Yardimci olur musunuz :(

Ecemmm3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
64
31
3
31
Ocak 2015 de ilk kez üniversite de girdiğim final sınav stresi ile başa çıkamadım ve çok kötü bir bende stres olarak döndü yemek yiyemez uyuyamaz biri oldum daha sonra memleketime gittiğimde sevgilimle ayrıldık 2.5 sene olmuştu diğer konuda bahsettiğim şekilde ben hiç değilim cümlelerimi toparlayamıyorum bile o zamanlar psikiyatriye gittim ancak bir işe yaramadı o zamandan beri 4 5 den önce uyuyamaz oldum sınav dönemlerim yine yaklaştı ve geceler sınav ve yapamayacağım telaşı durmadan kafamda dönüyor sımavlara 2 hafta var düzenli çalışmaya çalışıyorum ancak yaklaşık 2 haftadır hiç uyumuyorum ciddyim hemde hiç psikolojik olarak hiç iyi durumda değilim çok güçsüzüm ve başım cok ağrıyor çalıştıklarımı unutuyorum.. Ve hala daha eski sevgilimi unutamadim bugun facesinin sifresini buldum sevgilisiyle konuşmlarını okudum daha sonra yakın arkadaşıyla okudum benimle ayrıldığı zamanlar arkadaşı benden kurtulduğunu bunu kutlamamız gerek tarzı şeyler yazmış o da benden kurtulduğunu yazmış onaylamış yani yeni sevgilsiiyle aşk dolu mesajlarını okudum bu kadar sevgisizlik ... Cok yalnızım ve herşeyi geçtim artık uyumak istiyorumm yoksa kafayi yicem gece paptya cayi ictim yatmadan süt ictim biraznnömce kalkip yarim kova yogurt yedim ama kafamdaki düşünceleri atıp uyuyamıyorum kısa bir süre sonra uyanıp okula gidicem deliricem artık dayanamıyorum ne yapmaliyim lütfen yardım edin :( :(
:(

Back