Hamile ve anneler lütfen bakın

Mavi mavi1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
344
141
103
37
Kızlar cmv testi yapmamıştı Dr istememişti yani bende bilmiyodum. Geçen gün burda bir konu vardı ilk kez orda öğrendim. Sorum şu benim gibi cmv yaptırmayan var mı ve şu saatten sonra yaptırsam olur mu

Benimde yapılmadı sanırım. Haberim yok yani rutinler yapıldı hep.
Sanırım bi terslik varsa araştırılması gerekiyor.
O konuda gelişim geriliği vardı mesela.

Bende burada okumustum ilk defa. Hiç bilmiyorum ama Dr lar işlerini bazen çok sallıyor. Sorduğumuzda da aaa yapmamismiydik cevabını alıyoruz. Ne kadar saçma. Tabiki bu sözüm herkese değil bazilarina

:)) o konuya denk gelen tüm hamilelerin kafasında olusan tek soru sanırım bu açtıgınız konu..
bana da yapılmadı.. bana kalsa ben sma için de test istedim, o kadar herseyıkafana takma dedi :/
ya buna da hastayım. Arkadas yapılıyorsa bu test, çatır çatır parasını da alıyorsanız, bebege de zararı yoksa bi kan almaya bi muayene yapmaya mı üşeniyorsunuz ya. yapın gitsin. Oyle seyleri kafana takmaymış. Takmasam sormam!!..
ayyy bak sakin basladım sinirle bitti :D hamile kafası . :P

Ay içimi okudunuz resmen ;) o konuyu okuduğumdan beri içim içimi yiyor. Nasıl bu kadar önemli konuyu göz ardı ederler anlamıyorum. Pazartesi randevum var eminim bana da aynını diyecek takma fln e ama elimde olmuyo ki bu durm

Hamileyken bana yapilmisti diye hatirliyorum. Testin ne icin oldugunu hatirlamiyorum ama her neyse gebelikten once gecirmis ve bagisiklik kazanmisim.

Bana da diğer tüm rutinler yapılmış ama içinde bir bu test yok :(
Benimde yapılmadı sanırım. Haberim yok yani rutinler yapıldı hep.
Sanırım bi terslik varsa araştırılması gerekiyor.
O konuda gelişim geriliği vardı mesela.

:)) o konuya denk gelen tüm hamilelerin kafasında olusan tek soru sanırım bu açtıgınız konu..
bana da yapılmadı.. bana kalsa ben sma için de test istedim, o kadar herseyıkafana takma dedi :/
ya buna da hastayım. Arkadas yapılıyorsa bu test, çatır çatır parasını da alıyorsanız, bebege de zararı yoksa bi kan almaya bi muayene yapmaya mı üşeniyorsunuz ya. yapın gitsin. Oyle seyleri kafana takmaymış. Takmasam sormam!!..
ayyy bak sakin basladım sinirle bitti :KK70: hamile kafası . :p

Hamileyken bana yapilmisti diye hatirliyorum. Testin ne icin oldugunu hatirlamiyorum ama her neyse gebelikten once gecirmis ve bagisiklik kazanmisim.

Back
X