- 13 Mart 2016
- 360
- 115
- 103
- 35
- Konu Sahibi burcuburak1907
9 haftalık hamileyim 5. Haftamdan beri resmen acıkmayı unuttum hiç bişey yiyemiyorum resmen yemek yemekten tiksindim böyle bi durum yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim selamlar benimde aynen öyle, son 1-2 gündür ağzımdaki igrenc tat azaldi biraz, hani bi nebze olsun düzelme olarak görüyorum bunu. 12.haftadan sonra epeyce duzelme oluyomuş, az sabır yani9 haftalık hamileyim 5. Haftamdan beri resmen acıkmayı unuttum hiç bişey yiyemiyorum resmen yemek yemekten tiksindim böyle bi durum yaşayan var mı
bendede tam zıttı 10.aylardan sonra böle oldum yaCanim selamlar benimde aynen öyle, son 1-2 gündür ağzımdaki igrenc tat azaldi biraz, hani bi nebze olsun düzelme olarak görüyorum bunu. 12.haftadan sonra epeyce duzelme oluyomuş, az sabır yani![]()
Aaa enteresan sende gec başlamış. Ya tüm hamileliği böyle geçenler bile oluyomuş, tabi bunları duyunca insan bi korkmuyo değilbendede tam zıttı 10.aylardan sonra böle oldum ya![]()
aynen öyle canım ağrım sızım olunca aklıma kokusu geliyor kıyaftlerine bakıyorum herlşeyi unutyorumAaa enteresan sende gec başlamış. Ya tüm hamileliği böyle geçenler bile oluyomuş, tabi bunları duyunca insan bi korkmuyo değil
Ama tabi saglikla gelsin bebişim, gerisi önemsiz, çekeriz![]()
Ben varım. Hatta şimdi bu durumla ilgili bi iki şeye bakacaktım internetten. Bu başlığı gördüm. 11 haftalık hamileyim. Hiç ama hiç iştahım yok. 6. Haftadan beri böyleyi9 haftalık hamileyim 5. Haftamdan beri resmen acıkmayı unuttum hiç bişey yiyemiyorum resmen yemek yemekten tiksindim böyle bi durum yaşayan var mı
Ben varım. 11 haftalık hamileyim , 6. haftadan beri iştahım yok. Hiç birşey yiyemiyorum. Mide bulantım da var zaten. İştahla yemek yemeğe hasret kaldım. Gerçekten hiç ama hiç beslenemiyorum. Dün doktora gitmiştim bu durumu anlattım. Sorun yok 12. haftadan sonra düzelirsin dedi. İnanmak istiyorum. Böyle iştahsız olup 12. haftadan sonra düzelen varmı?9 haftalık hamileyim 5. Haftamdan beri resmen acıkmayı unuttum hiç birşey yiyemiyorum resmen yemek yemekten tiksindim böyle bi durum yaşayan var mı
ya hamileliğin ilk başında olur 3. aydan sonra rahatlarsınız yada hiçbişi olmaz benm gibi 20.haftadan sonra olur doğuma kadar sürer o yzden siz daha çok şanslıısnız 3.aydan sonras çok rahatlarsınızBen varım. Hatta şimdi bu durumla ilgili bi iki şeye bakacaktım internetten. Bu başlığı gördüm. 11 haftalık hamileyim. Hiç ama hiç iştahım yok. 6. Haftadan beri böyleyi
Ben varım. 11 haftalık hamileyim , 6. haftadan beri iştahım yok. Hiç birşey yiyemiyorum. Mide bulantım da var zaten. İştahla yemek yemeğe hasret kaldım. Gerçekten hiç ama hiç beslenemiyorum. Dün doktora gitmiştim bu durumu anlattım. Sorun yok 12. haftadan sonra düzelirsin dedi. İnanmak istiyorum. Böyle iştahsız olup 12. haftadan sonra düzelen varmı?
İnşallah hepimiz rahatlarız. Siz kaçıncı haftadasınız. 20. haftadan sonra mı başladı sıkıntılarınız.ya hamileliğin ilk başında olur 3. aydan sonra rahatlarsınız yada hiçbişi olmaz benm gibi 20.haftadan sonra olur doğuma kadar sürer o yzden siz daha çok şanslıısnız 3.aydan sonras çok rahatlarsınız
24. haftadayım canım ben 6.ayım bitiyor 20den sonra böle oldumİnşallah hepimiz rahatlarız. Siz kaçıncı haftadasınız. 20. haftadan sonra mı başladı sıkıntılarınız.
Oyle valla varligini hatirlamak yetio, tabi senin minnoş şimdi fıkır fıkırdırda artikaynen öyle canım ağrım sızım olunca aklıma kokusu geliyor kıyaftlerine bakıyorum herlşeyi unutyorum![]()