Hamile olup regl olan var mı?

Melekce022030

Hayırlısı...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2019
49
13
8
Selam arkadaşlar sorum şu ki, 10 nisanda regl olmam gerekirken olmadım. 4. Gün de erken gebelik testi yaptım çok silik pozitif çıktı. Normal testlerde negatifti. 6. Günde regl oldum. İlk gün az ve seyrek net bi kırmızıydı. 2. Gün de aynı şekilde parlak bi kırmızı regl kanaması gibi değil sızıntı gibi. 2. Gece kahverengiye döndü derken. Bugün yani 3. Günüm temizlik yaptım biraz yoruldum, yine net parlak bi kırmızı. Ama 3 günde toplasan 2 ped dolmadı. Kasıklarımda anlamsız bi ağrı batma. Göğüsler şiş ve ağır. Düşünmek istemiyorum ama bi gariplik var gibi. Buna benzer bir durum yaşayan var mı acaba?

Bende bugun bu konuyu arastirip durdum
Ama arkadasimin adeti bittikten sonra boynu agridigi icin dra gitmis dr rontgen istemis orayagitmeden oncede gebwluk testi yapiyo pozitif sonra dr agidince kalp atisini duymuslar ama normal herzamanki gibi adet olmus

Her ay olduğu gibi değil bundan eminim sol kasığımdaki ağrı çok fazla, pazartesiye kadar beklemek zorundayım. Malum sokağa çıkma yasağı var. Pazartesi doktora gideceğim , bu belirsizlik çok kötü...

Her ay olduğu gibi değil bundan eminim sol kasığımdaki ağrı çok fazla, pazartesiye kadar beklemek zorundayım. Malum sokağa çıkma yasağı var. Pazartesi doktora gideceğim , bu belirsizlik çok kötü...
Peki normalde kaç gün adet oluyosunuz bide öğrenince durumunuzu yazarmısınız

Bende ayni durumdayim 8 haftalik hamileyim 2 haftadir surekli lekelenmem var kasik agrim var sanki adet oluyorum surekli bir kanama 6 hafta da doktor a gittim kalp atisi vardi iceride kanama odagi yok dedi ama kanama durmuyor cok tedirginim bende hafta basi gidecegim bakalim sonuc ne olacak

Bende ayni durumdayim 8 haftalik hamileyim 2 haftadir surekli lekelenmem var kasik agrim var sanki adet oluyorum surekli bir kanama 6 hafta da doktor a gittim kalp atisi vardi iceride kanama odagi yok dedi ama kanama durmuyor cok tedirginim bende hafta basi gidecegim bakalim sonuc ne olacak
Hamile olduğunuzu kanamadan önce mi öğrendiniz? Ben hamilemiyim onu bile bilmiyorum henüz :/

Evet ilk 5 hafta kanama yoktu sonra ufak ufak basladi ve bu aksam resmen pihti seklinde geliyor sabah olur olmaz doktoruma kosucam

Ben bugun gittim doktora.düşük yapiyirmusum kese icerde parcalanmis hemen kurtaj yaptilar offf cok.üzüldüm ama takdiri ilahi

Back
X