Hamile olupta ders çalışan var mi

Öyle mi çok geçmiş olsun allah daha güzel günler nasip etsin. Bende ilk gebeliğim de düşük yaptım. Şimdi de gene olduğumu öğrendim yani sınav daha önemli çalışmam lazım

İnşallah iyi bir hamilelik geçirirsin canım, benim sınavımdan dolayı eşim bebek olayına çok yanaşmamıştı ama yaş aldı başını gidiyor bir de kalp sıkıntılı olunca mecbur kaldı inanmak önemli olan diye düşünüyorum. Kadınlara yüklenen roller çoğu zaman aynı anda birçok işi başarmaya sebep olabiliyor. Umarım iyi geçer hamileliliğin hem sınavın.

Benim de yarin yeterliliğim var yaklaşık 4 aydır çalışıyorum hamilelik stresi yetmiyor bir de sinav stresi of of

Ben de senin gibi düşünüyorum yeterki inanç olsun insanda özellikle kadınlar çok güçlüdür bu konuda. Sen de iyi yapmışsın bekleme bence bebek de olsun inşallah

Benim kuzenim hamile iken girdi sınava atandı

Kızlar ekimde sınav var şimdi hamileym benim gibi olan yada daha önce hamile olupta ders çalışan var mi
Hamile olup da ders çalışamayan var:))) Bulantiniz ve uykunuz yoksa ilk zamanlari iyi degerlendirin. Ben de tezimi yazmaya calisiyorum, uzun sure masa basinda kalamiyorum artik ya belim agriyor ya da ayaklarim sisiyor. geceleri de nefes problemi ve uykusuzluk olunca hic istedigim performansi sergileyemiyorum.

Öyle mi kaç haftalık peki

İnşallah atanırız canım durumumuz aynı gibi
Evet aynıyız birlikte bekleyelim burdan durumları iletelim birbirimize ben atanmak istiyorum

Evet aynıyız birlikte bekleyelim burdan durumları iletelim birbirimize ben atanmak istiyorum
Özelden devam edebiliriz canım :) hem sınav hemde bu hamilelik sürecinde destek oluruz birbirimize

Benim kuzenim hamile iken girdi sınava atandı

Ben de senin gibi düşünüyorum yeterki inanç olsun insanda özellikle kadınlar çok güçlüdür bu konuda. Sen de iyi yapmışsın bekleme bence bebek de olsun inşallah

Hanımlar bence de ilk zamanları çok çok iyi değerlendirmek ve inançlı olmak önemli olan. Ben şu anda bir yandan tezim ile ilgileniyorum, yeterliliğe de ikinci kez girecek olmamın getirdiği bir rahatlık var. Bir arkadaşımın tiroid sorunu yüzünden ilk ayları kötü geçti ve tezini savunamadı mecbur doğum sonrasına kaldı en son doğum izni için okual geldiğinde aklımda bir sürü soru işareti oldu ne yapacağımı bilmiyorum demişti. Ben de ona ben 7 yıldır bekliyorum birde beni düşün, kucağına aldığın anda bütün sıkıntıların geçecek demiştim. Sanırım farklı şeyler ile sınanmak ve bunlara ayak uydurmak bazen zor gelebiliyor ama elindekilerin böyle hayatları görüp kıymetini bilmek de önemli diye düşünüyorum. Umarım her birinizin sınavı da hamileliği de iyi geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…