• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olup iştahsızlık yaşayanlar var mı

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
35
9 haftalık hamileyim 5. Haftamdan beri resmen acıkmayı unuttum hiç bişey yiyemiyorum resmen yemek yemekten tiksindim böyle bi durum yaşayan var mı

Bende daha 4 haftalik hamileyim bende senin gibi oldum.hic bisey yemek istemiyirum.sirf yemek yemis olmk icin yiyorumm..

Sanirim şöyle birsey duydum umarim yanliş degilddir.
Hamile kalmadan önce vucut kendini toplarmiş yani surekli iştahi acik olur ve vitamin minarel toplarmiş. Ilerde bulanti oldugu ve tiksindigi icin bebegin ihtiyacini gorsun diye...
Kuzenimde yaşadim bu durumu kuzenimin 1 aylik hamile oldugunu ogrendigimizde sanki 4 aylik gobegi cikmişti...
Ve birseyin onu durmadan yemege ittigini soylerdi..
3 ay bulanti yasadi birsey yiyemedi.

Bunu bircok kisiden duydum. Hamile kalmadan once vucudun kendini hamilelige hazirladigini!

ilk zamanlarımda bi iştahım açıldı maşallahım vardı şimdi ise günde 2 öğün yiyorum arada 3 öğün belki 2-3 lt su içerken 1 lt zor buluyor bişiler oluyor bnana bebişim etkilenirmi aç kalıyormu acaba üzülüyorumm:KK1::KK1::KK1:

9 haftalık hamileyim 5. Haftamdan beri resmen acıkmayı unuttum hiç bişey yiyemiyorum resmen yemek yemekten tiksindim böyle bi durum yaşayan var mı
Canim selamlar benimde aynen öyle, son 1-2 gündür ağzımdaki igrenc tat azaldi biraz, hani bi nebze olsun düzelme olarak görüyorum bunu. 12.haftadan sonra epeyce duzelme oluyomuş, az sabır yani ;)

Canim selamlar benimde aynen öyle, son 1-2 gündür ağzımdaki igrenc tat azaldi biraz, hani bi nebze olsun düzelme olarak görüyorum bunu. 12.haftadan sonra epeyce duzelme oluyomuş, az sabır yani :KK66:
bendede tam zıttı 10.aylardan sonra böle oldum ya:anne:

Aaa enteresan sende gec başlamış. Ya tüm hamileliği böyle geçenler bile oluyomuş, tabi bunları duyunca insan bi korkmuyo değil :KK17:
Ama tabi saglikla gelsin bebişim, gerisi önemsiz, çekeriz :nazar::anneadayı:
aynen öyle canım ağrım sızım olunca aklıma kokusu geliyor kıyaftlerine bakıyorum herlşeyi unutyorum :anneadayı::anneadayı::KK200::anne:

Ben varım. Hatta şimdi bu durumla ilgili bi iki şeye bakacaktım internetten. Bu başlığı gördüm. 11 haftalık hamileyim. Hiç ama hiç iştahım yok. 6. Haftadan beri böyleyi
9 haftalık hamileyim 5. Haftamdan beri resmen acıkmayı unuttum hiç birşey yiyemiyorum resmen yemek yemekten tiksindim böyle bi durum yaşayan var mı
Ben varım. 11 haftalık hamileyim , 6. haftadan beri iştahım yok. Hiç birşey yiyemiyorum. Mide bulantım da var zaten. İştahla yemek yemeğe hasret kaldım. Gerçekten hiç ama hiç beslenemiyorum. Dün doktora gitmiştim bu durumu anlattım. Sorun yok 12. haftadan sonra düzelirsin dedi. İnanmak istiyorum. Böyle iştahsız olup 12. haftadan sonra düzelen varmı?

Ben varım. Hatta şimdi bu durumla ilgili bi iki şeye bakacaktım internetten. Bu başlığı gördüm. 11 haftalık hamileyim. Hiç ama hiç iştahım yok. 6. Haftadan beri böyleyi

Ben varım. 11 haftalık hamileyim , 6. haftadan beri iştahım yok. Hiç birşey yiyemiyorum. Mide bulantım da var zaten. İştahla yemek yemeğe hasret kaldım. Gerçekten hiç ama hiç beslenemiyorum. Dün doktora gitmiştim bu durumu anlattım. Sorun yok 12. haftadan sonra düzelirsin dedi. İnanmak istiyorum. Böyle iştahsız olup 12. haftadan sonra düzelen varmı?
ya hamileliğin ilk başında olur 3. aydan sonra rahatlarsınız yada hiçbişi olmaz benm gibi 20.haftadan sonra olur doğuma kadar sürer o yzden siz daha çok şanslıısnız 3.aydan sonras çok rahatlarsınız

ya hamileliğin ilk başında olur 3. aydan sonra rahatlarsınız yada hiçbişi olmaz benm gibi 20.haftadan sonra olur doğuma kadar sürer o yzden siz daha çok şanslıısnız 3.aydan sonras çok rahatlarsınız
İnşallah hepimiz rahatlarız. Siz kaçıncı haftadasınız. 20. haftadan sonra mı başladı sıkıntılarınız.

aynen öyle canım ağrım sızım olunca aklıma kokusu geliyor kıyaftlerine bakıyorum herlşeyi unutyorum :anneadayı::anneadayı::KK200::anne:
Oyle valla varligini hatirlamak yetio, tabi senin minnoş şimdi fıkır fıkırdırda artik :nazar: ne güzel varligini hissediyon :nazar::KK200:
Darısı başıma, gelsin o günler çabucak :dua:

Hamileliğin başlarında oluyo ben 5 ay bişey yiyemedim ve her sabah kustum diyodum ben niye aşeren hamilelerden değilim niye yiyemiyorum boylemi gecicek derken 5 aydan sonra normale döndüm ve iştahım arttı gecenin bi yarısı acıkıuorum ve çok iştahlıyım :dondurma:

Merhabalar 4+3 hamileyim ama yok hiç birşey yiyesim istek yapadım mutfağa yanaşasım yok hiç yemesem hiç aramam nolur bana birşeyler önerin ne yiyebilirim

Back
X