Hamile ve hafif kanaması var

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
73
S.a kızlar , ablam 3 aylık hamile böyle adet öncesi hafif kanlı akıntı olur ya öyle bir akıntı gelmiş şırıl şırıl kanama yok ama biz çok panikledik bugünde pazar bir yere götüremiyoruz sizce normal mi birara düşük tehlikesi vardı atlattı diye sevinmiştik ki böyle oldu bugün dışarı çıktık ondan mı acaba sizce kötü birşey olmuş mudur ?

aa ne pazarı acile götürsenize neyi bekliyorsunuz

tüm hastanelerin acilleri çalışıyor biz ne diyelim burdan yani hastaneye götürün

tüm hastanelerin acilleri çalışıyor biz ne diyelim burdan yani hastaneye götürün

doktoruyla acili aradık ikiside aynı şeyi söyledi kanama şeklinde değilse yarın kontrole gelsin uzansın dediler uzanıyor .. ama ablam huzursuz oldu niye böyle oldu diye sebeb ne olmuş olabilir bu düşük belirtisi değildir dimi ?

şimdi belki degildir ama ilerleyen saatlerde kanamaya dönecek belki kim bilebilir ki ne olacagını insanlar grip olunca bile beklemeyip koşarak acile gidiyorlar ben olsam giderdim ne düşünüp düşünüp kendimi yorayımki hemde belki kanamaya dönücek dönmeden ilaç vs verip durdururlar bilemiyorum

Canım bence bi taksi yada ambulans çağırın, gidin acile. Gitseniz bişey kaybetmessiniz ama gitmesseniz Allah korusun belki de bebeği bile kaybedebilirsiniz. Zaman kaybetmeden gidin hemen hem gönlünüz de rahatlar bişey yoksa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

jinekologlar hastalarına mutlaka cep tel verirler hiç olmadı böyle durumlarda hastanesi aranır oradan doktora ulaşılır

Bir dakika bile durmanız hata. Ablamın da 2 aylık hamile olduğu zamanlarda böyle bir şey başına geldi. 2-3 damla kan gelmiş ve hemen doktora gitmişlerdi. Doktor düşük tehlikesi var biraz dedi ve ilaç verdi. 3 gün işe gitmedi. Şimdi bebeğimiz sağ salim kucağımızda çok şükür. Neden hemen hastaneye gitmiyorsunuz? Hayret ettim.

aradılar doktoru kanaman yoksa gelme demiş zaten acildede doktor yokmuş şuan öyüzden gitmediler

Merhaba

ben 2 kez dusuk yapmıs bırı olarak soyleyeyım,panık yapmayın cunku dusecegı varsa ıp baglasanız durmaz. Akıntı pembeye donerse ve de adet agrısı gıbı agrı baslarsa dusuk olacak demektır,umarım oyle bırsey olmaz

Merhaba çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır sonrasında , bugün sabah doktora gittiler düşük olmamış ama tehlikesi varmış 4.cü ay tamamlanana kadar uzanması gerekiyormuş herkese teşekkür ederim .

Çok geçmiş olsun,kendine dikkat etsin dinlensin zaruri ihtiyaç dışında ayağa kalkmasın Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş:107::107:

Benimde belli aralıklarla kanamam oldu şu ana kadar. En son doktorum bir ay rapor verdi hatta.

Kanamanın rengi önemli. Açık renkli kanamalar tehlikeli olabiliyormuş. Koyu renkli akıntı tarzı kanamalar eski kanamalar olarak kabul ediliyormuş.

Birde ağrı olup olmaması önemli. Kasık sancısıyla birlikte olan kanamalar ciddi olabiliyor. Bu rahimin kasıldığının ve içini boşaltmak istediğinin göstergesiymiş.

Bence ablanız doktora gidene kadar yatsın. Doktor muhtemelen Progestan verecek.

Hiçbir şey olmayacağı gibi düşükte olabilir. Tedbirli olmakta fayda var. Selamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…