- Konu Sahibi minikcadimm83
-
merhaba brc cim yumurtlama günlerinde kasıklarında ki ağrı çok normal güzel yumoşlarının oluştuğuna işaret burda ki bir çok yerde okuduğum bir bilgi canımcım. yani yumurtan büyüyor ve belkide çatladığı için ağrın bu araları iyi değerlendir canım arkadaşım:))))
kızlar ben geldim şimdi sağlık ocağına test yaptırdım.Bu seferde silik çıktı ama dumanlı gibi deil belirgin hemşire şüpheli dedi ama fazlada umutlanma dedi ama içimde bir his sanki hamilesin dio pazartesi randevu aldım şevket yılmazdan Cenk AŞKALLİ ye gidicem muayneye.
opuyorumnanaktancicekçik sağol canım pazartesi hastaneye gidicem pazar günüde bi ters daha yaparım ama meraklı kocam başımda sorup duruyo kaydirigubbakcemile Rabbim hayırlısını versin inş. cümlemizee sizin haberlerinizide duyup seviniriz inş..
arkadaşlar benim iyice kafam karıştı bi yorum yapın yardımlarınızı bekliyorum ben 15 haziranda adet olmam gerekiyodu 4 günüm geçti son bir haftadır sürekli ince ince kasık agrım var ateşimide ölçüyorum ilk önce 36.2 ile başlamıştım 21.günü 36.5 çıktı ben ozaman yumurtladım sandım ama 2 gün önce sanki yumurtlama akıntısına benzer bişey gördüm ve şuanda ateşim 36.7 şimdi ben iki gün öncemi yumurtladım yoksa hamileyimde bu kasık agrılarım falan ondan ateşimde ondan mı yükseliyor anlamaım ben yardımmmmmmmmmmm
canımcım kan tahlili yaptırsana hamiş olabilirsin:)))
canımm git bi test al yap ne bekliyosun :dance:
canım 4 saat idrarını tut sıvı almamaya çalış bugün yap işte,bende merak ettm yaa:)))
buarada dua ettm hepimise kıslar bugün cuma sizde edin hepimise..
ediyorum canım ediyorum hemide hepimiz için:)))))
canım 4 saat idrarını tut sıvı almamaya çalış bugün yap işte,bende merak ettm yaa:)))
buarada dua ettm hepimise kıslar bugün cuma sizde edin hepimise..
tamam canım daha şimdi tuvalete gittim saat beş gibi yapacam senin için haberdar ederim söz
hayırlısı canım benim,bilmiyom zübeydeye de gidebirilim ben blki,nerden oturuyosun sen peki?
ben gülbahçede oturuyorum zübeydede şühendan benderli çok iyiymiş randevusu bile zor alınıyomuş ödüllü doktor aslında hamile olsam nerde doğum yapacağım bilmiyorum şevketib doğum hanesi kapalı şuanda yanıgından dolayı zübeydede doğum yapıyo herkes herşeyin hayırlısı yaa
brc sühendan okadar cismiymiş bilmiyordum ama iyiymiş zübeydeye gece 2 de gidip sıraya giriyolarmış randevu için muaynaneside 150 liraymış ama ben böle sıkış tepiş beklenen hastane kapısı muayne odası sevmem sıkılırım.Sen nerde oturuyorsun canım
cinsmiş canım,muayenehanesinde 110 liraymış şimdi 140 mı ne olmuş galiba,bende bekleyemem yaa sıra zorda kalmadıkça(
ben çekirgedeydim şimdi meskendeyim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?