- 3 Haziran 2010
- 4.364
- 6.676
- 723
- Konu Sahibi masum_pisi06
-
ayy kızlar bende 7 haftalık hamileyim ve 1 haftadır kendimde değilim bende tıpkı sizler gibiyim yemek yemek şöyle dursun aklıma gelince bile midem bulanıyo artık kusmaktan boğazım falan yara oldu herhalde çünkü artık ağzımdan kan geliyo dr bana hiç ilaç vermedi ama annemin dediğine göre turşu suyu iyi gelirmiş bakalım yarın da onu denemeyi düşünüyorum.öyle mutsuzum ki kızlar artık eşimden tiksinmeye başladım aynı yatakta yatamıyoruz hatta yan yana bile oturamıyoruz inşallah bu günleri en kısa zamanda atlatırız herkese hayırlı ramazanlar dua ile kalın...
17. Haftama girmek uzereyim 7 kilodan fazla verdim. Tam 3 ay hicbirsey yemeden kustum su bile icemedim.. Agzimdan sular akiyordu yutkunmayi bile unutacak kadar agir gunler gecirdim, kusmaktan bogazimdan kan geldi hastanelere acillere gittim turkiyedeki gibi sérum falan vermiyorlar burda.. En ufak bir destek alamadan gecirdim ilk uc ayimi... Simdilerde hala kusuyorum ama en azindan biseyler yiyebiliyorum cunku zamanla bunyenizi taniyorsunuz ve alisiyorsunuz kizlar.. Cok zor zamanlar gercekten insana agir geliyor herkes gibi gule oynaya gecirememek hamileligini.. Ama dedigim gibi zamanla alisiliyor Rabbim bebeklerimize saglik versin nasil olsa gececek bu zor gunler a.s.
ayy kızlar bende 7 haftalık hamileyim ve 1 haftadır kendimde değilim bende tıpkı sizler gibiyim yemek yemek şöyle dursun aklıma gelince bile midem bulanıyo artık kusmaktan boğazım falan yara oldu herhalde çünkü artık ağzımdan kan geliyo dr bana hiç ilaç vermedi ama annemin dediğine göre turşu suyu iyi gelirmiş bakalım yarın da onu denemeyi düşünüyorum.öyle mutsuzum ki kızlar artık eşimden tiksinmeye başladım aynı yatakta yatamıyoruz hatta yan yana bile oturamıyoruz inşallah bu günleri en kısa zamanda atlatırız herkese hayırlı ramazanlar dua ile kalın...
Merhaba kızlar bende resmen ölü vaziyetteyim yiyorum kuruyorum Yemiyorum gaz ve titreme mide ağrısı ve daha neler neler ve henüz 6. Haftafayım ne olacak böyle siz neler yaptınız hafiflesin diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim de aynilari oldu ölüyorum sandım artık az ve sık ye bi anda çok yiyince mahvoluyo insan gerçi ben öyle de yapsam hergün deli gibi kustum ama 9. Hafta sonunda kusmalar hafifledi en azından biraz biseler yiyorum artık dinc kalıyorum birazcık sabır 9 yada 10. Haftada azaliyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim niye midem bulanmıyor :44::44::44::44:
Canım benimde hiç bulantım olmadı çok şükür herkes farklı yaşıyo hamileliği. Anneye benzer dediler bende gerçekten annem gibi geçiriyorum Allahıma şükürler olsun. 9-10. haftada bi iki gün hafif bi mide bulantım oldu ama sonra midedeki yanma ve sanki taş varmış hissi dışında pek bir şikayetim yok. Bulanmaması da doğal kafana takma.
Allah bulantısı olanlara yardım etsin zor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?