• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ve calisanlar var mi aramizda? :)

womaninlove

Çok aşık bir kadın ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
333
556
53
Biraz dertlesebiliriz nasıl gidiyor, nasıl üstesinden geliyorsunuz vs?
Benim şansım evden çalışmak ama dehşet bulantılı geçiyor. Bu sebeple 10 çalışıyorsam 50 durup dinlenmem nefes almam gerekiyor.

34. Haftaya kadar çalıştım, doğurana kadar kustum. Bir noktada iş yerindekiler benim koşa koşa tuvalete kusmaya gitmeme alıştılar 😂🤣🤣

24.haftaya kadar çalıştım.
24.haftada pandemide izne çıkarıyorlardı o dönem diye hatırlıyorum.

37.haftaya kadar çalıştım öğretmenim ve kalabalık bir okuldaydim.ilk aylar bulantı için hap kullandım beni baya rahatlattı.son zamanlarda bel ağrım çok zorluyordu.

ilk doğumumda 32. hafta
ikinci doğumumda 37. haftaya kadar çalıştım
bulantım yoktu çok şükür ama evden çalışma vs yoktu servis de olsa uzak yola gittim geldim

Ben de 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Doğum izninden sonra da devam edeceğim çalışmaya, işimi seviyorum bırakmak istemiyorum. Bulantilar geçse rahatlayacagim 😊

Kendi iş yerim olduğu için ilk gebeliğimde 41.haftaya kadar çalıştım. Çok rahat geçmişti , doğumum da kolaydı.
Bu gebeliğim çok bulantılı ve baş ağrılı geçiyor. Bulantım azaldı artık gerçi 14.haftadayım , şimdilik iyiyim diyelim :KK200: Sadece iş yerinde sürekli tuvalete gidiyorum o ne olacak bilmiyorum :kahve:

Ben daha çok başlarındayım hamileliğin ama işe gitmek benim için çok zor. İnşallah sonradan düzelirim diye umuyorum.

Back
X