- Konu Sahibi masum_pisi06
-
çok üzgünüm canım ya inşallah yakında gecer nediyor doktorun etrafındakiler bi fikir söyleyen yokmu inan bnde acemiyim bnde daha sadece bulantı var..bilmiyorumkismile
keske bende hamıle kalsamda bu kadar kussam
cnm ilk 3ay olur bunlar hep tuzlu bişilerle güne başla yatagının baş ucunda tuzlu kraker ekmek olsun suyla bastırır mideni azda olsa rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin bende 8ay göbegimden igne yaparak gündse 12 hap kullanarak sarhoş biçimde tamaladım gebeligimi çok şükür yavruma degdi 10aylık şimdi maşallah
cnm ya su içemiorm cok içimi bulandırıo aslında tuzlu flnda fark etmio 3ay gecsin bi hayrlısyla ondan sonra hamileleğimi doya doya yasıcam insl
3 ay dolunca bi şikayetin kalmaz inşallah bende 27. haftamdayım şimdi bacaklarıma kramplar giriyo ve bebeğim renkli utrasonda kordonu boynunda gözüküyodu salı kontrole gidicem inşallah düzelmiştir dr problem olmaz dedi ama ben yinede korkuyorum hamilelikte sıkıntılar hiç bitmiyo hayırlısıyla bebekleriizi kucağımıza alırız inşallah
benim içtiğim su bile durmuyordu midem de
serum takılıyordum hergün
hem vitamin kouyorlar serumun içine bide biraz olsun rahatlatıyor serum
çook kusuyorsan taktır bence
cnm serum taktırıorm zaten ama seruma bakıncada içim bulanıo ilgincim brz ama bebişler için katlancaz napalım
masum pisi burda seni en çok anlayanlardan biri benim mide bulantısı kusma ekşime midede kazınma ne ararsan var bende inanılmaz dereceede ağır geçiyor herşey kokuyor canımdan çok sevdiğim eşimden bile tiksindim kimsenin bana yaklaşmasını istemiyorum ben 11. haftadayım ve bu ilk hamileliğin inanın 2.yi düşünmek ölüm gibi geliyor allahım bize yardım et....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?