Konunuzu Gebelik bölümüne açsaydınız
paylaşım ve fikir daha fazla olurdu arkadaşım.
isterseniz görevlilerden konunuzu taşımalarını isteyin...
evet bende baktim diablo ve progesteronun ne oldugunu ogrendim :)
bir de su var
Progesteron testi sonuçları
Progesteron testi sonuçları hastalığı hakkında soru sorulmuş olup hastalığın genel olarak nedenleri tedavi süreci muayene olması gereken doktor ve bölüm hakkında ayrıntılı bir bilgi aşağıda verilmiştir
Progesteron……………………….. 17,42 ngr/ml
FAZLAR:
FOLLIKULER ngr/ml 0,27 – 2,61
MİD-CYCLE ngr/ml
LUTEAL ngr/ml 3,28 – 38,63
POSTMENAPOZ ngr/ml
sanirim konu sahibinin yazdigi sonuc degil
soru sormustum sizde cevap vermiyorsunuz
evet 7 gıbı olan bır rakam yok kı. bır rakam yazmıs ,
Nasıl yapıcam onu?
degerlerını yazarsan aslında fıkır yurutulebılır. ben artık doktora gıde gele uzman olacagım nerdeyse. ancak bazı degerlerde yaşa gore oynama olabılıyor. Konu sahıbı yasınız kactır. ve bu test sonuclarını doktorla paylasmadınız mı?
Bölüm sorumlusu altta yazıyor,ona özel mesaj yazabilirsiniz arkadaşım,
online olduğunda uygun bölüme taşınır kounuz./B]
Canım öncelikle bu tür tedavilerde üniversite hastanelerini tercih etsen iyi olur. Yıllar önce aynı deneyimleri yaşamış biri olarak söylüyorum.
Test veya ultrasonla sende bir şey olup olmadığı kesin belli olmaz, kanallarında bir problem olabilir, eşinde bir sorun olabilir. Yani sorunun olup olmadığı böyle basit testlerle falan çözülmez. Yumurtanın takibi gerekir ki bu testtede bildiğim kadarıyla belirli günlerde yapılıyor ve yumurta kaliteli mi yoksa kalitesiz mi bakılıyor. Öncelikle eşinden sperm testi istenmeli. İlk iş erkeğe bakılır onda bir problem yoksa sıra kadına gelir.
Yani inşallah Allah kucağına yavrunu almayı nasip etsin ama bence bir üni. hastanesinde tedavi sürecine girmek senin için daha faydalı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?