hamilelegin ilk zamanlari

busra fedakar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
6
1
86
Merhaba kizlar adetim 2 gun gecti belimin alt kismi,goguslerimin ucu,,kasiklarim ve bacaklarim da agri ve de asiri akintim var regl oncesi hic belirti yasamam ve gunum hic sasmaz hamilelik yasayan arkadaslar bilgilendirebilir mi hamilelik belirtisi yasadiniz mi buna benzer

Hamilelik ve adet belirtileri bazen aynı olabiliyor en iyi çözüm kan testi ben çünkü çok hüsran yaşadım ilk başlarda

Herkeste farkli oluyo canim bende atesim cikmisti her gece atesimi olcuyodum cok halsizlik olmustu adet sancisi gibi agrimda vardi

Benim en belirgin belirtim adetime bir gün kala duşa girmiştim çıktığımda gogus uçlarına ağrılı sancı sızlama gitmişti olduğum yere cokmustum onun dışında tüm belirtiler adetle aynıydı..

Bende hiç bi belirti olmadı.miğde bulantısı oldu dr a gittim 8 haftalık hamileymişim.şimdi 3,5 aylık kızım var.cok güzel bi doğum yaşadım Rabbim herkese nasip etsin.

Tabi bu tarz belirtuler oluyo, bende ekstradan aşırı gaz ve hararet vardi özellikle geceleri basan.
Kan testi yap bence acilen

Bende en son 28 temmuzda regl okdum ve hala olmadim. Gecen hafta gogus uclarim aciyordu ama baska belirti yoktu. Kasik batmasi agri falan yoktu benim adetim duzensizdir hemen kan vermeye kosmuyorum acickasi. Cunki bir iki kere gittigimde negatif cikmisti. Utaniyorum artik saglik ocagina kan vermeye.
Evde yaptigim testler negatif cikiyor ama guvenmiyorum degerlerimmi dusuk nedir bilmiyorum ama hep negatif cikiyor. Bir seferinde 20 gun gecikmeme ragmen 2 kere test yaptim ikiside negatifti ama kanda poztif cikmisti cok sasirmistim.diyorum simdide aynisimi oluyor acaba ama saglik ocaginada gitmek istemiyorum.
Ya negatif cikarsa yine diye birazdaha beklicem. Aslinda 16 agustosta kan verip 17 agustosta pozitif diye ogrensem ne guzel olur. Esime evlilik yildonumu hediyesi olurdu.

Nekadar cok isterdim.
Umarim seninde gonlunce olur.
ALLAH o mutlulugu herkese taddirsin insaALLAH. en azindan kan vermek icin 16 agustosa kadar beklemek istiyorum bende.

İnsallah canim Rabbim gonlune gore versin ikimizde guzel haber aliriz insallah :)☺

İnsallah canim Rabbim gonlune gore versin ikimizde guzel haber aliriz insallah :)☺
InsaALLAH bu sabah yine 2 test yaptim ama negatif. Pek guvenmiyorum. Benim hormonlarda sorun olabilir. Gecen sefer cikmadi ya. Sanki testler hep negatif cikacak gibi geliyor bana.
Off bilmiyorum. Su sicaklarda saglik ocagina gitmeye useniyorum. Negatif cikar diye gitmek istemiyorum. Emin olmak icin bekliyorumda bekliyorumm cunku hep sonra negatif cikiyor. Normalde cok takmam ama son gunlerde takiyorum iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…