H heimweh Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2013 320 168 133 28 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi heimweh #1 Arkadaşlar merhaba ben izmirde böyle bir yer arıyorum var giden,gitmek isteyen,tavsiye edecek olan ?
Cereninminesi Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2015 3 0 1 41 28 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi heimweh #2 Merhaba, Aradığınız kursu buldunuz mu acaba? Deneyimleme şansınız olduysa ben de ilgileniyorum da...
gelinn Aşk... Kayıtlı Üye 25 Nisan 2011 2.940 2.101 373 28 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi heimweh #3 Cereninminesi .!.: Merhaba, Aradığınız kursu buldunuz mu acaba? Deneyimleme şansınız olduysa ben de ilgileniyorum da... Genişletmek için tıkla... canım ben yeni gördüm bu konuyu.izmirin neresindesin?biz göztepeliyiz.güzelyalıda ekinoks pilates stüdyosu var yoga için yine güzelyalı yoga akademiyi öneririm.
Cereninminesi .!.: Merhaba, Aradığınız kursu buldunuz mu acaba? Deneyimleme şansınız olduysa ben de ilgileniyorum da... Genişletmek için tıkla... canım ben yeni gördüm bu konuyu.izmirin neresindesin?biz göztepeliyiz.güzelyalıda ekinoks pilates stüdyosu var yoga için yine güzelyalı yoga akademiyi öneririm.
Cereninminesi Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2015 3 0 1 41 29 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi heimweh #4 Ben karşıyakalıyım yani bana biraz ters şaka bir yana, saatler uygun olursa o tarafa da gelebilirim. Bu arada siz devam ediyor musunuz? Teşekkürler
Ben karşıyakalıyım yani bana biraz ters şaka bir yana, saatler uygun olursa o tarafa da gelebilirim. Bu arada siz devam ediyor musunuz? Teşekkürler