• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gunaydın afıyet olsun gaye ...
valla sırf kendımı doktora bırakmıs oolmanın rahatlıgı olacagını dusunuyorum ...
belkı bolesı daha kolay olur tabı bı problem cıkmazsa ınsallah...

bu arada buyuk ıhtımal yarın ankara ya gelıcem esımın ank konya sıvas ta ıslerı var benı ankaraya bırakacak ben takılıcam orda

Umarım hiç bir sorun çıkmaz ve dediğin gibi doktorun ellerine teslim olmanın da bir rahatlığı olur üzerinde veeeeeee bebişcik geliverir.
Yarın kaçta burda olacaksın canım? nerede kalacaksın? görüşeliiiiiimmm!!! :D

günaydın canımmm
afiyet olsun

Günaydın Ayselim. Ekmek arasına krem peynir ve biber koyup yiyecektim nitekim yaptım da ama biber feci şekilde acıymış... kavrulduuuuummm

Umarım hiç bir sorun çıkmaz ve dediğin gibi doktorun ellerine teslim olmanın da bir rahatlığı olur üzerinde veeeeeee bebişcik geliverir.

Günaydın Ayselim. Ekmek arasına krem peynir ve biber koyup yiyecektim nitekim yaptım da ama biber feci şekilde acıymış... kavrulduuuuummm

off sabah sabah acı mahvetmiştir seni canım yaaa
bende bu sabah kahvaltı yaptım ama eşim hazırladı
bana kalsa kahvaltı zor simit poğaça geçiştirirdim

off sabah sabah acı mahvetmiştir seni canım yaaa
bende bu sabah kahvaltı yaptım ama eşim hazırladı
bana kalsa kahvaltı zor simit poğaça geçiştirirdim

aynen yaaa uzun uzun kahvaltı olayını unuttum sayılır... evde olsam özenip hazırlarım ama iş yerinde iki arada bi derede ancak simit,börek,poğaça tarzı falan yenilebiliyor.
simit+peynir+domates+çay bu 4'lü vazgeçilmezim... aslında yanında bolca zeytin de yiyordum ama zeytini azaltmamı söylediler.tuzdan dolayı sıkıntı olur diye.

evet zeytin tuzlu az yemelisin
çay yerine de süt tercih etmelisin
ya da kendi yaptığın meyve suyu ya da komposto

süt sabahları asla içemem! ben süt eksiğini ayran ve yoğurt ile dolduruyorum.Meyve suyu yada kompostaya gelince onu da iş yerine getirmem,muhafaza etmem falan biraz zor.
Zaten normal çay değil limonlu yeşil çay içiyorum günde 2 bardak. hem hazmımı kolaylaştırıyor hemde kahvaltıda içecek oluyor bana :)

süt sabahları asla içemem! ben süt eksiğini ayran ve yoğurt ile dolduruyorum.Meyve suyu yada kompostaya gelince onu da iş yerine getirmem,muhafaza etmem falan biraz zor.
Zaten normal çay değil limonlu yeşil çay içiyorum günde 2 bardak. hem hazmımı kolaylaştırıyor hemde kahvaltıda içecek oluyor bana :)

canım tam bilmiyorum ama yeşil çay önerilmiyor
geçenlerde okumuştum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/214695-hamilelikte-yesil-cay-lutfen-dikkat.html
2 fincan sınır sen yine de az tüketmeye çalış tatlım

sütü bende içemiyordum özellikle ilk aylarda akşamları yoğurt yiyerek telafi ediyordum
sonra yaz sıcaklarında kendimi soğuk sütiçmeye alıştırdım

ınsallah canım sımdı hazırlanıp cıkıcam bakalım donuste yazarım sıze...

canım yarın aksam orda olucam nasıbse
p tesı oglene kdr falan vaktım var gıbı sana ugramayı istiyorum bı aksılık olmazsa ..
lıseyı orda okudum ben kuzenlerım ve arkadaslarım var bakalım bugun bellı olur nerde aksam orda sabah zemuszemus

canım tam bilmiyorum ama yeşil çay önerilmiyor
geçenlerde okumuştum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/214695-hamilelikte-yesil-cay-lutfen-dikkat.html
2 fincan sınır sen yine de az tüketmeye çalış tatlım

sütü bende içemiyordum özellikle ilk aylarda akşamları yoğurt yiyerek telafi ediyordum
sonra yaz sıcaklarında kendimi soğuk sütiçmeye alıştırdım

Doktorum 2 günde 2 bardak içebilirsin demişti.Hatta bi ara inanılmaz hazımsızlık yaşamıştım o zaman da rmideyi rahatlatması açısından içebilirsin demişti ama 2 bardakla sınırlandırmıştı.

