Hamile

Kullanabileceğin bir pc varsa ordan dene birde canım inş yükleyebilirsin

Ben idrar testinde pozitif gördüğüm gün akşamına kan verdim 48 saat sonra ikinci kez kan testi yaptırıp sağlıklı gebelik olup olmadığını öğrendim ve sağlıklı olduğuna emin olduktan sonra eşime söyledim çünkü sağlıksız olsaydı(kimyasal gebelik gibi) boşuna eşimi üzmek strese sokmak istemedim
Bebek ayakkabısı alıp paketi yatağın içine saklamıştım yatacağı zaman gördü öyle sürpriz yaptım çok mutlu olmuştu
İnşallah sende hamilesindir hayırlısı olsun

Çook güzel birşekilde söylemişsin canım inş bizlerede nasip olur rabbim bebeğinle sana bir ömür boyu mutluluk nasip eylesin

Hayirli olsun ins. Saglikli bi gebelik gecirirsin ben güzel bi kuti alip icine gs zibini koymustum (evliligimizin ilk senesinde almistik) i love dad yazan corap ve patik koymutum birde clearbluenun kac hafta hamile oldugunu gösteren bi testi var onuda koymustum actiginda sok olmustu ve ben tabi o ani odaya kamera yerlestirip cekmistim

Ben yastigin altina koydum testi sonra onu odaya cagirdim. Sanki yatagin altina örümcek girmis ve ben tiksinmisim gibi (hiiicc alakasi yok aslinda ) ellerimi cekerek iggggg yastigin altinda bisey var bi baksana dedim. Cekinerek bakti sonrasi sarilma duygusal anlar ☺

7 aylık evliyim mart'da bebek yapmaya karar verdik .Son reglım 6 mart reglı döngüm'28 gün ve düzenli reglı gören bir kadınım. Nisan 2 de olmam gerekirken reglı görmedim. Nisan 5 6 8 9 gibi farklı markalardan yaptığım idrar testlerinde 'negatif'çıktı. Nisan 12 kan'testi yaptırdım çıkan sonuç 0.10 'negatif'. Biraz daha beklemeye devam ettik. Nisan 20 ve hala beklenen reglı yok eczaneden bir test daha aldım ve 'pozitif' o gün 2.kez yaptıgım test'de pozitif. Nisan 21 bir dr göründüm ultrason'dan baktık ve 4 hafta 3 günlük hamileymişim. reglınin ilk günün'den hesaplarsak 6 hafta 4 gündür bir gebelik yaşıyormuşum. Geç döllenme olmuş bu yüzden sabırlı ve sakin kalın :)

H.olsun sağlıklıca kucağına alırsın inşallah bebeğini.

Rabbim bizlerede bağışlar en kısa zamanda inşallah

slm kızlar gebelik haberlerinizi okuyunca çok mutlu oldum. İnşallah rabbim bana da en kısa zamanda bebek nasip eder. Benim için de dua edin kızlar sizlerde bebeklerinizi sağlıcakla dünyaya getirirsiniz inşallah

Ben de 1 yıldır istiyorum ama nasip olmadı. Herşey Allah tan tabi ama insan bazen bunalıyo..Allahım bütün dileyen insanlara tez vakitte sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

selamın aleyküm kızlar adet günü test yaptım çıkmadı şimdi 2 gün gecikti ama korkuyorum yapmaya ya çıkmazsa adet düzensizliğim de var sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…