berine, sen yeterki iste canım.. ALLAHım dayanma gücünü verir sana..
kolay değil ama başarırsın canım, Allah'ın izniyle..
tontriko aynı hisleri paylaşıyorum..
ne kadar özenliydim , dikkatliydim, kontrol altındaydım ama ileri haftalı gebeliğim bitmek durumunda kaldı..kısmet değilmiş,Allah'ın takdiri dedim.içim acıyor ama vicdanım rahat..
dediğin gibi elimizden gelenin en iyisini yapalım, hiç birşeyi riske atmayalım
annenin yavrusu için yaptığı fedakarlıklar, daha anne karnında başlıyor
Rabbim tekrarini nasib etsin canim sag saglim kucagina alasin insaAllah bir sonraki yavrunu.
Allah ısteyen herkese nasıp etsın göbuslerı bebısle dolsunn
amin canim Allah kimseyi yokluguyla terbiye etmesin, olmayanlara hayirli evlatlar versin..hamile olanlarda bebsileride sag saglim kurtulalim insaAllah.
Buarada tebrik ederim dogru karari verdin canim, insaAllah en azindan gebeliginden sonrasina kadar icmezsin bir daha
amin canim Allah kimseyi yokluguyla terbiye etmesin, olmayanlara hayirli evlatlar versin..hamile olanlarda bebisleride sag saglim kurtulalim insaAllah.
Buarada tebrik ederim dogru karari verdin canim, insaAllah en azindan gebeliginden sonrasina kadar icmezsin bir daha
evet canim insaAllah bir oglum olacak Rabbim izin verirse.
zararlı alışkanlık bölümünde sigarayı bırakanların paylaştığı topikler var. oraya bir göz at istersen.i ben bırakalı 6 ay oldu. ve bırakmamın en önemli sebebi 6,5 yaşındaki kuzucum. o dumanına maruz kalıyor diye bıraktım. bir de senin bebeğin içinde. sakın yapma. içme..sağlıkla bebeğine kavuşmanı temenni ederim.
Rabbim tekrarini nasib etsin canim sag saglim kucagina alasin insaAllah bir sonraki yavrunu.
amin canım inş.. bi oğlum var , Allahım ona uzun ömür versin..
inş tekrardan 2.kez anne olmayı diliyorum
evlat bambaşka bir şey.. ALLAH'ım herkese tatırsın bu duyguyu..
sağlıkla kavuştursun herkesi yavrusuna..
sizlerede kolay doğumlar diliyorumm
tesekkur ederım canım bıraktım bugun ıtıbarıyle ıcmıcem beynımde bıtırdım bunu.. gebelıgımle ılgılı korkularım var.. sıgara ıctıgım ıcın degıl.. ya dıs gebelıkse ya dusuk yaparsam dıye sureklı korkuyorum
slm arkadaslar 6 haftalık hamıleyım sıgara kullanıyorum eskısı kadar degıl eskıden 1 paketı bıtırırdım.. sımdı gunde 3 4 e ındı kendı ıstegımle degıl tabıkı.. ama ben ıstıyorum kı hıc ıcmeyım ama yapamıyorum.. sıgaranın bebegıme ne gıbı zararlar verdıgımı bıle bıle bu ılletı bırakamıyorum.. her ıctıgımde bebegıme soz verıyorum ıcmıcem annecım bıdaha dıye ama yok ıcıyorumm nasıl bırakıcamsızlerden de kullananlar var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?