Dosya yukle kismina yuklediginde kucuk resim ekle kismina tiklaOlmuyor
Yok cnm foto cikmiyorDosya yukle kismina yuklediginde kucuk resim ekle kismina tikla
Ben idrar testinde pozitif gördüğüm gün akşamına kan verdim 48 saat sonra ikinci kez kan testi yaptırıp sağlıklı gebelik olup olmadığını öğrendim ve sağlıklı olduğuna emin olduktan sonra eşime söyledim çünkü sağlıksız olsaydı(kimyasal gebelik gibi) boşuna eşimi üzmek strese sokmak istemedim
Bebek ayakkabısı alıp paketi yatağın içine saklamıştım yatacağı zaman gördü öyle sürpriz yaptım çok mutlu olmuştu
İnşallah sende hamilesindir hayırlısı olsun
İnşaallah canım amin inşallah sende en kısa zamanda anne olacağını öğrenirsinÇook güzel birşekilde söylemişsin canım inş bizlerede nasip olur rabbim bebeğinle sana bir ömür boyu mutluluk nasip eylesin
İnş canım rabbim büyük hayırlısı ne zamansa bakalımİnşaallah canım amin inşallah sende en kısa zamanda anne olacağını öğrenirsin
H.olsun sağlıklıca kucağına alırsın inşallah bebeğini.7 aylık evliyim mart'da bebek yapmaya karar verdik .Son reglım 6 mart reglı döngüm'28 gün ve düzenli reglı gören bir kadınım. Nisan 2 de olmam gerekirken reglı görmedim. Nisan 5 6 8 9 gibi farklı markalardan yaptığım idrar testlerinde 'negatif'çıktı. Nisan 12 kan'testi yaptırdım çıkan sonuç 0.10 'negatif'. Biraz daha beklemeye devam ettik. Nisan 20 ve hala beklenen reglı yok eczaneden bir test daha aldım ve 'pozitif' o gün 2.kez yaptıgım test'de pozitif. Nisan 21 bir dr göründüm ultrason'dan baktık ve 4 hafta 3 günlük hamileymişim. reglınin ilk günün'den hesaplarsak 6 hafta 4 gündür bir gebelik yaşıyormuşum. Geç döllenme olmuş bu yüzden sabırlı ve sakin kalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?