hamilelelikde voltaren emulgen krem kullanmak zararlımı

asminimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
140
0
46
Eskişehir
kızlar bn bugun koluma voltaren adlı krem kullandm kolum kırıkdı yenı alcıdan cıktı bnde dysunemdm bır zararı yoktur dıe surdum acaba varmıdır zararı lutfen yardmcı olurmusunz

kızlar bn bugun koluma voltaren adlı krem kullandm kolum kırıkdı yenı alcıdan cıktı bnde dysunemdm bır zararı yoktur dıe surdum acaba varmıdır zararı lutfen yardmcı olurmusunz

Tatlım bende de migren vardı krem sürdüm fakat sonra doktoruma danıştığımda herhangi deri yoluyla yapılan işlemler için vücudun onu aynı ilaç içmiş gibi böbrek yoluyla attığını ve bebeğede ilettiğini söyledi ama bilmeden yapmışsın ve bir kereyse bence problem olmaz mentollü (viks gibi) kremler bebeği dehşet etkiliyormuş diye duydum.Umarım bir şey olmaz içini rahat tut bence

Tatlım bende de migren vardı krem sürdüm fakat sonra doktoruma danıştığımda herhangi deri yoluyla yapılan işlemler için vücudun onu aynı ilaç içmiş gibi böbrek yoluyla attığını ve bebeğede ilettiğini söyledi ama bilmeden yapmışsın ve bir kereyse bence problem olmaz mentollü (viks gibi) kremler bebeği dehşet etkiliyormuş diye duydum.Umarım bir şey olmaz içini rahat tut bence

anladm canm gecmıs olsn bndede mıgen var ama bn bıse ıcmıorm ole katlanıorm cok kotu oluo gercekten sadece sol koluma surmustm 30 haftalık hamıleym hemen recetede okuyunca yıkadm sabunladm doktormda devlet hastanesınde oldugu ıcn gıdemedm numarasıda yok sorım pekı sen kac aylık hamıleydn kremı surdugnde allah korusn bebeklerımızıı

benim ilk hamileliğimde ayak bileğimde sürekli ağrı oluyodu 20-22 haftalık falan ken heralde doktor voltaren vermişti banada ama içinde hamilelere önerilmez yazıyodu sonra son ayımda da felaket bi kalça ağrım oldu doktor gene voltaren vermişti.
ağrı kesici olarak da minoset ve parol veriyolar anca

Back
X