Hamile olupta ders çalışan var mi

Amin canim cumlemiz insallah

Ayyy
evet ne mutlu ışte güçlü olmak. İnşallah çok iyi geçer. Kadın olmak üstelik hamile olup sınava girmek bir ayrıcalıktır

inşallah canım az kalmış doğumuna inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Sağ ol canim insallah cumlemiz, Rabbim olmayanlarada nasip etsin, derste sınavda hallolur insallah yeterki bebeklerimiz ve biz sağlıklı olalim

Merhaba konu sahibi bende hamileyken iki sene önce Üniversite sınavına hazırlandım oglum üç aylıktı sınava girdim oğlum rahatsız oldugu için örgün tercih edemedim İstanbul ünv sosyal hizmetler okuyorum suan yine oglum uyuduktan sonra geceleri calısıyorum

Geçmiş olsun önce oğluşuna. Işte azimli insanlar görünce ben de yapabilirim diyorum iyiy ki varsınız

kızlaaar hangi kpss bu:) ben üni terk olduğum için ortaöğretimden giricem:)

kim nereyi istiyor hangi kpss ye hazırlanıyorsun konu sahibi :)

Geçmiş olsun önce oğluşuna. Işte azimli insanlar görünce ben de yapabilirim diyorum iyiy ki varsınız
Tabiki yapabilirsin suan rahatsın sıcaklar uyku falan sorun olabilir tabi hatırlıyorum da yaza denk gelmişti grip olmuştum birde her yerimden ter aka aka ders calısıyor dum

Tabiki yapabilirsin suan rahatsın sıcaklar uyku falan sorun olabilir tabi hatırlıyorum da yaza denk gelmişti grip olmuştum birde her yerimden ter aka aka ders calısıyor dum
Ben çok da sıcak bi bölgede yaşamıyorum cnm teşekkür ederim gerçekten motive olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…