiştim eşim hep yanimdaydi o olmasaydı çok zorlanirdim doğum yaptığım zamanda öyle berbat bi lohusalık geçirdim kısacası eşim olmasaydı kafayı yerdim en güzeli çocuk doğduktan birkaç ay sonra gitmesi.
Canim sen dogum yaptiktan nekdr snra gitti esin
Bende ole dusunuyorum bebekle ilgilenirim vakit hzli gecer diyorum

Böyle hesapsız hamile kalanlara şaşıyorum. Biz hayatımız çok düzenli olduğu halde bebek her şey tamken gelsin diye ne çok bekledik. Şimdi ikinciye bile cesaret edemiyoruz.
Artık olan olmuş. Her iki türlü de zor.
Bizde bebegi askerlikten snra dusnuyorduk ama iki yil olcak nrdyse evliyiz artik cevredende kendi ailemdende baski geldi ilerde olmazsa pismn olrsun falan die bbek olsun onla avunursun vakit gecer dediler yani vakitsiz hesapsz bi gebelik deil

Ailenle mi kaliyorsun ihtiyaclar flan zor oluyormu devlet ne imkanlar verio bilgnz varmi
Hayır kaynanamla kalıyorum ihtiyaçlarımı karşılıyorlar kendi ailemde ihtiyaçlarımı karsiliyo belediye asker maaşı veriyor yeni başvurdum daha ne kadar olduğunu bilmiyorum bide kaymakamlık veriyor ona daha başvurmadım

2 aylik hamileyim esim askere gitcek kiradayiz ve kayinvalidemlerle bir oturuoz kendimiz oduoz ama esim olmadanda dogum yapmk istemiyorum benm gbi olan var mi :110:
Eşim şu an askerde 5 ay oldu gideli
Ama hamile değilim ve şu an kendi abimin yanında kalıyorum
Açık söyleyim çok zor asker yolu beklemek helede uzun donemse
Kendi ailemin yanına geldim çok rahatım çok şükür kaynana kayınbaba derdim yok
Keşke biraz daha dursaydiniz askerlik bitseydi
Bizde korunduk işte eşimle 11 aylık evliyken gitti şuan 16 ay oldu biz evleneli 2 senelik evli olunca gelicek
Kaynana kayınbaba ... Emin misin zor olmaz mı bir de hamilesin

2 aylik hamileyim esim askere gitcek kiradayiz ve kayinvalidemlerle bir oturuoz kendimiz oduoz ama esim olmadanda dogum yapmk istemiyorum benm gbi olan var mi :110:
Canim oncelikle hayirli olsun Allah anneli babali buyutsun. Artik keske demenin hicbir yarari yok minik düşmüş rahme. Önümüze bakacagiz. Esin dogumunda izin alip gelebilir. Musmutlu gunler diliyorum. Kendini uzme sakin hersey hallolur

ben kısa dönem diye düşünüyorum. 2+6=8 aylıkken döner deyip duruyorum kendi kendime. uzun dönemmiş, kafam yeni çark etti.
Neyse elden gelen bişi yok, sonraya bıraksaydınız demek için de artık çok geç. Ailelerin yanındasınız bakarsınız size bir yardımcı olan çıkar elbet. Zaten büyük yük kadınlarda olmuyor mu.. Zor olacak sizin için ama, dayanacaksınız mecbur

Eşim şu an askerde 5 ay oldu gideli
Ama hamile değilim ve şu an kendi abimin yanında kalıyorum
Açık söyleyim çok zor asker yolu beklemek helede uzun donemse
Kendi ailemin yanına geldim çok rahatım çok şükür kaynana kayınbaba derdim yok
Keşke biraz daha dursaydiniz askerlik bitseydi
Bizde korunduk işte eşimle 11 aylık evliyken gitti şuan 16 ay oldu biz evleneli 2 senelik evli olunca gelicek
Kaynana kayınbaba ... Emin misin zor olmaz mı bir de hamilesin
Kaynanam ve kaynpederim iyiler cok skur evimi smdi ayrimasam bana bakarlar her ihtiycmi alirlar ama ben smdi ayrilmk istiom diyincede esim askere gidersem esime cocuguma bakin diyemem dio snra o yuzden altli ustlu otruoz gdip geliom surekli

Canim oncelikle hayirli olsun Allah anneli babali buyutsun. Artik keske demenin hicbir yarari yok minik düşmüş rahme. Önümüze bakacagiz. Esin dogumunda izin alip gelebilir. Musmutlu gunler diliyorum. Kendini uzme sakin hersey hallolur
Cok tesekkur ederim moral icin siznde huzurunuz eksik olmsn ins :KK48:

ben kısa dönem diye düşünüyorum. 2+6=8 aylıkken döner deyip duruyorum kendi kendime. uzun dönemmiş, kafam yeni çark etti.
Neyse elden gelen bişi yok, sonraya bıraksaydınız demek için de artık çok geç. Ailelerin yanındasınız bakarsınız size bir yardımcı olan çıkar elbet. Zaten büyük yük kadınlarda olmuyor mu.. Zor olacak sizin için ama, dayanacaksınız mecbur
Ole vaala allah yardimcimiz olsun biz kadinlarin

Ben 22 esim 24 okul okicam ddi gtmedi nisanliyken tecil etti ztn dusunmedik ha gtcek ha gtcek die snrada cocuk olsun ben avunurum tek kalmam derken dusunduk ve oldu smdi mi gtmeli dogumdan snrami ikiside bana zor
aklın nerde? ev yok kayınvaldeyle bir iş güç yok eşin akskere gıdecek birde hamılesın.. önceden düşğncektım bunları

Back
X