Canım eşinle ilişki yaşadın mı ? Benimde o haftalar da ilişkiden sonra olmuştu.Sildiğimde peçeteye geliyordu
Acilen hastaneye git.. seni korkutmak istemem ama kardesimin eside boyle olmustu, az bir kanamasi olmus, megerse suyu azalmis.. delinmis.. bebek saglikli olsada bes aylik hamileyken kaybetti..simdi ikinciye hamile ve ayni riskler mevcut.. doktorlar surekli kontrol edecek.. yerinden kalkmayacak doguma kadar.. sanada gecmis olsun Allah kucagina almayi nasip etsin Insallah..
benim 25. haftaya kadar hafif hafif kanamalarim oldu,son kanamam resmen oluk oluk oldu,aklim cikmisti.
bende de sebep bulamadilar kanamalarin neden olduguyla ilgili,cok sukur saglicakla aldim kucagima kizimi.
dinlenin is yapmayin en onemlisi stres yapmayin.
beni buyuk oglum uzdugu zaman kurulmus gibi ertesi gun kanamam oluyordu.
InşAllah önemli bir şey değildir canım çok geçmiş olsun. Ağrın ve akıntı halinde olmadığı için endişelenicek bi durum olduğunu düşünmüyorum. Yarın kendi doktorun içini ferahlatır inş, tekrar geçmiş olsun gönlünü ferah tutmaya çalış
Gorumcemin de hamileliğinde ara ara kanamaları oluyordu ama birşey olmadı bebeğini sağlıkla aldı kucagina.tabi tedbiri elden bırakma bir dra daha git
Benim hamileligimde bol kanamaliydi.. Yani öyle böyle degıl, her kanamada ambulabsla hastaneye gidip buraya kadarmis kesin bitti dedigim zaman ebenin karnimda gezdirdigi tuhaf aletle duydum minigimin kalp atislarini.. Cok sukur birakmadi mucizem beni, cok kotu gunler yasadim seni cok iyi anliyorum.. Son kanamamda doktorum rahmime dikis atmayi önerdi nolur nolmaz diye ki az biraz aciklik gordu.. 17. haftamda rahmime dikis atildi ta ki 33+3 e kadar sabretti oglum.. Cok sukur iyi 1 yasinda..
Doktorunuza rahim dikisinden bahsetseniz gerek gorurse soyler tabi ki ama be bileyim belki bundan sonraki sureci en azindan rahat gecirirsiniz..
Her hanilelikte kanama ciddi biseyin habercisi olmayabilir.. Icinizi ferah tutun kötu dusunmeyin, moraliniz de yuksek olsun.. O bunu dedi su boyle yapti takmayin..
Kanama gorupte zamaninda dogum da cok var.Dedigim gibi stres yapmayin..Insallah hayirlisiyla guzel guzel gecirirsiniz hamileliginizi..
Benim hamileliğimde 7. Haftaydı sanırım kanamam olmuştu hem jel hem de 28. haftaya kadar iğne kullandım.iğne haftada bir gün,jel ise her gün.Erken doğum riskim hep vardı.
Sonra ne mi oldu? 41. Haftanın sonunda zorunlu sezaryen oldum.Gayet sağlıklı bir bebeğim oldu.Öncelikle içini ferah tut.İçini rahatlatmak için başka bir doktora git istersen.
Sağlıkla dünyaya gelir inşallah bebeğiniz.
Benim de 7. Haftadan 8. Haftaya kadar sürekli kanamam oldu. Doktor bir sorun görmüyordu baktıkça. Hiç dinlenip yatmadım da. Bana saçma geldi. Sonra hiçbir sorun yaşamadan devam etti hamileligim. Doktor sıkıntı görmüyorsa yoktur bir şey. Rahat olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?