Amin canim insallah cumlemiz hayirlisiyla kavusuruz bebislerimizeDikkat etmelisin az kalmş hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm
Amin canim cumlemiz insallahHanımlar bence de ilk zamanları çok çok iyi değerlendirmek ve inançlı olmak önemli olan. Ben şu anda bir yandan tezim ile ilgileniyorum, yeterliliğe de ikinci kez girecek olmamın getirdiği bir rahatlık var. Bir arkadaşımın tiroid sorunu yüzünden ilk ayları kötü geçti ve tezini savunamadı mecbur doğum sonrasına kaldı en son doğum izni için okual geldiğinde aklımda bir sürü soru işareti oldu ne yapacağımı bilmiyorum demişti. Ben de ona ben 7 yıldır bekliyorum birde beni düşün, kucağına aldığın anda bütün sıkıntıların geçecek demiştim. Sanırım farklı şeyler ile sınanmak ve bunlara ayak uydurmak bazen zor gelebiliyor ama elindekilerin böyle hayatları görüp kıymetini bilmek de önemli diye düşünüyorum. Umarım her birinizin sınavı da hamileliği de iyi geçer.
evet ne mutlu ışte güçlü olmak. İnşallah çok iyi geçer. Kadın olmak üstelik hamile olup sınava girmek bir ayrıcalıktırHanımlar bence de ilk zamanları çok çok iyi değerlendirmek ve inançlı olmak önemli olan. Ben şu anda bir yandan tezim ile ilgileniyorum, yeterliliğe de ikinci kez girecek olmamın getirdiği bir rahatlık var. Bir arkadaşımın tiroid sorunu yüzünden ilk ayları kötü geçti ve tezini savunamadı mecbur doğum sonrasına kaldı en son doğum izni için okual geldiğinde aklımda bir sürü soru işareti oldu ne yapacağımı bilmiyorum demişti. Ben de ona ben 7 yıldır bekliyorum birde beni düşün, kucağına aldığın anda bütün sıkıntıların geçecek demiştim. Sanırım farklı şeyler ile sınanmak ve bunlara ayak uydurmak bazen zor gelebiliyor ama elindekilerin böyle hayatları görüp kıymetini bilmek de önemli diye düşünüyorum. Umarım her birinizin sınavı da hamileliği de iyi geçer.
Amin canim cumlemiz insallah
Sağ ol canim insallah cumlemiz, Rabbim olmayanlarada nasip etsin, derste sınavda hallolur insallah yeterki bebeklerimiz ve biz sağlıklı olaliminşallah canım az kalmış doğumuna inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Geçmiş olsun önce oğluşuna. Işte azimli insanlar görünce ben de yapabilirim diyorum iyiy ki varsınızMerhaba konu sahibi bende hamileyken iki sene önce Üniversite sınavına hazırlandım oglum üç aylıktı sınava girdim oğlum rahatsız oldugu için örgün tercih edemedim İstanbul ünv sosyal hizmetler okuyorum suan yine oglum uyuduktan sonra geceleri calısıyorum
kızlaaar hangi kpss bu:) ben üni terk olduğum için ortaöğretimden giricem:)
kim nereyi istiyor hangi kpss ye hazırlanıyorsun konu sahibi :)
Tabiki yapabilirsin suan rahatsın sıcaklar uyku falan sorun olabilir tabi hatırlıyorum da yaza denk gelmişti grip olmuştum birde her yerimden ter aka aka ders calısıyor dumGeçmiş olsun önce oğluşuna. Işte azimli insanlar görünce ben de yapabilirim diyorum iyiy ki varsınız
Ben çok da sıcak bi bölgede yaşamıyorum cnm teşekkür ederim gerçekten motive olsunTabiki yapabilirsin suan rahatsın sıcaklar uyku falan sorun olabilir tabi hatırlıyorum da yaza denk gelmişti grip olmuştum birde her yerimden ter aka aka ders calısıyor dum
Tesekkur ederim son ayımız canım temmuz 7de geliyor insallahÖyle mi başarılar dilerim ne kadarlık bebeğin peki
Ayyy yerim ben onu allahım sağlıcakla kucağına almayı nasıl etsin inşallah.Tesekkur ederim son ayımız canım temmuz 7de geliyor insallah
Valla ben bulduğum her kitaptan çalışıyorm gy gk aynı sonuçta.beraber hazırlanalım ygs kitabından hazırlanılır mı kızlar?
dimi ya çünkü kpssye kitap alamam şuan:/Valla ben bulduğum her kitaptan çalışıyorm gy gk aynı sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?