Hamile ve hastayım, eşim ailesiyle gezmeye gitti :(

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
103
Günaydın kk hanımları,

Eşim dün ailesiyle gezmiye gitceğini söyledi ( benim gidemiğcem bir yer) bende tabi buna kırıldım ve tartıştık. Bugünde hastalanmışım ateşim çıkmış. Bu halde beni yinede bırakıp gitti. Ailesindende hiç biri arayıp neyin var diye bile sormadı. Zaten benide davet etmek için bile aramadılar direk eşime gel gezelim demişler. Bence eşim beni yalnız bırakıp gitmemeliydi ama o bunu anlamıyor. Eşimede ailesinede çok öfkeliyim, oturdum bu halimde ağlıyorum. Ya benimde gidebilceğim biryerlerede gidilebilirlerdi yada eşim gitmeyebilirdi diye düşünüyorum. Benmi çok alınganım siz ne düşünüyorsunuz?

Hamileliğimde eşim de eve gelen misafirlerimizi gezmeye götürmüştü, ben ayıp olur diye gidecektim ama eşim zor olur diyorsan gelme demişti bende bayıla bayıla evde kalmıştım. Ama hasta falan değildim tabi. Bu olay dışında eşinizin yaklaşımı nasıl

Hastayım diyorsun,gidebileceğim yere de gidebilirdi diyorsun çelişkili konuşmuşsun biraz.Eger hiçbir yere gidemeyecek durumdaysan evet dogru,haklısın...Yanında olmalıydı.İstediğim yere gitselerdi giderdim diyorsan da çoğunluk ne diyorsa Oray'a gidilebilir diye düşünüyorum.

Hamileliğimde eşim de eve gelen misafirlerimizi gezmeye götürmüştü, ben ayıp olur diye gidecektim ama eşim zor olur diyorsan gelme demişti bende bayıla bayıla evde kalmıştım. Ama hasta falan değildim tabi. Bu olay dışında eşinizin yaklaşımı nasıl

Genel olarak aslında düşüncelidir, ama demekki ben öyle zannediyormuşum

Eşiniz yanınızda olsa ne yapabilir ki iki saat gitsin o da kafasını dağıtsın bu kadar büyütmeyin meseleleri normal zamanda aranız iyiyse ve sıkıntı sadece buysa tabi. Yatın dinlenin siz de mis gibi bol bol portakal meyve yiyin toparlarsiniz

Hastayım diyorsun,gidebileceğim yere de gidebilirdi diyorsun çelişkili konuşmuşsun biraz.Eger hiçbir yere gidemeyecek durumdaysan evet dogru,haklısın...Yanında olmalıydı.İstediğim yere gitselerdi giderdim diyorsan da çoğunluk ne diyorsa Oray'a gidilebilir diye düşünüyorum.

Ben daha bu sabah ateşlendim ama onlar planları günler öncesinden yapmışlar.

Eşiniz yanınızda olsa ne yapabilir ki iki saat gitsin o da kafasını dağıtsın bu kadar büyütmeyin meseleleri normal zamanda aranız iyiyse ve sıkıntı sadece buysa tabi. Yatın dinlenin siz de mis gibi bol bol portakal meyve yiyin toparlarsiniz

Bişey yapamazdı tabi ama aileden birisi hastaylende gezmeyi düşünmekde garip değilmi ki ben hamileyim.

Bilmiyorum ben olsam gitmedim diyorum kendi kendime

Günler önce planladılar, bu sabah ateşlendim diyorsunuz. Sabah evden çıkarken biliyor muydu eşiniz? Tam gidileceği gün kalınabilir tabi ama herkes hazırlık yapmış beklerken bir anda iptal etmek de kolay değil. Gebeliğiniz de henüz erken dönemde. Bilmiyorum ben alınmazdım bu durumda. Yok mu size yardımcı olacak biri, en azından bir muayene olun hastaneye gidip.

Termal yere gitmek normal gezme gibi değil ki. Suya girip yüzülüyor sonuçta. Sağlık sorununuzu bildikleri için gelin dememislerdir. Hamileliginiz çok yeniymis bunun için de strese gerek yok. Ben 35. Haftaya kadar çalışmıştım. Atesiniz kaç derece idi? Bu da önemli nokta şimdi. Eşiniz biliyor muydu?

Back
X