Öyle mi çok geçmiş olsun allah daha güzel günler nasip etsin. Bende ilk gebeliğim de düşük yaptım. Şimdi de gene olduğumu öğrendim yani sınav daha önemli çalışmam lazım
Bir hafta sonra gideyim değil mi hem kalp atışlatınıda dinlerimB
biraz bekle bence
Ben de senin gibi düşünüyorum yeterki inanç olsun insanda özellikle kadınlar çok güçlüdür bu konuda. Sen de iyi yapmışsın bekleme bence bebek de olsun inşallahİnşallah iyi bir hamilelik geçirirsin canım, benim sınavımdan dolayı eşim bebek olayına çok yanaşmamıştı ama yaş aldı başını gidiyor bir de kalp sıkıntılı olunca mecbur kaldı inanmak önemli olan diye düşünüyorum. Kadınlara yüklenen roller çoğu zaman aynı anda birçok işi başarmaya sebep olabiliyor. Umarım iyi geçer hamileliliğin hem sınavın.
Benim kuzenim hamile iken girdi sınava atandıİnşallah iyi bir hamilelik geçirirsin canım, benim sınavımdan dolayı eşim bebek olayına çok yanaşmamıştı ama yaş aldı başını gidiyor bir de kalp sıkıntılı olunca mecbur kaldı inanmak önemli olan diye düşünüyorum. Kadınlara yüklenen roller çoğu zaman aynı anda birçok işi başarmaya sebep olabiliyor. Umarım iyi geçer hamileliliğin hem sınavın.
Hamile olup da ders çalışamayan var:))) Bulantiniz ve uykunuz yoksa ilk zamanlari iyi degerlendirin. Ben de tezimi yazmaya calisiyorum, uzun sure masa basinda kalamiyorum artik ya belim agriyor ya da ayaklarim sisiyor. geceleri de nefes problemi ve uykusuzluk olunca hic istedigim performansi sergileyemiyorum.Kızlar ekimde sınav var şimdi hamileym benim gibi olan yada daha önce hamile olupta ders çalışan var mi
Haklısın cnm sende öyle yap bence insan bir en önce istiyo ama6 haftalık iken duyabiliyorsun kalp atışlarını ama kesin 7 haftalık iken duyarsın bence iki hafta sonra git
Öyle mi başarılar dilerim ne kadarlık bebeğin pekiBenim de yarin yeterliliğim var yaklaşık 4 aydır çalışıyorum hamilelik stresi yetmiyor bir de sinav stresi of of
Öyle mi kaç haftalık pekiHamile olup da ders çalışamayan var:))) Bulantiniz ve uykunuz yoksa ilk zamanlari iyi degerlendirin. Ben de tezimi yazmaya calisiyorum, uzun sure masa basinda kalamiyorum artik ya belim agriyor ya da ayaklarim sisiyor. geceleri de nefes problemi ve uykusuzluk olunca hic istedigim performansi sergileyemiyorum.
Öyle mi kaç haftalık pekiHamile olup da ders çalışamayan var:))) Bulantiniz ve uykunuz yoksa ilk zamanlari iyi degerlendirin. Ben de tezimi yazmaya calisiyorum, uzun sure masa basinda kalamiyorum artik ya belim agriyor ya da ayaklarim sisiyor. geceleri de nefes problemi ve uykusuzluk olunca hic istedigim performansi sergileyemiyorum.
Evet aynıyız birlikte bekleyelim burdan durumları iletelim birbirimize ben atanmak istiyorumİnşallah atanırız canım durumumuz aynı gibi
31. Haftada ilk zamanlar bulantidan ve uykudan yazamadim, simdi de belim agriyor ayaklarim sisiyorÖyle mi kaç haftalık peki
Dikkat etmelisin az kalmş hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm31. Haftada ilk zamanlar bulantidan ve uykudan yazamadim, simdi de belim agriyor ayaklarim sisiyor
Özelden devam edebiliriz canım :) hem sınav hemde bu hamilelik sürecinde destek oluruz birbirimizeÖyle mi kaç haftalık peki
Evet aynıyız birlikte bekleyelim burdan durumları iletelim birbirimize ben atanmak istiyorum
Dikkat etmelisin az kalmş hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm31. Haftada ilk zamanlar bulantidan ve uykudan yazamadim, simdi de belim agriyor ayaklarim sisiyor
Tamam bana yaz mutlaka tatlımÖzelden devam edebiliriz canım :) hem sınav hemde bu hamilelik sürecinde destek oluruz birbirimize
Hamile olup da ders çalışamayan var:))) Bulantiniz ve uykunuz yoksa ilk zamanlari iyi degerlendirin. Ben de tezimi yazmaya calisiyorum, uzun sure masa basinda kalamiyorum artik ya belim agriyor ya da ayaklarim sisiyor. geceleri de nefes problemi ve uykusuzluk olunca hic istedigim performansi sergileyemiyorum.
Benim kuzenim hamile iken girdi sınava atandı
Ben de senin gibi düşünüyorum yeterki inanç olsun insanda özellikle kadınlar çok güçlüdür bu konuda. Sen de iyi yapmışsın bekleme bence bebek de olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?