Hamile ya da çocuk sahibi akadaşlar lütfen yardım..

Zoeykath

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
46
27
3
38
Slm kızlar. Daha öncede konu açmıştım bu kez sorunum farklı. Hamileliğimde 21. haftamdayım ve bugün başlayan kanlı akıntım var.
Akıntı okadar yoğunki bazen açık kanlı bazen daha koyu. Tabiki panik olup doktorumu aradım ve bi iğne verdi dinlenmemi söyledi. Sonra daha yakınımızdaki başka bi doktora göründük çok şükür rahimde açılma yok yada bebekte bi problem yok. İğneyi vurdurdum ama bu saat oldu hala kanamam geçmedi. Buna kanama demek yanlış olabilir sanırım çünkü iç çamaşırıma gelen bişey yok ancak her sildiğimde az yada çok kan görüyorum..
O kadar tedirginim ki.. Tecrübeli annelerden bilgi almak istedim. Yaşayan bileniniz varmı böyle birşey?

Konuyu yanlış yere açtıysam af ola.

Canım eşinle ilişki yaşadın mı ? Benimde o haftalar da ilişkiden sonra olmuştu.Sildiğimde peçeteye geliyordu

Acilen hastaneye git.. seni korkutmak istemem ama kardesimin eside boyle olmustu, az bir kanamasi olmus, megerse suyu azalmis.. delinmis.. bebek saglikli olsada bes aylik hamileyken kaybetti.. simdi ikinciye hamile ve ayni riskler mevcut.. doktorlar surekli kontrol edecek.. yerinden kalkmayacak doguma kadar.. sanada gecmis olsun Allah kucagina almayi nasip etsin Insallah..

Geçmiş olsun, hamileliği boyunca bazen az bazen çok kanaması olan tanıdıklarım var, sağlıcakla aldılar bebeklerini kucaklarına, ancak maalesef kötü örnekler de var. Doktorunuzu dinleyin, tavrı ve ilgisi siZi tatmin etmedi ise başka doktora da danışın.

Amin cnm çok teşekkürler. Bugün başka bi doktora gittik plesenta ve rahime detaylıca baktı kanamaya sebep olucak bişey göremiyorum dedi ama.. Yarın kendi doktoruma gidicem inşallah. Çok korkuyorum..

Umarım bir şey yoktur.
Ama benimde tanıdıklarım da doguma kadar kanamasi olan oldu.
Sebebi rahimde yara varmiş.
Öyle bişey olabilir mi acaba

benim 25. haftaya kadar hafif hafif kanamalarim oldu,son kanamam resmen oluk oluk oldu,aklim cikmisti.
bende de sebep bulamadilar kanamalarin neden olduguyla ilgili,cok sukur saglicakla aldim kucagima kizimi.
dinlenin is yapmayin en onemlisi stres yapmayin.
beni buyuk oglum uzdugu zaman kurulmus gibi ertesi gun kanamam oluyordu.

Allah bağışlasın cnm. Ahh bi bilsem nasıl stress yapılmayacağını. Resmen kalbim ağzımda sabahtan beri. Allah'm herşeyin hayırlısı olur inşallah ama insan korkuyo işte..

InşAllah önemli bir şey değildir canım çok geçmiş olsun. Ağrın ve akıntı halinde olmadığı için endişelenicek bi durum olduğunu düşünmüyorum. Yarın kendi doktorun içini ferahlatır inş, tekrar geçmiş olsun gönlünü ferah tutmaya çalış

Gorumcemin de hamileliğinde ara ara kanamaları oluyordu ama birşey olmadı bebeğini sağlıkla aldı kucagina.tabi tedbiri elden bırakma bir dra daha git

Aslında bende bugün gittiğimiz doktordan biraz daha iyi çıkmıştım ama hala geçmeyince işte rahatlayamıyor insan. Ultrasonda görüyorm tekmelerini hissediyorumda Allah'm.. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.. Çok tşkkrler iyi dileklerin için.

