- 15 Aralık 2021
- 27
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi slnaannnee1
-
Evet olabilirsiniz tabi 13 gun sonra test yapinEşimle adetim bittikten 3 gün sonra birlikte olduk korunmasız bir şekilde o günde yumurtlama günümün 1. Günüymüş. Rahim ağzıma da sperm geldi o esnada bende çok ıslaktım ve ıslaklığın spermleri taşımasını kolaşlaştırdığını okudum. Sizce hamile olabilir miyim
Bı ihtimal olabilir Sadece bunlara bakıp hamilesiniz demek çok Zor adetinizi bekleyin anca o zaman belli olur maalesefEşimle adetim bittikten 3 gün sonra birlikte olduk korunmasız bir şekilde o günde yumurtlama günümün 1. Günüymüş. Rahim ağzıma da sperm geldi o esnada bende çok ıslaktım ve ıslaklığın spermleri taşımasını kolaşlaştırdığını okudum. Sizce hamile olabilir miyim
Evet yapıcam testEvet olabilirsiniz tabi 13 gun sonra test yapin
Adetime daha çok var adetim gelmeden kanda çıkar mı peki hiçbir tecrübem yok henüz dün kan verdim fakat beta HCG değerim düşük çıktı ama hamile olsam bile zaten çıkmazmış şuan kanda dahiBı ihtimal olabilir Sadece bunlara bakıp hamilesiniz demek çok Zor adetinizi bekleyin anca o zaman belli olur maalesef
İlişkiden 1 gün sonra kasıklarımda sancı hissettim bir de hâlâ daha devam eden sırtımın ortasında bir ağrı varBı ihtimal olabilir Sadece bunlara bakıp hamilesiniz demek çok Zor adetinizi bekleyin anca o zaman belli olur maalesef
Yok çok erkenAdetime daha çok var adetim gelmeden kanda çıkar mı peki hiçbir tecrübem yok henüz dün kan verdim fakat beta HCG değerim düşük çıktı ama hamile olsam bile zaten çıkmazmış şuan kanda dahi
Onlar çok normaldir yumurtlama belirtileri olabilir değerlendirin bu günleriİlişkiden 1 gün sonra kasıklarımda sancı hissettim bir de hâlâ daha devam eden sırtımın ortasında bir ağrı var
İnşallah çok teşekkür ederimYok çok erkenadetinizi bı kaç gün kala kanda çıkabilir. Evde idrar testi de adet günü veya sonrası belli eder olup olmadığını
Sabirli olun eşinizle birlikte olmaya devam edin inşallah gönlünüze göre olur herşey
Öyle gözüküyor kan testi yaparak beta hcg ne baktırmalısın. Belirtilerin nelerdi peki?Hamile olabilir miyim?Eki Görüntüle 3002676
Kan testi verdim ama sonucu bekliyorum.Öyle gözüküyor kan testi yaparak beta hcg ne baktırmalısın. Belirtilerin nelerdi peki?
Kan testi verdim ama sonucu bekliyorum.
Adetim gecikti, göğüslerimde 12 gündür falan hassasiyet hissediyorum.
Hayırlı olsun. Baya koyu cıkmıs
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İsteyen herkese nasip etsin…Hayırlı olsun. Baya koyu cıkmısAllah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?