merhaba arkadaslar 3 aylık hmaileyım ilk defa boyle bir ruya gördum,
kızım olmus ve onu emziriyordum göğsumden bolca sut geldi bebeği doyurdum sonra göğsumden bıraz sut tastı..
hamile olup boyle ruya goren varmı??
canım ben 24 haftalık hamileyim iki kez emzirmeyle ilgili ruya gördüm
birinde bebeğimi emzirdiğimi birindede göğsümden süt geldiğini gördüm
bence çok güzel bir ruya bu çünkü anne sütü dünyanın en temiz şeyi ben bu ruyaları gördüğümde çok mutlu olmuştum
endişencek bişey yok çok güzel bi ruya görmüşsün
ben de aynı rüyayı gördüm çok şaşırtıcı yaaa başka görenler de varmış.çok güzel bir rüyaydı.sol göğsümden hiç süt gelmiyor,sağdan geliyordu ama bebiş nazlanıyordu emmiyordu.ama yine de çok tatlı bir rüyaydı.
merhaba arkadaşlar, bende hayır osun inşallah dün gece rüyamda bir kız çocuğu doğurmuşum, (5 aylık hamileyim ve allah nasip ederse bir kızım olacak) yatakta sırt üstü yatıyorum ve bebeğimi de göğsüme yatırıyorum emziriyorum kızımı, inanın çok başka bir duyguymuş, uyandığımda da gerçekten yaşamış gibi mutlu oldum annelik bu olsa gerek;
Gelelim yoruma, internetten baktım sizlerin yorumlarınızın aynısı buldum fakat hamile bayanla ilgili olan şey canımı sıktı çünkü 2 test riskinden doayı amniyosentez yaptırdım ve sonuçlarını bekliyorum, çok korkuyorum :gitme:
bende 2 aylık hamileyim ve rüyamda bi bebeğim varmış onu emdiriyorum çok emmiyor ama yinede emmeye çalışıyordu aynı gerçek gibiydi kızlar bende şaşkınlıkla uyandım ve yorumlara baktım hayra yoralım hayr gelsin
slm ben 8 haftalık hamileyim geçen gece kucagımda kız bir bebeiği emziriyodum emzirirken çok mutluydum :CüvCüv::CüvCüv:
Slm arkadaslar bende 5 aylık hamılaeyım bu gece bende cocugumu emzirdim uyandıkdan sonra o kadar hosuma gıttıkı gercekte emzirince nasıl olcak dusunemıyorm:)allah isteyen herkese versin hamilelerinde hayırlı ve saglıklı bır sekılde cocuklarını kucaklarını almalarını nasip etsin..aminn
merhabalar ben 9 haftalık hamileyim ve dün gece rüyamda bi bebeğim olduğunu görüyorum ama kucağıma alıp hemen emziriyorum ve bebekte emiyodu.umarım hayıra çıkar .bu hafta sonuda 10 saat lik bi otobüs yolculuk yapmam gerekiyo ama çok korkuyorum bebeğime zarar gelmesindenkimisi bişey olmaz diyo kimiside 2 aylık hamile kadına sakıncalı diyo kime inanacağıma şaşırdım bu konuda bi bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi arkadaşlar ...iyi günler dilerim
merhaba arkadaslar 3 aylık hmaileyım ilk defa boyle bir ruya gördum,
kızım olmus ve onu emziriyordum göğsumden bolca sut geldi bebeği doyurdum sonra göğsumden bıraz sut tastı..
hamile olup boyle ruya goren varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?