Hamile ve endiseli ne yapcam ben bu kafayla :):

B
işte düşük yaptığım için tedirginim normalde böle değilim hatta diğer gebeliğimde hiç bir tedirginliğim yoktu pazartesi doktora gidicektim hatta keseyle kablbi bir duyayım diye hemen gitmedim bekledim :KK43: ama pazar düşük yaptım şuandada sürekli onun için tedirginim sanki birşey olacakmış gibi sizinde göğsünüz ağrıyormu benim sağ göğsümün altı batıyo resmen :KK43:
Benim gogsum alt ust koltk altmdan itibarwn agriyoo normal bencee...

hadi yaa niye izin vermiyor cnm olsun yaa bende evde olmayı isterdim ama memurum normal bi iş olsa çıkardım belki :)
Bn memur olmadgm icin olsam ona izin warda bende memeur deglm kpss ye grcektmm hamis olunca bilmiorm naparmm ozel swktore izon wermioo saatt belrsz emege degmio werdkleri diye :)

Bn memur olmadgm icin olsam ona izin warda bende memeur deglm kpss ye grcektmm hamis olunca bilmiorm naparmm ozel swktore izon wermioo saatt belrsz emege degmio werdkleri diye :)
doğru ama yaa zaten aldığın parayı bakıcıya verirsin canım benim annem bakıcak bebişime okonudada çok rahatım sıkıntım yok olsun cnm bende 3 ay oldu işe gireli belki dha çnce hamile kalsaydım girmezdim. bebişim işe girmemi beklemiş geç olmasındada bi hayır varmış dedik :)

dokunuca ağrıyoda o farklı benimki batıyo kaşıntı çok komik aynen debeleniyorum resmne iş yerinde hele otobüste tutrsa :)
Sende bizim gibi kaybetme korkusundan dolayii kendini cok dinliyorsunn galibaa dinlememeye calis desemde ne kadar etki eder bilmiyormm keseyle kalbi gor hayrlisiyla biraz daha hafiflersinn yaronm haber wer mutlakaa lutfen :)

Bn
doğru ama yaa zaten aldığın parayı bakıcıya verirsin canım benim annem bakıcak bebişime okonudada çok rahatım sıkıntım yok olsun cnm bende 3 ay oldu işe gireli belki dha çnce hamile kalsaydım girmezdim. bebişim işe girmemi beklemiş geç olmasındada bi hayır varmış dedik :)
Bendede bakcaklar war ama is memur olabilmektee bu bulati falann derse calismak mesele :)

cnm olmazmı yaa ben zofer dye bi ilaç kullanıyorum doktorum verdi hergün içmesesmde uc gunde bır ıcıyorum o beni idare ediyo benim bulantılarım akşamustu baslayıp yatana kadar suruyo az yemek yıyorum sık yıyroum ac kalmıyorum.. ağzımın tadı çok kotu sureklı cıleklı sakız ciğniyorum bende reflude var bazen oda çıkıyo ortaya ozamanda karbonatı suya karıstrıp ıcıyorum

cnm olmazmı yaa ben zofer dye bi ilaç kullanıyorum doktorum verdi hergün içmesesmde uc gunde bır ıcıyorum o beni idare ediyo benim bulantılarım akşamustu baslayıp yatana kadar suruyo az yemek yıyorum sık yıyroum ac kalmıyorum.. ağzımın tadı çok kotu sureklı cıleklı sakız ciğniyorum bende reflude var bazen oda çıkıyo ortaya ozamanda karbonatı suya karıstrıp ıcıyorum
Canimm bnm cok saoll ben hap icmeye cekiniyormm. Cikarmadkcada icmek istemym napcaksam bilmiorm wala :)

Back
X