• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olur muyum? yardım edin

Kullandığın zıbın, iç çamaşırı ve pantolonun markası önemli markası iyiyse hamile değilsin. Ama iyi değilse erkek arkadaşının soyunu devam ettireceksin .

bir erkek üye sabahtan beri niye atılmadı hala ya , dalga geçecek adam bulamamış zavallı buraya gelmiş . kimse mi şikayet etmedi erkek üye diye

sosyal denesem olamaz boyle bi saçma konu
kitap falan çikaracak olsan hiç satmaz
yaz tatili hava sicak elin bo$ can sIKINTISINDAN boyle egleeneyim dedin herhalde
ne diyelim Allah akil fikir veersin

Kasığının sağ tarafına ufak bi taş yerleştir.. Yarım saate ısınırsa hamilesiniz..
Kucak pozisyonlarında genelde bu yöntemle öğrenilir..

Asil sormak istedigin farkli galiba
KIZ ARKADASIN kesin hamiledir baba oluyorsun
Biran once nikah hazirliklarini baslayin

Yaaaa Arkadaşlar surada azıcık ciddiyet.olsa ne olur ki bu konu ne fake nede uye erkek merak etmeyin tamamen kendisi arkadsim kendisne ben kk yı onerdim ve burdaki arkadslarin samimiyetine inandim evli olan başından evli olmayıp bnlari geciren bir cok kişi olduğuna eminim azck cidiyet azck saygi olsun hepimizin başına gelebilirdi lütfen farkindaysanz kız korkmus ve sizden bilgi istedi tum derdi bu azck yardmci cvplar verin lütfen

erkek arkadaşımın kucagında otururken pantolonuna boşaldı ve pantolonu hafif ıslandı ve benım pantolonuma geçti bende zıbın iç çmaşırı ve keten pantolon vardı bu şekillde hamile olma ihtimalım var mı ?

Öncelikle hamile değilsin

hatta

Puhahahahhah çok tatlisin :)

Ben de deneyeceğim bu yöntemi

Ovu testi ayakları dikmek bel altına yastık silkelet hamis kal yumurta takibi ise yaramıyor

Belki bu yöntem ise yarar :)

Back
X