Gorumcemin de hamileliğinde ara ara kanamaları oluyordu ama birşey olmadı bebeğini sağlıkla aldı kucagina.tabi tedbiri elden bırakma bir dra daha git

Umarım benimde aynısı olur. Ya inanın okudukça insan destek almış hissediyor çok teşşekkür ederim kızlar.. Yarın kendi doktoruma gidicem inşallah. Bugün gidemedik çünki akşam saatiydi ve kendi doktorum şehir merkezinde. Ama genede başka bir doktora göründük.

Benim hamileligimde bol kanamaliydi.. Yani öyle böyle degıl, her kanamada ambulabsla hastaneye gidip buraya kadarmis kesin bitti dedigim zaman ebenin karnimda gezdirdigi tuhaf aletle duydum minigimin kalp atislarini.. Cok sukur birakmadi mucizem beni, cok kotu gunler yasadim seni cok iyi anliyorum.. Son kanamamda doktorum rahmime dikis atmayi önerdi nolur nolmaz diye ki az biraz aciklik gordu.. 17. haftamda rahmime dikis atildi ta ki 33+3 e kadar sabretti oglum.. Cok sukur iyi 1 yasinda..
Doktorunuza rahim dikisinden bahsetseniz gerek gorurse soyler tabi ki ama be bileyim belki bundan sonraki sureci en azindan rahat gecirirsiniz..
Her hanilelikte kanama ciddi biseyin habercisi olmayabilir.. Icinizi ferah tutun kötu dusunmeyin, moraliniz de yuksek olsun.. O bunu dedi su boyle yapti takmayin..
Kanama gorupte zamaninda dogum da cok var.Dedigim gibi stres yapmayin..Insallah hayirlisiyla guzel guzel gecirirsiniz hamileliginizi..

Benim hamileliğimde 7. Haftaydı sanırım kanamam olmuştu hem jel hem de 28. haftaya kadar iğne kullandım.iğne haftada bir gün,jel ise her gün.Erken doğum riskim hep vardı.
Sonra ne mi oldu? 41. Haftanın sonunda zorunlu sezaryen oldum.Gayet sağlıklı bir bebeğim oldu.Öncelikle içini ferah tut.İçini rahatlatmak için başka bir doktora git istersen.
Sağlıkla dünyaya gelir inşallah bebeğiniz.

Benim de 7. Haftadan 8. Haftaya kadar sürekli kanamam oldu. Doktor bir sorun görmüyordu baktıkça. Hiç dinlenip yatmadım da. Bana saçma geldi. Sonra hiçbir sorun yaşamadan devam etti hamileligim. Doktor sıkıntı görmüyorsa yoktur bir şey. Rahat olun.

Ah cnm çok şükür çektiklerine değmiş sağlıkla kucağına almışsın, çok sevindim senin adına. : ) Bende en başından beri hiç kimseyi dinlememeyi öğütledim kendime doktorum dışında ama insan çok endişeleniyor işte. Bu gece uyku girmiyo gözüme bebeğin sağlıklı iyi olduğunu görsemde. Biliyorum melankolik bi durum ama elimde olmadan korkuyorum.. Yazdıkların için çok tşkkür ederim inşallah bunun sonunda bende müfakatımı alırım..

Allah bağışlasın. : ) Benimde erken doğum riskim olabilir sanırım. Doktorum rahmimde 2 cm çökme olduğunu söylemişti bir ay önce. Amin inşallah çok teşekkür ederim..

Bende bu zamana kadar hiç dinlenip yatmadım. Kendi doktorum bana ''sen hamilesin hasta değilsin'' Dediği için. Ne çok dikkat ettim ne de tamamen umursamaz davrandım. Şimdi bugün ilk defa saatlerdir ayaklarımı uzatıp yatıyorum. İnşallah benimde dediğin gibi sıkıntısız geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…