ınsallah canım sımdı hazırlanıp cıkıcam bakalım donuste yazarım sıze...

canım yarın aksam orda olucam nasıbse
p tesı oglene kdr falan vaktım var gıbı sana ugramayı istiyorum bı aksılık olmazsa ..
lıseyı orda okudum ben kuzenlerım ve arkadaslarım var bakalım bugun bellı olur nerde aksam orda sabah zemuszemus

Allah yardımcın olsun canım.güzel haberlerini bekliyoruz.
Yarın bizim iş yerimiz açık değil muhtemelen evde olacağım ama eğer görüşürsek bir yer belirler buluşuruz Allahtan bir mani gelmezse.yerimseniben

Hadi canım hayırlısı ile güzel haberle gelirsin inş

Lorkeecim dualarimiz seninle..
kızlar ben geldım ama kımse kalmamıs...
doktora anlattım bı yılı dolduuryoz dedımm hormonlarım adetım normal duzenınde dedım
esımın gecen yaptırdıgı testı gosterdım doktoru degerlerı kotu degıl gayet normal demsıtı dedım o da baktı hıc sorun yok bencede dedı...
sonra 2 klomen le kıst yasadıgımı soledım bı daha bısey yapmadı 1 yılı bekledım dedım
o da bı tek duzgun yumurta takıbı ıle hsg kalmıs dedı..
ya kalıtelı yumurta olmuyodu ya da tuplerde bısey vardır yoksa sorun yok gıbı goruunuyo dedı
ılgılıydı uzunca konustuk saolsun
1 klomen ıcıcem bu hafta bakalım
haftaya ptesı bakıcak ne olmus
onumuzdekı cars ıcın de hsg cektırsen ıyı olur bence hemen dedı
sımdı yer aastırması yapıyorum
orada 275 tlymıs
daha ucuz bulurum ınsallah

Yarın bizim iş yerimiz açık değil muhtemelen evde olacağım ama eğer görüşürsek bir yer belirler buluşuruz Allahtan bir mani gelmezse.yerimseniben

canım ben yarın aksam ankarada olucam zaten senın yanına gelebılırsem ptesı gelırım
tabı senın ıcın de uygun olursa

kızlar ben geldım ama kımse kalmamıs...
doktora anlattım bı yılı dolduuryoz dedımm hormonlarım adetım normal duzenınde dedım
esımın gecen yaptırdıgı testı gosterdım doktoru degerlerı kotu degıl gayet normal demsıtı dedım o da baktı hıc sorun yok bencede dedı...
sonra 2 klomen le kıst yasadıgımı soledım bı daha bısey yapmadı 1 yılı bekledım dedım
o da bı tek duzgun yumurta takıbı ıle hsg kalmıs dedı..
ya kalıtelı yumurta olmuyodu ya da tuplerde bısey vardır yoksa sorun yok gıbı goruunuyo dedı
ılgılıydı uzunca konustuk saolsun
1 klomen ıcıcem bu hafta bakalım
haftaya ptesı bakıcak ne olmus
onumuzdekı cars ıcın de hsg cektırsen ıyı olur bence hemen dedı
sımdı yer aastırması yapıyorum
orada 275 tlymıs
daha ucuz bulurum ınsallah

canım ben yarın aksam ankarada olucam zaten senın yanına gelebılırsem ptesı gelırım
tabı senın ıcın de uygun olursa

canım çok güzel herşey yolunda
ikinizde sağlıklısınız
sadece biraz müdahale istiyor galiba
içim rahatladı walla lorkee yazını okuyunca
aklım sendeydi
işlerim vardı çıkmıştım ama seni düşünüyordum
az kaldı gelecek bu bebiş içimden sıpa demek geldi ama
hadi hayırlısı canım benim :Saruboceq:

canım çok güzel herşey yolunda
ikinizde sağlıklısınız
sadece biraz müdahale istiyor galiba
içim rahatladı walla lorkee yazını okuyunca
aklım sendeydi
işlerim vardı çıkmıştım ama seni düşünüyordum
az kaldı gelecek bu bebiş içimden sıpa demek geldi ama
hadi hayırlısı canım benim :Saruboceq:

