Hamıle

gokoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
21
2
1
25

Regl gecikmesi

Merhabalar Kızlar 4 kasımda kan testı yaptırdım negatıf çıktı normal şartlarda regl 28 döngü halınde oluyordu geçen ay 32 gün sürdü bu ayda 38 gün durdu 4 gün gecıkme oldu sizce test yaptırmalı mıyım negatıf çıkar dıye çok korkuyorum hep sonu hüsran oluyor çünkü

Regl gecikmesi

Merhabalar Kızlar 4 kasımda kan testı yaptırdım negatıf çıktı normal şartlarda regl 28 döngü halınde oluyordu geçen ay 32 gün sürdü bu ayda 38 gün durdu 4 gün gecıkme oldu sizce test yaptırmalı mıyım negatıf çıkar dıye çok korkuyorum hep sonu hüsran oluyor çünkü
İnşallah hanilesindir.ama bende senin durumunu bu ay yaşadım.kanda negatif çıktı.ustune adetim tam 10 gün gecikti.ama sonra geldi.bence beklemelisin.Cunku kanda negatif olunca genellikle gebelik oluşmuyor.

Soğuklar , sitres, enfeksiyon üçüde tetikliyor cnm . 10 gün gecikmiş 5 liralık testlerde de cıkar yapsan

İnşallah hanilesindir.ama bende senin durumunu bu ay yaşadım.kanda negatif çıktı.ustune adetim tam 10 gün gecikti.ama sonra geldi.bence beklemelisin.Cunku kanda negatif olunca genellikle gebelik oluşmuyor.
Her ay hevesleniyorum ama bu ay da negatıf cıktı canım benım

Dün yaptım canım benım negatıf çıktı 😞
Bence idrar yollarında enfeksiyon olabilir bı kadın doğum uzmanına gidin çok basit bir iki ilaçla tedavisi yapılıyor ve bu zamana kadar idrar yolları için doktora gidip ilaçları kullanan kim varsa şimdi maşaallah hamile buna bende dahilim☺️☺️

Back
X