ınsallah oyle olur canım bakalım ...
sagolasın
hsg yı de temız gorursem tam rahatlıcam bende

heeeyyyyy
ben geldim kimseler yok amaa =)))
hiççç ama hhiiiççç fırsat bulamıyorum nete girmeye...
paşa ile emme sorunumuz varda azıcık..
varmı acaba yeni haberler???
lorkemm hastaneye gelmene çok ama çok sevindik... eşimde çok memnun oldu... ayaklarına sağlık...
doğum sırasında hepinize dua ettim... rabbim kabul etsin..,herkesi öpüyorrummmmm

merak edenlere kısaca anlatayım..
epidural ile normal doğum yaptım =)
yüzyılın buluşu dedikleri bu olmalı..ağrısız acısız işlem bitiyo... herkese tavsiye ederim...
gece 4 gibi sancılandım adet ağrısı gibi...karında ve belde ağrı oluyodu..emin bile olamadım doğum sancısı olduğuna...1 saat kadar yatıp bekledim geçmesini...duş aldım..saate bakıp dakika saydım... 5 dk bi geliyo..hemen kocamı kaldırdım..kalk dedim gidiyoruz =) vakit geldi..
6.30 da doğumhanedeydim.. muayene yapıldı...3cm açıklık vardı.. nst ye bağlandım veduruma bakıldı... ilerleme vardı.. 5cm olunca epidural aldım... sonrası çok rahat geçti...ağrısız..
9cm olduğugunda aaçıklıım ebede bi panik oldu..bana oksijen maskesi taktı..dr u çağırdı acilen.....herkesde bir telaş...giren çıkan doğmhaneye... ona bakılıyo buna bakılıyo..en son dr un acil ameliyathane hazırlansın çok acil sezeryana alıyoruz hastayı dedi =((
nst de sancı görünüyo ama bebeğin kalp atışı görünmüyodu... kordonu koptu sandılar... o ara bi usg cihazı geldi odaya... orda kalp sesini duyduk.. başka bi nst geldi.. ordada çıktı kalp sesi.. meğerse ilk alet bozukmuş =((((((((( ömrümden ömür gittiiiiiii
neyse o şoku atlatınca tüm vücudun titreyerek doğuma başladık...
4-5 ıkınmada saat 09.45 de viyak sesini duyduk =))))))
işte böyleeee....sonrası ise uykusuz geceler =)
3 gün ve gece sıfır uyku ile gezdim =) mama verdik bir gecede ben uyuyayım diye...sonrası ise 2-3 saatte bir uyanmak şeklinde devam diyor..
hazırlıklı olun bu tempoya =)
herkese sevgillerrrr

heeeyyyyy
ben geldim kimseler yok amaa =)))
hiççç ama hhiiiççç fırsat bulamıyorum nete girmeye...
paşa ile emme sorunumuz varda azıcık..
varmı acaba yeni haberler???
lorkemm hastaneye gelmene çok ama çok sevindik... eşimde çok memnun oldu... ayaklarına sağlık...
doğum sırasında hepinize dua ettim... rabbim kabul etsin..,herkesi öpüyorrummmmm

kuzumuzun ismi ömer berk oldu bu arada :ecrin_bebek:

canımmm ne demek ben de cok mutlu oldum senı ve omer berkı gorunce ...
masallah cok ıyı gorunuyordunuz...
yalnız hergun sıteye bakıom fotosunu koymadılar oglumuzun ...
gztepe yava ıslıo valla 2 foto var goztepeden baska yok 14 une dair...
neyse artık sen yollarsın musaıt olunca bı ara kızlar merak edıyordu ...
vallla dogumdakı olayı okuyunca da sok oldum ınsan ne kadar korkar tahmın edebılıom az cok ...
son ana kadar gelmıssın o korku kotu olmalı ...
neyse cok sukur hepsı gectı...
sımdı dedıgın zor surece alsıma zamanı
onun ıcın de ayrıca Alllah yardımcın olsun
optum senı ve oglusunu

Back
X